Loading

Ιδανικά δώρα για το Valentine’s Day !

svg14 Φεβρουαρίου, 2020LovebeezΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μια ημέρα που διχάζει την κοινή γνώμη για την αξία της. Το λεγόμενο Valentines Day ή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 14 Φεβρουαρίου λοιπόν και οι ερωτευμένοι έχουν την τιμητική τους.

Παντού αγάπη και δώρα. Κυρίως δώρα, αφού οι ερωτευμένοι ανταλλάζουν δώρα και ευχές, προκειμένου να δείξουν τον έρωτα τους. Για κάποιους η ημέρα αυτή είναι σημαντική, καθώς ανυπομονούν με το δώρο που θα μοιράσουν στο ταίρι τους να δείξουν πόσο πολύ το αγαπούν.

Το δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να είναι ακριβό. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι το κόστος της αγοράς του δώρου, αλλά περισσότερο είναι η σημασία , το νόημα που κρύβεται πίσω του !

Προτείνω λοιπόν , 2 ιδανικά δώρα τη μέρα αυτή που θα χαρίσετε στον/στην αγαπημένη σας.

Ιδανικό δώρο νούμερο 1 για την αγαπημένη σας:

Σε όλες τις γυναίκες πιστεύω αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες. Το ιδανικό δώρο άρα είναι ένα οποιοδήποτε αντικείμενο, το οποίο θα έχει αρκετές από τις φωτογραφίες σας. Έτσι ώστε να το έχει στο δωμάτιο της ή κάπου που να είναι ορατό και να αντικρύζει τις όμορφες στιγμές που ζήσατε ερωτευμένοι. Κάθε σας φωτογραφία και μια ξεχωριστή ανάμνηση.

Παραδείγματος χάρη, μια κορνίζα σε σχήμα καρδιάς, με ένα κολλάζ φωτογραφιών. Φλυτζάνι με φωτογραφίες και ένα μικρό κειμενάκι αφιερωμένο. Μαξιλάρι με τυπωμένες φωτογραφίες πάνω δικές σας και την ημερομηνία γνωριμίας σας από κάτω. Αν δεν θέλετε ακόμη να αγοράσετε κάτι, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε με χαρτονάκι καρδία και να εκτυπώσετε ένα κολλάζ κολλώντας το πάνω στο χαρτονάκι.

Τέτοια δωράκια, φτιάχνει ωραιότατα το @gift2you.cy μπορείτε να το αναζητήσετε στο Instagram , με παγκύπρια αποστολή!

Μερικές ιδέες :

Ιδανικό δώρο νούμερο 2 για την αγαπημένη σας :

Κάθε γυναίκα αρέσκεται να φοράει κοσμήματα και γενικά να προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση. Το δώρο που σας προτείνω στην περίπτωση αυτή είναι ένα μικρό και χαριτωμένο δαχτυλίδι ή κόσμημα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ακριβό και χρυσό, μπορείτε εύκολα εκεί έξω να βρείτε κάτι πιο φτηνό και διακριτικό. Χωρίς όμως υπερβολές και περιττή λάμψη. Τόσο όσο να πάρει το μήνυμα από μόνη της γιατί της χαρίζετε ένα δαχτυλίδι ! Δαχτυλίδι, με το σκεπτικό ότι η σχέση σας είναι σοβαρή και της υπόσχεστε με τον τρόπο αυτό αγνή αγάπη. Εκτός από δαχτυλίδι, μπορείτε να πάρετε και ένα κόσμημα που όταν θα το φοράει να νιώθει την παρουσία σας.

Μερικές ιδέες :

Υ.Γ: Πάντα φυσικά το δώρο σου να συνοδεύεται και απο ένα τριαντάφυλλο!

Φίλες μου γυναίκες, ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί ένα απολύτως ιδανικό δώρο για το ταίρι σας, αλλά κάντε το καλύτερο σας! Αν και δεν είναι εύκολα τα δώρα προς τους άντρες, υπάρχουν αρκετές ιδέες με τις οποίες μπορείτε αγαπητές μου να κάνετε την ημέρα αυτή πιο όμορφη για τον σύντροφο σας.

Ιδανικό δώρο νούμερο 1 για τον αγαπημένο σας :

Ρολόι χεριού. Ένα αντρικό ρολόι χεριού νομίζω είναι ότι πρέπει για την περίπτωση αυτή. Γιατί όμως; Για να μετράει την ώρα και τα λεπτά που απομένουν για να σας αντικρύσει. Πάντα το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ το οποίο δίνει ένα μοναδικό στυλ σε κάθε άντρα και τον κάνει να εμπλουτίζει την εμφάνιση του. Ένα ωραίο και διακριτικό ρολόι, το οποίο θα ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο ντυσίματος του.

Ιδανικό δώρο νούμερο 2 για τον αγαπημένο σας :

Η ιδέα αυτή νομίζω είναι πρωτότυπη και περισσότερο ρομαντική. Ένα εισιτήριο. Ένα εισιτήριο το οποίο θα αγοράσεις γι’ αυτόν, ό,τι και αν είναι αυτό. Ίσως για να παρακολουθήσετε ένα αγώνα που θέλετε μαζί του αγαπημένου σας αθλήματος, είτε μιας συναυλίας για να πάτε μαζί. Εάν βέβαια θέλετε να γίνετε large που λέμε, μπορείς να αγοράσετε το εισιτήριο του για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή για ένα διήμερο κάπου ρομαντικά !

Ό,τι και αν διαλέξεις αγαπητέ φίλε ή φίλη για το ταίρι σου, να το κάνεις από αγάπη και όχι από τυπικότητα. Βάλε λίγη φαντασία φέτος και κάνε το ταίρι σου να νιώσει ξανά αυτό που ένιωσε όταν πρωτογνωριστήκατε !

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ιδανικά δώρα για το Valentine’s Day !