Loading

Κοιλιακοί VS χιούμορ

Ανεβαίνει σιγά-σιγά η θερμοκρασία και αποφασίζεις να κατέβεις για πρώτη φορά στην παραλία. Ετοιμάζεις τσαντούλα με όλα τα απαραίτητα, φοράς το μαγιό σου και παρατηρείς τους γλουτούς για να δεις αν έχει μείνει ίχνος από το περσινό μαύρισμα. Τίποτα. Φτου και πάλι απ’ την αρχή. Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και συνειδητοποιείς πως δεν σε χαλάει μόνο ότι θα φαίνεσαι σαν τον Casper, το μικρό φαντασματάκι.

Σε χαλάει ο κοιλιακός σου. Γιατί να ‘χεις μόνο ένα και όχι έξι; Πόσο άδικη είναι η ζωή!

Φοράς το μπλουζάκι, φτιάχνεις μαλλί και φεύγεις.

Με το που πατάς το πόδι σου στην άμμο συναντάς και πάλι εκείνους τους τύπους με τα τέλεια κορμιά. Προσπαθείς να μη δώσεις σημασία, όμως το δεξί χέρι δεν κατανοεί την οδηγία του εγκεφάλου και ψαχουλεύει κάτω στη μέση να βρει ουρά, για να τη βάλει ανάμεσα στα σκέλια. Πάλι καλά που με τα χρόνια μας έγινε αχρείαστη και την ξεφορτωθήκαμε. Όπως και να το κάνουμε πάντα θα τραβάει τα βλέμματα ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Ξεφυσάς από μέσα σου, για να μη σε πάρει χαμπάρει κανείς, και τακτοποιείς τα πράγματά σου. Ετοιμάζεται ο καφές σου, τεντώνεις την πετσέτα σου στη ξαπλώστρα και αράζεις. Κρύβεσαι πίσω από το μαύρο φακό των γυαλιών σου και, συχνά-πυκνά, παρατηρείς και αγύμναστο κόσμο γύρω σου. Άλλοι χοντροί, άλλοι λεπτοί, άνθρωποι που, τελοσπάντων, μακριά απέχουν από το, ευρέως γνωστό από την αρχαιότητα, απολλώνιο κορμί.

Νιώθουν άραγε και εκείνοι περίεργα;

Είναι που από τη φύση μας το ‘χουμε να συγκρινόμαστε με τους άλλους γύρω μας. Ρουφάς μια γουλιά καφέ.

Βαράει η ζέστη, δεν είσαι συνηθισμένος ακόμα στον ήλιο, έχεις άπειρο χρόνο μπροστά σου και το μυαλό σου ξεκινάει μια σειρά από σκέψεις. Ευτυχώς που οι άνθρωποι διαφέρουμε από τα ζώα στον τρόπο επιλογής συντρόφου. Είναι για μας κάτι περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση που μας κάνει να συμπαθήσουμε κάποιον.

Ένα ωραίο σώμα σίγουρα ανοίγει πιο εύκολα πόρτες σε νέες γνωριμίες, δεν είναι όμως το σημαντικότερο συστατικό για να τις διατηρήσει.

Ρουφάς ακόμα μια γουλιά καφέ. Όλα μετράνε. Όλα είναι σημαντικά. Όλα, λίγο ή πολύ, κάποιο ρόλο έχουν στις σχέσεις.

Ανάβεις wi-fi και ξεκινάς μηχανικά να κάνεις scroll-up. Πέφτεις σε δημοσίευση: «Θα ξεκινούσα κι εγώ γυμναστήριο, αλλά έχω ήδη εξυπνάδα και χιούμορ… αν αποκτήσω και κοιλιακούς θα είναι απλά άδικο για τους υπόλοιπους». Ξεφυσάς απ’ τη μύτη γελώντας κρυφά και συμφωνείς. Τι να τους κάνεις τους κοιλιακούς αν ο άλλος δεν μπορεί να σε κάνει να γελάς. Το χιούμορ δεν πηγάζει μόνο από λέξεις. Το χιούμορ βγαίνει και στη συμπεριφορά. Μπορεί κάποιος να σε κάνει να γελάσεις χωρίς να πει κάτι, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα. Είναι ο τρόπος, είναι το ύφος. Ξαναρουφάς καφέ.

Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ είναι συνήθως και αισιόδοξοι.

Αντιμετωπίζουν τη ζωή θετικά και σου φτιάχνουν τη μέρα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο άνθρωπο. Να ξέρεις ότι σίγουρα κάτι θα πει που θα έχει πλάκα και να περιμένεις πώς και πώς πότε θα πετάξει την επόμενη χιουμοριστική κοτσάνα ή ένα «έξυπνο» αστείο. Το σέξι και όποιος αντέξει δεν μπορεί να σταθεί πουθενά δίπλα στο γέλιο μέχρι δακρύων. Έτσι κι αλλιώς το χιούμορ από μόνο του προσδίδει γοητεία.

Μπορεί η σέξι εμφάνιση να σε κάνει να θέλεις να γνωρίσεις κάποιον ή κάποια όμως το χιούμορ είναι αυτό που θα σε κάνει να θέλεις να τον ή να την ξαναδείς. Οι ευχάριστοι χαρακτήρες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στη ζωή μας. Άσε που το χιούμορ είναι αδιαμφισβήτητος δείκτης ευφυίας. Τώρα αν εμφάνιση και χιούμορ είναι πακέτο 2 σε 1, ακόμα καλύτερα. Συνείδητοποιείς ότι, για ώρα τώρα, έχεις το βλέμμα στο κενό. Κοιτάς τριγύρω να δεις αν συνέβει τίποτα περίεργο όσο είχες χάσει επαφή. Ο ήλιος καίει. Ο ιδρώτας κυλάει. Ρουφάς καφέ, βγάζεις φανέλα, ρουφάς κοιλιά, κορδώνεις, πας για βουτιά και από Δευτέρα διατροφή, άσκηση, καλός ύπνος, περισσότερα υγρά, λιγότερο άγχος και περιποίηση ομορφιάς…

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Κοιλιακοί VS χιούμορ