Ήρθε η ώρα για το πρώτο ραντεβού λοιπόν. Αυτή η καινούργια γνωριμία στην ζωή σου ξεκινάει απ’ αυτό το πλέον σύνηθες φαινόμενο το «φτερούγισμα στο στομάχι» λες και σε κατέκλυσαν χιλιάδες πεταλούδες.  Τα συναισθήματα έντονα. Ενθουσιασμός , χαρά , αγωνία γίνονται ένα. Ξεκινούν τα ερωτήματα στο μυαλό να παίρνουν σκυτάλη. Τι να φορέσεις? Πως να συμπεριφερθείς? ‘Αλλά σίγουρα το πιο μεγάλο ερώτημα στο μυαλό μιας γυναίκας (και ας μην το παραδεχόμαστε συχνά) είναι πως θα είναι η συμπεριφορά αυτού. Αυτού του μοιραίου άντρα που μας έκανε αυτό το κλικ και θέλουμε να βγούμε το πρώτο ραντεβού. Γι’ αυτό φίλοι, αυτό το άρθρο είναι περισσότερο για εσάς για να μην μετανιώσετε και να τραβάτε τα μαλλιά σας που πήγε λάθος το πρώτο ραντεβού.

Για να επιλέξει να βγει ραντεβού μαζί σου σημαίνει ότι ήδη υπάρχει αυτή ή έλξη ότι τι της αρέσεις (αλλιώς θα έβγαινε με τις φίλες της). Το σημαντικό είναι να την κάνεις όσο το δυνατότερο να πιστέψει ότι είσαι ο ιδανικός για αυτή. Εντάξει δε λέμε να τις προσφέρεις τον ουρανό με τα άστρα άλλα κάποια σημαντικά στοιχεία να τα προσέξεις .

Συμβουλή νούμερο 1  :   Επίλεξε το κατάλληλο μέρος . 

Ως ιππότης και κυνηγός θα επιλέξεις εσύ που θα πάτε. Αυτόματα δείχνεις την δυναμική πλευρά του εαυτού σου. Σκέφτομαι και εκτελώ . Όμως σε αυτή την σκέψη σε παρακαλώ βάλε τον εαυτό σου να σκεφτεί τι θα άρεσε σε μια γυναίκα και όχι το τι θα ήθελες να κάνεις εσύ με τους φίλους σου.  Διάλεξε να πάτε σε ένα ρομαντικό σχετικά μέρος και όχι με πολύ θόρυβο. Αν είναι καλοκαιράκι επίλεξε κάπου κοντά στην θάλασσα με πιο χαλαρωτική μουσική και όχι να παίζει Βέρτη και πάμε ψυχή μου.  Κάπου που να έχει κόσμο για να μην νιώθει αμήχανα άλλα και φυσικά που να μπορείτε να ανταλλάξετε και κανά δυο κουβέντες χωρίς να σας ακούνε οι δίπλα. Α! Και που σαι. Αν έχει και κανένα πιο ρομαντικό φωτισμό ακόμη καλύτερα.

Συμβουλή νούμερο 2 :  Δώσε προσοχή στην εμφάνιση σου.

Φόρεσε κάτι κομψό – απλό χωρίς όμως να φαίνεται ότι προσπάθησες και πολύ και σίγουρα κάτι που θα είσαι άνετος και όχι πολύ εκτός των νερών σου. Περιποιήσου τα μαλλιά σου και τα μούσια σου αν έχεις και σε παρακαλώ μη φύγεις από το σπίτι χωρίς κολόνια.  Αν τα βρεις δύσκολα μια πιο «save» επιλογή ένα τζιν και ένα πουκαμισάκι χαλαρό ή εν μπλουζάκι και έξω από το σπίτι.  Πριν βγεις από το σπίτι ρίξε και ένα καθάρισμα στα παπούτσια σου, δεν θα βλάψει. Ναι, θα το παρατηρήσει και αυτό . Έχε στο μυαλό σου ότι εκείνη την νύχτα περνάς από x-ray!

Συμβουλή νούμερο 3 :  Να είσαι περιποιητικός και γοητεύσιμος .  

Σε  αυτό το σημείο σε θέλω να είσαι λίγο χαμαιλέοντα. Και τι εννοώ; Όπως ξέρεις , σε κάθε γυναίκα αρέσουν τα κομπλιμέντα και σε κάθε άντρα αρέσει να φλερτάρει. ‘Άρα δυο σε ένα. Μέσα από τα κομπλιμέντα θα την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή και αυτόματα θα ξεκινήσεις την στρατηγική του φλερτ. Μην πας απευθείας στην επίθεση γιατί μια κόκκινη κάρτα θα σε περιμένει στην γωνία. Συνδύασε το φλερτ με την περιποίηση. Γέμισε της το ποτήρι με κρασί, ρώτησε την αν θέλει να παραγγείλετε κάτι άλλο , μα το κυριότερο , ρώτησε την πράγματα για εκείνη, για τα ενδιαφέροντα της. Φέρσου σαν ιππότης άλλα μην χάσεις και τον δυναμισμό σου και νομίσει ότι μπορεί να σε κάνει ότι θέλει γιατί εκεί .. Άστο καλύτερα.

Συμβουλή νούμερο 4 : Το ποτό με μέτρο

Ναι δεν λέω, βγήκες , θα πιεις να χαλαρώσεις , να φύγει λίγο το άγχος αλλά με προσοχή. Δεν χρειάζεται να πιείς και ολόκληρο τον Βόσπορο και να μην μπορείς να συγκρατήσεις λόγια και πράξεις. Εκείνη την νύχτα χρειάζεται τόσο όσο για να χαλαρώσεις, να αφεθείς, να ξεκουμπώσεις λίγο τον εαυτό σου αλλά με μετρό. Μη νομίζει και η κοπέλα ότι βγήκε ραντεβού με κανένα μπεκρή, γιατί τότε θα συνεχίσεις να πίνεις με μόνη διαφορά ότι θα πίνεις μόνος 

Συμβουλή νούμερο 5 : 

Το καλύτερο και σημαντικότερο το άφησα για το τέλος. Εκείνη την νύχτα ξέχασε ότι ταινία είδες με ήρωα τον Σκρουτζ και ετοιμάσου να βάλεις το χέρι στην τσέπη . Έχεις δυο επιλογές . ‘Η μια είναι ότι ζητάς τον λογαριασμό και όταν έρθει πληρώνεις μπροστά της (ίσως προσφερθεί να πληρώσει) άλλα εσύ εκεί ευγενικός της λες όχι , ή δυο, και αυτό θα σου εισηγούμουν , είναι σε ανύποπτο χρόνο , να σηκωθείς να πληρώσεις χωρίς να το καταλάβει.  Και εκεί είναι που ακόμα ένα αστεράκι θα προστεθεί υπέρ σου.

Άντε καλή τύχη σου εύχομαι και αν δεν δέσει τελικά το γλυκό, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες . Απόλαυσε το !

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!