Loading

Κράτα κρυφή την ευτυχία σου για να κρατήσει περισσότερο!

Ήταν από εκείνες τις γυναίκες που δεν ανοιγόταν σε κανέναν, ούτε για τις ευτυχίες της, μα ούτε και για τις αδιάφορες μέρες της ζωής της.  Όχι πως δεν είχε την ανάγκη να το κάνει, αλλά επειδή όσες φορές σκέφτηκε να μοιραστεί αυτά που την απασχολούσαν, το μετάνιωνε το ίδιο λεπτό.  Άσχημο να μην μπορείς να αναφέρεις αυτά τα σημαντικά που σε κρατάνε την ζωή σου αναμμένη και νιώθεις τόσο πλούσια από συναισθήματα που κανένα χρυσάφι δεν μπορεί να τα εξαγοράσει.

Πώς μπορείς να καταπιέσεις τα συναισθήματα σου όταν θες να μοιραστείς την ευτυχία σου και τελικά βλέπεις ένα κόσμο γύρω σου να ζηλεύει και να φθονεί αυτά που εσύ ήδη έχεις;

Είναι και αυτοί που ζηλεύουν, θέλουν την ευτυχία σου αρκεί να μην είσαι πιο ευτυχισμένη απ’αυτούς. Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και χώνονται στις ζωές των άλλων με τις μάσκες των φίλων που ξαφνικά νοιάζονται για ‘σένα και βλέπουν τα δικά σου άτομα ως εχθρούς.  Μαντέψτε ποιοί είναι οι εχθροί σας στην πραγματικότητα, οι ίδιοι! 

Ο κόσμος θα παρατηρήσει αυτό το χαμόγελο που κάνει τα μάτια σου να λάμπουν από ευτυχία όσο κι αν θες να το κρύψεις, ξέρεις η ευτυχία δεν κρύβεται γιατί υπάρχει στην ζωή μας για να της δίνει ένα αέρα μαγείας.  Καλό είναι να υπάρχει και λίγη ελευθερία στις σχέσεις μας όμως, για να υπάρχει το έναυσμα να εξελιχθεί και να πάει ένα βήμα παρακάτω. 

Να δημιουργείτε σχέσεις που να μην είστε ζευγάρι αλλά εραστές, ζευγάρι είναι οι κάλτσες και τα παπούτσια μονάχα γιατί θεωρούνται αδύναμα το ένα χωρίς το άλλο και έτσι ως μονάδα θα είναι ανύπαρκτα και ασήμαντα. Και η κάθε μέρα να σας βρίσκει περισσότερο ερωτευμένους, η κάθε σας συνάντηση να είναι συνάντηση προσφοράς και όχι αναζήτησης.  Να μοιράζεστε με αγάπη, έρωτα, έλξη, πάθος αλλά και πόθο.

dnaindia.com

Κράτησε κρυφή την ευτυχία σου, γιατί εσύ ξέρεις πόσο αγωνίστηκες για κάθε σχέση σου πριν να βρεθεί στον πάτο της θάλασσας.  Το πάλεψες τόσο πολύ που πλέον διαλέγεις να απομακρύνεσαι από τα κοινά και να κρατάς ένα μυστήριο.  Η αγάπη δεν χρειάζεται αυτοπροβολή γιατί χωρίς να το επιδιώκεις, χάνει την ουσία της.

Μπορείς να γίνεις ευτυχισμένη με τα λίγα και τα απλά, η πολλή βαβούρα είναι βλαβερή για τις ανθρώπινες σχέσεις.  Δεν χρειάζονται περίπλοκα πράγματα για να γεννηθεί η αγάπη, θέληση και έλξη χρειάζεται.  Η αληθινή αγάπη δεν χρειάζεται τυμπανοκρουσίες, ούτε ανυψωμένα τείχη, μήτε κραυγή, υπάρχει και στις πιο μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας. 

Γι’αυτό κοίτα να μην κάνεις εκπτώσεις και συναλλαγές στην αγάπη, κράτησε μονάχα τα πιο δυνατά μηνύματα που δίνουν και παίρνουν ελπίδες και όνειρα! Ανταλλάξτε εμπειρίες και αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στις καρδιές σας και όχι στα social media.  Και μην ξεχνάτε, οι καλύτερες στιγμές είναι που θα μας κρατάνε για πάντα δεμένους.

Οι κρυφές οι σχέσεις δεν φθείρονται, εξελίσσονται και αναγενιούνται! Οι έρωτες δεν κρύβονται ούτε πίσω από καρδούλες ούτε και σε λουλούδια.  Είναι κρυμμένοι πίσω από τις κλεφτές ματιές, εκείνες τις αγκαλιές που δένουν τα κορμιά και τις ψυχές σας ολοκληρωτικά.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: vogue.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Κράτα κρυφή την ευτυχία σου για να κρατήσει περισσότερο!