Όλα στρωτά όμορφα και ήσυχα. Στη ζωή σου υπάρχει μια γλυκιά ρουτίνα και τίποτα δεν προμηνύει από που θα επακολουθήσει. Ήταν όλα όντως τόσο υπέροχα ή ήταν απλώς η ανάγκη σου να το πιστεύεις; Η άμυνα σου να δείξεις πως αποδέχεσαι την ζωή που εν μέρη έχεις επιλέξει να ζεις;

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Η ζωή όμως δεν έχει λογική και από εκεί που δεν το περιμένεις όλα αλλάζουν. Έρχεται κάποιος που θα σε παρασύρει μαζί του και τις περισσότερες φορές ούτε που το καταλαβαίνεις. Είναι αυτός ο τόσο μαγικός, έντονος,  εκπληκτικός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος αλλιώτικος από τους άλλους.

Είναι από εκείνους που σου μαθαίνουν ποιος είσαι, προς τα που πας και τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. Από εκείνους που σε διαμορφώνουν σε αλλάζουν σε σμιλεύουν. Μα δεν είναι από εκείνους  που θα μείνουν, από εκείνους που θα ζήσεις πλάι τους ευτυχισμένος. Έρχονται με κάποιο σκοπό. Έρχονται να σε διδάξουν και υστέρα φεύγουν. Όσο κι αν τους αγαπάς όσο κι αν τους θέλεις στην ζωή σου, όσο κι αν τους έχεις ανάγκη. Ο σκοπός τους έχει εκπληρωθεί και δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης σε αυτήν. Άλλωστε είναι γραφτό, πως κάποιοι άνθρωποι έρχονται για να φύγουν.

Στην αρχή θα πονάς μα κι αυτό μέσα στα μαθήματα είναι. Σου μαθαίνει να διαχειρίζεσαι τον πόνο. Να βάζεις εσένα ως προτεραιότητα. Δεν θα σου πω ψέματα, αυτά του τύπου, ο χρόνος είναι γιατρός και θα ξεχάσεις. Όχι, αυτοί οι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται ποτέ. Θα τους θυμάσαι για πάντα. Πρώτα η σκέψη τους θα σου φέρνει δάκρυα στα μάτια και είναι λογικό. Θα περάσεις βράδια ατέλειωτα που θα πονά τόσο πολύ η καρδιά σου, που τον πόνο της θα τον νιώθεις σε όλα σου το κορμί. Σιγά, σιγά με τον καιρό όμως όλα θα γίνουν καλυτέρα, ο πόνος θα απαλύνει. Μα δε θα φύγουν ποτέ, θα είναι βαθιά ριζωμένοι μέσα σου. Όσο κι αν παλέψεις να τους αποτινάξεις από το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή σου, θα είναι ανώφελο.

frapress.gr

Έτσι ξαφνικά λοιπόν από εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται αυτός ο άνθρωπος που θα σε αλλάξει ολοκληρωτικά. Που μετρά από αυτόν θα είσαι μια νέα, διαφορετική, πιο δυνατή και πιο σοφή εκδοχή του εαυτού σου. Θα προχωρήσεις, θα ξανά χαμογελάσεις, θα ξανά ερωτευτείς, θα ξανά αγαπήσεις, μα δεν θα ξεχάσεις τα μάτια που σε αλλάξαν για πάντα. Δεν ξεχνάς τόσο εύκολα μάτια μου.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: urbanlife.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
1
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!