Loading

Κάντου ένα τεστ για να δεις αν αξίζει!

svg26 Απριλίου, 2021LovebeezΑΝΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Καχύποπτες, ζηλιάρες αλλά πάνω από  όλα ερωτευμένες. Τυπικά, όλες οι γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να αναρωτηθούν αν τους απατά το άλλο τους μισό. Έστω και χωρίς λόγο. Έτσι απλά για την απόλυτη σιγουριά ότι αυτές βρίσκονται στο επίκεντρο της ζωής του. Είναι κύριος στις πράξεις του, σας λατρεύει και δεν υπάρχει λόγος για ανησυχίες του τύπου αν υπάρχει τρίτο άτομο. Όμως… αξίζει να βρίσκεται στη ζωή σας; Αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλετε να είναι στο πλάι σας; Από όσες φουρτούνες και να περάσετε μαζί, αυτός θα είναι εκεί για εσάς; 

Εμπιστοσύνη και αφοσίωση μπορούμε να δούμε αν υπάρχουν σε μια σχέση. Μέσα από 5 πρακτικούς τρόπους θα καταλήξετε στο αν είναι ο σύντροφος σας ο ιδανικός και αν αξίζει να έχει χώρο στην προσωπική σας ζωή.

therapia.gr

1. Έξοδος σε πολυσύχναστα μέρη.

Κακά τα ψέματα, αν δεν πήγε μαζί σας έστω μια φορά σε τόπους όπου πιθανόν να έχει πολλούς ανθρώπους, τότε ίσως να αποφεύγει να σε παρουσιάσει ως κοπέλα/γυναίκα του. Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν και άτομα όπου προτιμούν ήσυχα μέρη και ραντεβού μακριά από όλους (ό,τι καλύτερο).

2. Γνωριμίες με φίλους (και ίσως συγγενείς).

Δε λέω να σας γνωρίσει σε δικούς του ανθρώπους αν είστε μικρό χρονικό διάστημα μαζί. Ανησυχητικό θα είναι όμως αν είστε τουλάχιστον ένα ολόκληρο χρόνο μαζί και δεν έχετε ιδέα με ποιους κάνει παρέα, ούτε καν ποιος είναι ο κολλητός του. Όσον αφορά την οικογένεια του (αν και είναι λάθος οι γνωριμίες μεταξύ οικογενειών στο αρχικό στάδιο της σχέσης σας), να ανησυχήσετε  αν δεν σας λέει ποτέ τίποτα για τα οικεία του πρόσωπα. Ίσως να αποφεύγει τη γνωριμία γιατί δε σας θεωρεί κάτι σοβαρό.

3. Να δώσεις προσοχή πού κοιτάζει όταν είστε έξω.

Πήγατε κάπου που έχει ανθρώπους γύρω σας. Το βλέμμα του πού εστιάζει την περισσότερη ώρα; Δεν εννοώ να σας βλέπει συνεχώς, αλλά να μην κοιτάζει επίμονα άλλες γυναίκες και να συμπεριφέρεται σαν ελεύθερος που ψάχνει. Απαράδεκτο. Αν είναι μαζί σας γιατί σας αγαπάει, σας νοιάζεται, τότε καμία άλλη δεν θα είναι πιο ενδιαφέρον από εσάς.

4. Ρωτάει πώς πέρασε η μέρα σας; 

Ένα άτομο που σας αγαπάει πολύ, ενδιαφέρεται και πώς περνάτε. Θα σας ρωτήσει αν είχατε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά/στο πανεπιστήμιο ή και αν έγινε κάτι καλό για να συζητήσετε και να χαρεί μαζί σας. Αν σας έχει δίπλα του μόνο για άλλες ανάγκες, πολύ φοβάμαι ότι δε θα ενδιαφερθεί για τυχόν ανησυχίες σας ή επιτυχίες σας, καθώς επίσης και για το πιο απλό, το πώς περάσατε τη μέρα σας.

5. Σας ηρεμεί; Σας χαλαρώνει;

Το τελευταίο αλλά πιο σημαντικό. Το να είστε με έναν άνθρωπο που καταφέρνει να σας ηρεμήσει,  να νιώθετε ασφάλεια μαζί του αλλά και να ξεχνάτε όλα σας τα προβλήματα, είναι ό,τι πιο ωραίο. Με αυτό τον τρόπο δείχνει πως σας λατρεύει και ξέρει πως να σας απαλλάξει από τις σκοτούρες που σας ενοχλούν.

in2life.gr

Στις μέρες μας είναι δυσεύρετοι άνθρωποι που αξίζουν. Δυστυχώς, πλέον μια υγιής σχέση από πλευράς και των δύο ατόμων δύσκολα χτίζεται, αφού πολλοί πειρασμοί καραδοκούν. Εσείς  που έχετε δίπλα σας ανθρώπους που αξίζουν, να τους προσέχετε,  είναι ο θησαυρός της ζωής σας.

Αν πάλι δεν βλέπετε αυτά τα σημάδια στον άνθρωπο που είναι δίπλα σας, τότε πολύ πιθανό αυτός να μην αξίζει τίποτα!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: yes-i-do.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Κάντου ένα τεστ για να δεις αν αξίζει!