Loading

Κορωνοϊός και σχέσεις.

Αγαπημένα μου μελισσάκια θα ήθελα να μιλήσουμε για ένα από τα σημαντικότερα θέματα του 2020 σε μια light έκδοση (χαλαρά, τρελά, χωρίς άγχος). Ναι σωστά καταλάβατε, δεν θα μιλήσουμε ούτε για την υγεία ούτε για την πανδημία, γιατί αυτά πολυσυζητήθηκαν, μας άγχωσαν, μας τρέλαναν και γενικά μας αποδιοργάνωσαν.

Enough is enough!

Με αφορμή, λοιπόν, τον επικείμενο εγκλεισμό, το κέρφιου για απαγόρευση κυκλοφορίας (μετά τις 8 ή 11 για κάθε πόλη), έχουν αρχίσει να προκύπτουν κάποια προβληματάκια…ερωτικής φύσεως.  Τα memes έχουν αρχίσει να εμφανίζονται γελοιοποιώντας την κατάσταση και δίνοντας τροφή για σκέψη σε εμάς! Και με το δίκιο μας. Εμείς στο  beezdom σάς σκεφτόμαστε! Θα σας αφήσουμε με δυο χείλη καμένα; Όχι, πότε!!

Συνομιλώντας με διάφορες φίλες και φίλους, διαπίστωσα πως όλοι έχουν θεματάκια, είτε έχουν σχέση είτε όχι. Οι ελεύθεροι πώς θα ζευγαρώσουν; (όχι, έξοδοι όχι φλερτ…).  Οι ζευγαρωμένοι πώς θα συναντιούνται εάν δουλεύουν και δεν μπορούν να βρεθούν νωρίς; Και όσοι μένουν μαζί, πώς θα αντέξουν και μια δεύτερη καραντίνα;

Ερωτήματα πολλά!

Θα αρχίσω από τους αγαπημένους μου, βέβαια, όσους μένουν μαζί, γιατί έτσι, τους αγαπώ λίγο περισσότερο!! Όσοι μένετε μαζί και είστε μια χαρά ακόμα, είστε έτοιμοι για γάμο, παιδί, σκυλί και τα συναφή. Όσοι έχετε αρχίσει και εκνευρίζεστε, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε το plan B! Χαλαρώστε και αρχίστε να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί εκτός του να βλέπετε όλη μέρα τηλεόραση! Δείτε λίγο με τρέλα και ζωντάνια!! Γυμναστείτε, χορέψτε, παίξτε και γενικά ξανά ερωτευτείτε! Το ξέρω, το ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά τι να κάνουμε αυτούς έχετε τώρα! Πού να χωρίζετε και να αλλάζετε σπίτια, καραντίνες, ρούχα, μετακομίσεις….δεν λέει! Περιμένετε μετά την καραντίνα! Εντάξει και για να πούμε και το δίκιο, μερικοί από εσάς τώρα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε πραγματικά! Απολαύστε το και δέστε το σαν μια ευκαιρία να καταλάβετε αν είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο!

static.toiimg.com

Όσοι πάλι, έχετε την σχεσούλα σας την χαλαρή και δεν μένετε μαζί, ετοιμαστείτε να νιώσετε έφηβοι και να αρχίσετε τα παράνομα ραντεβουδάκια! Πάρκα, παραλίες, αυτοκίνητα…. λες και είστε γυμνασιόπαιδα που κρύβεστε απ’ τους γονείς σας. Μέχρι τις 11 θα πρέπει να είστε σπίτια σας!!! Ότι προλάβατε, προλάβατε.  Ας είναι καλά το διαδίκτυο και σας εύχομαι καλή υπομονή. Γι’ αυτούς που είναι από άλλη πόλη… τους λυπάμαι δυο φορές! Αυτοί και αν έχουν θέμα.  Αλλά, μην πτοείστε! Τις μέρες που έχετε ρεπό μπορείτε κάπου να βρεθείτε…

Οι ελεύθεροι δε, που ήθελαν να ζευγαρώσουν, ας το ξεχάσουν για φέτος! Ήταν που ήταν δύσκολο αυτό το εγχείρημα.  Τώρα έχει γίνει αγώνας μετ’ εμποδίων. Πού και πότε; Facebook, Instagram, αλλά αν δεν γνωρίζεστε, πώς θα γνωριστείτε; Πού θα συναντηθείτε; Αυτοκίνητο και πάρκο; Ας είναι!! Δεν θα έχετε ούτε έξοδα!! Αλλά υπάρχει και ο κορωνοϊός! Πρέπει να προσέχετε και να κρατάτε αποστάσεις! Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν λέει. Ελεύθερα όντα αυτού του κορωνοϊοπλανήτη κάντε υπομονή, μετά το τέλος της καραντίνας οι γνωριμίες!!

4moms.gr

Οπότε, είναι η μόνη περίπτωση όπου εγώ, η Αντωνία, δεν σας προτρέπω να ερωτευτείτε! Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος!!

Υ.Γ : Κάντε υπομονή και θα τελειώσει όλο αυτό!

Υ.Γ2: Ας είναι καλά το διαδίκτυο, για να κρατάμε και  καμιά επαφή!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Κορωνοϊός και σχέσεις.