Εγώ να λέω δεξιά, εσύ αριστερά. Εγώ μαύρο, εσύ άσπρο. Εγώ θάλασσα, εσύ βουνό! Τελικά μείναμε σπίτι και ξεμπερδέψαμε…

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Τα  ετερώνυμα έλκονται, το έχω ακουστά! Τι γίνεται με μας λοιπόν; Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο; Γιατί κάθε φορά πρέπει να τσακωνόμαστε ποιος έχει δίκιο και ποιανού η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα; Γιατί δεν μπορούν αυτές οι διαφορές μας να βρουν μια κοινή τομή και απλά να εξαφανιστούν;

Να πεις πως δεν έχουμε κάνει και συμβιβασμούς; Αμέτρητους!!! Ακόμα άλλες τόσες συμφωνίες σαν σκληροί διαπραγματευτές σε πεδίο μάχης. Πώς να το κάνουμε όμως…το πράγμα δε κυλάει! Απλή ασυμφωνία χαρακτήρων!!! Απ’ αυτές που διερωτάσαι πως καταφέραμε να ταιριάξουμε  αρχικά και πόσο κακή ιδέα ήταν τελικά. Κανένα φως στο τούνελ…

Επιμένεις…

Υπομένεις…

Μένεις…γιατί αυτό οφείλεις να κάνεις! Να το προσπαθήσεις…

Εξάλλου δεν χρειάζεται να είμαστε ίδιοι για να ταιριάξουμε…σκέφτηκα!

 Τελικά μετά από πολλές αδιέξοδες προσπάθειες και γνωρίζοντας πως έκανες ότι ήταν εφικτό, παραιτείσαι! Γιατί αν δεν μπορεί να σε συμπληρώσει, να συμφωνήσει με αυτό που είσαι όχι απλά από υποχρέωση και να ταιριάξουν απόλυτα τα κομμάτια σας, τότε καταλαβαίνεις πως δεν θα δούλευε έτσι κι αλλιώς!!!

Παραιτήθηκα λοιπόν…δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει μέλλον για μας τους δύο. Τα ετερώνυμα ίσως και να έλκονται, φτάνει να έρχονται σε απόλυτη συμμετρία τα στοιχεία του καθενός και τα δικά μας δεν υπήρχε περίπτωση να έρθουν ποτέ.

Σημαντικός είναι ο έρωτας και η αγάπη και τις πλείστες φορές καθησυχαζόμαστε γνωρίζοντας πως η σχέση μας είναι εδραιωμένη σε αυτά και έτσι θα μείνει αψεγάδιαστη  στο χρόνο. Δεν υπάρχει όμως μια κοινότυπη συνταγή να την εφαρμόσεις, ούτε μαγική χρυσόσκονη που να εγγυάται μια επιτυχημένη σχέση που βασίζεται μόνο σε αυτά.

Μερικές φορές είναι πιο σημαντικό ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σου, να μπορεί να αναδείξει και να αντιπροσωπεύσει επάξια αυτό που είσαι εσύ! Να είναι καθρέφτης που μέσα θα αντικρίζεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτήν που παλεύεις καθημερινά να δημιουργήσεις.

Ίσως τελικά μια “ΑΠΛΗ” ασυμφωνία χαρακτήρων να είναι αρκετή για να μην αντέξουμε στο χρόνο. Ίσως η αγάπη και ο έρωτας να μην είναι αρκετά να μας κρατήσουν!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
7
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
1
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!