Βγαίνεις έξω και κοιτάς το πλήθος. Μόνοι άνθρωποι. Τόσοι μόνοι. Άλλοι χωρίς ταίρι, μόνοι και άλλοι μοναχικοί σε μια σχέση. Βλέπεις, η μοναξιά έχει πολλές όψεις.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Μα αφού υπάρχουν τόσοι μόνοι, γιατί υπάρχουν τόσοι μόνοι? Ψηλές προσδοκίες? Έλλειψη συμβιβασμού? Μόνιμη αναζήτηση του απόλυτου έρωτα? Έλλειψη τύχης? Ποιος ξέρει?

Λάθος άνθρωποι στη σωστή στιγμή. Σωστή στιγμή, με λάθος ανθρώπους. Καμία φορά το τάιμινγκ μέτρα παραπάνω από τα γεγονότα τα ίδια. “Μόνος πάντα θα ‘μαι μέσα σε χιλιάδες..”

i.ibb.co

Μόνιμη η απορία. Τι πάει λάθος? Μήπως λείπει το πάθος? Καμιά φορά είναι και η δειλία. Δεν είναι για όλους το τρέξιμο, η πάλη, η θυσία. Ούτε μπορούν όλοι να αποδεκτούν την πιθανότητα της ήττας. Τους τρομάζει το δέσιμο ή η απώλεια. Έτσι προτιμούν να μείνουν άθικτοι, ζώντας σε μια γυάλα, για να ναι σίγουροι πως κάνεις δεν θα τους πληγώσει. Και ίσως ναι είναι πιο λίγες οι πιθανότητες. Μα όμως εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες να πνίγουν σε αυτήν. Ή να σπάσει αυτή η γυάλα, η ασφάλεια τους.

Για πες. Εσύ το πάλεψες αρκετά? Σώπασες.

64.media.tumblr.com

Μόνοι. Μόνοι. Μόνοι άνθρωποι….. Τόσοι μόνοι. Μα πριν τους κατακρίνετε σκεφτείτε: μήπως είναι πιο ειλικρινείς από σας? Γιατί η μοναξιά καμιά φορά είναι επιλογή με κότσια. Γιατί θέλει κότσια να μην συμβιβαστείς στο λίγο συναίσθημα. Γιατί θέλει κότσια να μην υπογράψεις “συμβάσεις ευτυχίας”. Γιατί θέλει κότσια να έχεις την ελπίδα πως ενώ είσαι μόνος, μια μέρα θα βρεις άλλον ένα από αυτούς τους μόνους που υπάρχουν που είναι για σένα.! Και δέχεσαι πως δεν απορρίπτεις τους άλλους γιατί είναι λίγοι ή πολλοί, ούτε οι άλλοι εσένα για τούτο. Μα γιατί ξέρεις πως κάτι, κάπου εκεί έξω, είναι για σένα πραγματικά…

Και θα περιμένεις μέχρι να το βρεις. Και όταν το βρεις, δεν θα απορείς πια αν είναι για σένα… θα ‘σαι σίγουρος.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: lovethispic.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
8
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
1
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
4
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!