Loading

Κορίτσια, μη “βγάζετε” ρούχα! Να “βάζετε” για να σας ερωτευτούμε.

Παρατηρώντας λίγο στο ίνσταγκραμ, την προσοχή μου κλέβει μια φωτογραφία. Υπό κανονικές συνθήκες, θα’ πρεπε να μου αρέσει, γιατί μια πολύ όμορφη γυναίκα ξάπλωνε σε ένα κρεβάτι μπρούμυτα και δύο ζουμερά οπίσθια έκλεβαν την παράσταση στο πίσω μέρος της φωτογραφίας, αφού η συγκεκριμένη φορούσε μαγιό, το οποίο τράβηξε επιτηδευμένα προς τα μέσα, ώστε να φανερώνονται όσο το δυνατόν περισσότερα εκείνα. Πλήθος τα likes -ειδικά από άνδρες-, πλήθος τα σχόλια του τύπου «τι ωραία κω**ράκια», «πω πω πόσο θέλω να σε *****», «τι ωραίο …..» και άλλα τέτοια με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Και απόρησα, αυτή δεν τα βλέπει; Δεν την ενοχλούν; Δεν προσβάλλεται;

Συνειδητοποιώ ότι συμβαίνει μάλλον το αντίθετο. Η αυταρέσκεια που προέρχεται από το “νέο σέξι”, που επιτάσσει να τα βγάζεις όλα στη φόρα, είναι το καινούργιο trend. Και αυτή δείχνει να το απολαμβάνει, γιατί όπως είδα μετά δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Κατά παράξενο λόγο όμως, αυτή η φωτογραφία με εκνεύρισε! Τη βρήκα τόσο φτηνή, τόσο επιτηδευμένα σέξι, που άρχισα να προβληματίζομαι για την κοινωνία μας και για το τι θεωρείται πλέον σεξουαλικότητα σε μια γυναίκα.

Η φωτογραφία αυτή, δυστυχώς δεν απέχει και πολύ απ’ την πραγματικότητα γύρω μας. Παντού θα συναντήσεις τις λεγόμενες “γυναίκες – ξέκωλα”, που λίγα θα αφήσουν για τη φαντασία μας. Οι συγκεκριμένες κλέβουν την παράσταση, όπου κι αν τις συναντήσεις. Τις περισσότερες φορές δεν προσέχεις καν το πρόσωπο τους, γιατί η γύμνια τους σε προκαλεί να κοιτάξεις μόνο αλλού. Μάλλον αυτός είναι και ο στόχος.

Να σας πω όμως κάτι; Ναι, θα κοιτάξουμε όλοι μια γυναίκα-ξέκωλο. Θα την παρατηρήσουμε στα συγκεκριμένα σημεία. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα την πάρουμε σοβαρά. Ούτε πρόκειται να την κάνουμε γυναίκα μας!

Υπάρχει όμως μια κατηγορία γυναικών, σπάνια πια, που μπορεί να γοητεύσει χωρίς πολλά – πολλά. Αυτές που δε χρειάζεται να βγάλουν ρούχα για να τις ερωτευτούμε. Αυτές που αποπνέουν σεξουαλικότητα φορώντας ένα απλό t-shirt και ένα τζινάκι. Όχι, δεν είναι συντηρητικές, ούτε πηγαίνουν κάθε Κυριακή Εκκλησία, ούτε ντύνονται μόνο με κελεμπίες. Είναι απλώς μυστήριες, γοητευτικά ερωτικές και όχι τεχνητά, όπως οι προηγούμενες.

Αυτές ελκύουν επικίνδυνα. Αυτές μπορούν να μας οδηγήσουν σε παράνοια, αυτές θα μας οδηγήσουν στο χείλος του γκρεμού αν χρειαστεί, αυτές θα μας κάνουν να χάσουμε τον ύπνο μας, χωρίς καν να βρίσκονται δίπλα μας.

Δε θα χρειαστεί να βγάλουν τη μπλούζα τους ή να φορέσουν μπραζίλιαν μαγιό για να τις δεις. Αντιθέτως, στέκονται επάξια σε ημίγυμνα μοντέλα, φορώντας απλώς το χαμόγελό τους ή την εξυπνάδα τους. Δε θα τις δεις να ντύνονται επιτηδευμένα, ούτε να φοράνε στρας για να τις κοιτάξεις. Θα νιώσεις όμως πως βρίσκεσαι σε μαγνητικό πεδίο, μόλις τύχει να σε πλησιάσουν, γιατί θα είναι αυτή η απροσδιόριστη έλξη τους που θα σε συνεπάρει κι όχι η γύμνια τους.

Τα μαλλιά τους θα είναι χτενισμένα, αλλά μπορεί και όχι. Θα είναι περιποιημένες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ακολουθούν τη μόδα που επιτάσσει «να βγάζουν». Είναι τόσο σίγουρες για τον εαυτό τους, που δε θα τις ενοχλήσει να τσαλακώσουν την εικόνα τους. Αυτό το τσαλάκωμα είναι όμως που μας δένει αιώνια μαζί τους.

Αυτές, δε θα τις περιμένεις ποτέ να ντυθούν. Ούτε θα σπαταλήσουν το χρόνο στις διακοπές τους σκεφτόμενες τι θα φορέσουν. Είναι αυτές που θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα φωνάξουν κάτι αστείο, αυτές που θα φορέσουν τα all star τους και θα ανέβουν στη μηχανή μαζί σου για να αλωνίσετε το νησί, χωρίς πλάνο και οργάνωση. Δεν θα τις ενδιαφέρει καθόλου να συντηρήσουν το μέικ απ τους ανά δύο λεπτά, ούτε πως θα βγάλουν την τέλεια φωτογραφία για να προβάλουν τα οπίσθια ή το μπούστο τους.

Προκαλούν όμως τόσο πολύ που είναι ριζοσπαστικά απλές. Εθίζουν τόσο εν αγνοία τους, που είναι επαναστατικά ανέμελες.  

Αυτές οι λίγες, θα φορέσουν όσα περισσότερα για να μην εστιάσει κανείς στην εικόνα τους. Αυτές που δε θα νιώθεις άβολα να περπατάς δίπλα τους, νιώθοντας πως όλοι οι άνδρες κοιτάνε το στριγκάκι τους! Σίγουρα δε θα κάνουν φασαρία με τα δωδεκάποντα και τις τρέσες τους, ούτε επειδή φοράνε μίνι και στενά αποκαλυπτικά μπλουζάκια. Αντιθέτως, αυτές θα κάθονται σε μια γωνιά και οι κινήσεις του σώματός τους θα αποπνέουν τόσο έντονο ερωτισμό, που θα σε συνεπάρει η ιδέα να δεις και το περιεχόμενο, τη ψυχή τους.

Είναι οι γυναίκες που όταν δεις τα χείλη τους, θα θες αμέσως να τα φιλήσεις και δε θα περάσουν άλλες σεξουαλικές σκέψεις απ’ το μυαλό σου. Αυτές που τα μάτια τους θα σε μαγνητίσουν σε βαθμό που θα ξεχάσεις τα υπόλοιπα μέρη του σώματος τους. Αυτές που θα ονειρευτείς για γυναίκες των παιδιών σου και όχι για πρωταγωνίστριες σε τσόντα. Αυτές που δε θα χρειαστεί να σε κοιτάξουν καν για να ενδώσεις, αλλά θα ενδώσεις γιατί ακριβώς σε αγνοούν.

Αυτές που δε θα κεντρίσουν την προσοχή σου με την προσποιητή σεξουαλικότητά τους, για να κατευνάσουν την ματαιοδοξία τους αλλά θα έχουν τόση αυτοπεποίθηση οι ίδιες, τόση που ένα πλούσιο ντεκολτέ δεν μπορεί να προσφέρει από μόνο του.

Αυτές που είναι τόσο ηχηρές στην απουσία τους. Που είναι τόσο θορυβώδεις στην σιωπή τους.

Αυτά τα λίγα παραδείγματα λοιπόν, ας γίνουν το νέο trend. Άντε γιατί μπουχτίσαμε σ’ αυτά τα ψευτο-πρότυπα και αποπροσανατολισμένοι εντελώς έχουμε πια την ουσία του ερωτισμού. Όχι κορίτσια, δεν είναι σέξι να προβάλλετε το σώμα σας. Όχι κορίτσια, δεν είναι σέξι να ξεντύνεστε. Ούτε πρόκειται να σας δει κανείς σοβαρά αν δείξετε λίγη περισσότερη σάρκα. Τον εαυτό σας είναι που υποτιμάτε, γι’ αυτό το… να ντύνεστε! Ας γίνει αυτό το νέο σέξι σας!

Βέβαια είναι και αρκετοί άνδρες που αρέσκονται στο πρότυπο γυναίκα-ξέκωλο. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία, ίσως για ένα επόμενο άρθρο. Οι περισσότεροι όμως, θα αγαπάμε πάντα το αληθινό και θα μας ελκύει πάντα το άγνωστο και αυτό που θα θέλουμε να ανακαλύψουμε, όχι το «στα δίνω όλα στο πιάτο».

Η γυναίκα είναι πολύ πιο σέξι, πολύ πιο γοητευτική, πολύ πιο ερωτική στην απλότητα της.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ

Πριν 5 χρόνια, δήλωνα επαναστάτης. Σήμερα δηλώνω απλά «θέλω την ησυχία μου» και μερικά... σούσι. Θυμώνω ακόμη με την αδικία, επιμένω ακόμη στην αλήθεια και ακόμη δεν έχω κοιλιακούς. Κάτσε λοιπόν καλά, και πού ξέρεις, ίσως το σύμπαν συνωμότησε για να βρεθείς σήμερα εδώ...

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Κορίτσια, μη “βγάζετε” ρούχα! Να “βάζετε” για να σας ερωτευτούμε.