«Έρωτας είναι θαρρώ, που γελά σαν παιδάκι μικρό με δυο χείλη φωτιά, με δυο χέρια ανοιχτά σαν φτερά», όπως λέει και Χάρης Βαρθακούρης. Έρωτας όταν το στομάχι σου δένεται κόμπο νιώθοντας πως δέχεται επίθεση από δεκάδες πεταλούδες, που η ανάσα σου κόβεται όταν η μυρωδιά του άλλου εισέρχεται στα σωθικά σου.

Όλοι μας έτυχε να ερωτευτούμε τρέλα και αν όχι ,( σίγουρα θα μας τύχει ), γνωρίζουμε πως όταν ερωτευτούμε τρελά όλα ξεκινούν να θολώνουν. Η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, και η τρέλα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή η γλυκιά, η ρομαντική τρέλα που σε κάνει να παραλύεις μπροστά στο μεγαλείο του έρωτα και σε κάνει να νιώθεις σουπερ ήρωας κάνοντας ότι σου κατέβει στο κεφάλι! Δεν σε νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι, δεν σε νοιάζει αν θα γίνεις ρεζίλι .. Το μόνο που μετράει είναι ο έρωτας.

1. Τατουάζ

Οι πιο ροκ και τολμηροί εκφράζουν την τρέλα του έρωτα για τον σύντροφο τους αποτυπώνοντας το όνομα του, ακόμα και την εικόνα του, το πρόσωπο του στο κορμί τους. Χτυπώντας το σώμα τους με μελάνι στιγματίζοντας το έτσι για μια ζωή. Αυτό και αν είναι τρέλα. Και για να μην κρυβόμαστε, ποιου δεν θα άρεσε να το έκανε αυτό ο σύντροφος του?!

2. Έρχομαι να βρω τώρα, όπου και να σαι!

Κάποιοι άλλοι ακολουθούνε πιστά το τραγούδι  «Κλείνω και έρχομαι φτάνω με το πρώτο το αεροπλάνο». Είναι αυτοί οι ανυπόμονοι στο χρόνο που αψηφούν τα χιλιόμετρα και την απόσταση και κάνουν τα πάντα για να είναι κοντά στον σύντροφο τους. Δεν παν’ να βρίσκονται σε άλλη χώρα αυτοί εκεί πιστοί στην τρέλα του έρωτα παίρνουν το σακίδιο τους και φυσικά το αεροπλάνο για να βρεθούν και να ζήσουν την μαγεία του φτερωτού θεού.  Ακόμα και αν η διάρκεια του ταξιδίου κρατάει πιο πολλά από την ώρα που θα έχουν με τον σύντροφο τους αυτοί εκεί να επιμένουν να το ζήσουν. Και πολύ καλά κάνουν !

3. Στιχάκια και αφιερώσεις

Είναι και οι καλλιτέχνες. Πραγματικοί και μη. Αυτοί που θα γράψουν ένα τραγούδι και οι στίχοι θα περιγράφουν τον έρωτα τους, αυτοί που όντας μουσικοί θα παίξουν και θα to αφιερώσουν στον έρωτα τους , άλλα και οι πιο τρελοί..αυτοί που δεν κατέχουν από μουσική, δεν έχουν φωνή αλλά δεν κωλώνουν. Παίρνουν ένα μικρόφωνο , σε μια γεμάτη μουσική σκηνή και άπλα τραγουδούν για τα μάτια που τους κλέψανε το μυαλό. Κι ας τους γιουχαΐζουν οι άλλοι, εκείνοι ζουν την τρέλα τους.

4. Ψέματα!

Κατηγορία νούμερο 4. Οι παμπόνηροι.  Αυτούς να τους φοβάσαι και λίγο . Είναι αυτές οι ψυχές που μη θέλοντας να χάσουν την αίτια της τρέλας τους εφευρίσκουν τρόπους χρησιμοποιώντας το συναίσθημα του άλλου.  Το δήθεν δεν νιώθω πολύ καλά σε χρειάζομαι δίπλα μου ή σε παρακαλώ να κοιμηθείς εδω μαζί μου γιατί φοβάμαι να μένω μόνη μου.  Και όμως το κόλπο τους τις περισσότερες φορές φέρνει θετικά αποτελέσματα. Αχ πόσο δαιμόνιοι μπορούμε να γίνουν για αυτό τον έρωτα.

5. Ερωτικοί ντετέκτιβ

Και φυσικά . Οι Σερλοκ Χολμς ή πράκτορας 007 ή ένας τρελός σαν καρναβάλι στον δρόμο.  Σε αυτούς δεν είναι μόνο η τρέλα. Είναι ένα κοκτέιλ συναισθημάτων.  Λίγο η τρέλα , λίγο η ζήλια και η ανασφάλεια, λίγο το απαγορευμένο τους μετατρέπει σε ντέντεκτιβ παρακολουθώντας τις κινήσεις του προσώπου που τους ενδιαφέρει, που πηγαίνει σε ποιους μιλά και ξαφνικά εκεί που ανθρωπάκος πίνει το ποτό του με την παρέα του εμφανίζονται μπροστά του σαν φάντης μπαστούνης και τον κάνουν να χάσει την μιλιά του.

Άπειρα παραδείγματα για να περιγράψουν τις τρέλες που οδηγούμαστε όταν ο έρωτας μας κλέψει κάθε κύτταρο του εγκεφάλου μας.  Ζήτω ο έρωτας, ζήτω η τρέλα.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
4
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!