Πολλοί από εμάς ίσως να έχουμε την τύχη να ξυπνάμε και να αντικρίζουμε ένα όμορφο χαμόγελο που μας φτιάχνει την μέρα, που στη θέα του και μόνο χαμογελάμε και εμείς μαζί του… Άλλοι πάλι ίσως να έχουμε συναντήσει κάποιον που μας έμαθε να χαμογελάμε! Ή ακόμη και να έχουμε ερωτευτεί κάποιον αρχικά μόνο από το χαμόγελο του, από το πρώτο σκίρτημα, την πρώτη ανατριχίλα που νιώσαμε όταν αντικρίσαμε αυτό το ζεστό και λαμπερό χαμόγελο που μας μαγνήτισε, από το ρίγος που μας διαπέρασε εκείνη τη στιγμή όταν το πρωτοείδαμε, μη μπορώντας να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του… Όποιο από τα πιο πάνω και αν έχουμε ζήσει, είμαστε σίγουρα από τους τυχερούς της ζωής!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Το χαμόγελο είναι αδιαμφισβήτητα πηγή έκφρασης, είναι πολλές φορές εκτός από τα μάτια ο καθρέφτης της ψυχής μας.

Είναι στοιχείο γοητείας και ερωτισμού. Πολλές φορές είναι και ο τρόπος να ξεκινήσει κάποιος ένα ερωτικό φλερτ, να φέρει τον άλλον κοντά του… ακόμη και αν δεν μιλά, τα λέει όλα το χαμόγελο του!

Υπάρχουν χαμόγελα πονηρά, ένοχα, ειρωνικά, αμήχανα, αλλά υπάρχουν και εκείνα τα χαμόγελα που ερωτεύεσαι… αυτά τα πλατιά, πηγαία και αυθεντικά χαμόγελα που βγαίνουν ολόκληρα από μέσα στη ψυχή του άλλου, σαν να χαμογελά και η καρδιά του μαζί! Που κλείνουν και λίγο τα μάτια του σαν να τα νιώθει απόλυτα! Αυτά τα χαμόγελα τα αγαπώ!

Είναι αυτά λοιπόν τα χαμόγελα που σημάδεψαν τη ζωή μας, αυτά τα τόσο αληθινά, φωτεινά και γοητευτικά χαμόγελα που έχουν μείνει για πάντα ανεξίτηλα μέσα στη μνήμη μας… Αυτά που δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να μην τα ερωτευτούμε, που έχουν ριζωθεί για τα καλά μέσα μας, που μιλάνε δυνατά στη ψυχή μας… που είναι η πηγή εμπνευσής μας, η χαρά της ζωής μας! 

Αυτά τα χαμόγελα που μας μαγνητίζουν, που μας μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια, αυτά που όταν τα βλέπουμε ομορφαίνει ο κόσμος μας. Είναι αυτά τα χαμόγελα που δεν μπορούμε με τίποτα να αποχωριστούμε και που αρκεί και μόνο να τα έχουμε στη ζωή μας για να φωτίζουν τις μέρες μας!

Και τι όμορφο πράγμα είναι αλήθεια να ερωτεύεσαι το χαμόγελο κάποιου; 

Για μένα είναι δώρο θεού να έχεις κάποιον που να σου χαμογέλα με τέτοιο τρόπο που να ερωτεύεσαι το χαμόγελο του κάθε μέρα και περισσότερο! Είναι πραγματικά υπέροχο να σου χαμογελά κάποιος και να χρωματίζεται η ψυχή σου, να ευφραίνεται η καρδιά σου, να πλημμυρίζεται το μέσα σου με όμορφα ροδοπέταλα συναισθημάτων! 

Γι’ αυτό λοιπόν, προσπαθήστε αυτά τα χαμόγελα να μην τα χάσετε ποτέ από την ζωή σας!

Να κάνετε τον άλλον να συνεχίζει να σας χαμογελά κάθε μέρα! Να του χαμογελάτε και εσείς αφού το χαμόγελο είναι μεταδοτικό! Εξάλλου το χαμόγελο είναι το πιο πολύτιμο αλλά ταυτόχρονα δωρεάν αγαθό που μπορείς να χαρίσεις σε κάποιον…!

Γι’ αυτό λοιπόν χαμογελάστε πολύ και αληθινά, με την ψυχή σας και κρατήστε ζωντανά αυτά τα ξεχωριστά χαμόγελα της καρδιάς σας…!!! Μην ξεχνάτε ότι είστε πολύ τυχεροί που τα έχετε μέσα στη ζωή σας!!! Και αν καμία φορά τα ξεχνάνε, να τους τα θυμίζετε γιατί δεν τα έχουν χάσει, είναι ακριβώς κάτω από την μύτη τους!!!

«Μην πάψεις ποτέ να χαμογελάς! Γιατί σου πάει… Γιατί το χαμόγελο σου είναι η ελπίδα μου, η ευτυχία μου, η ζωντάνια μου… Γιατί κάθε φορά που το βλέπω λυγίζω από χαρά, γιατί θα είμαι πάντα ερωτευμένη με αυτό το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, γιατί ακόμη και ανάμεσα σε χιλιάδες θα το ξεχώριζα…!!!!»

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
134
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!