Loading

Οι συνήθειες ενός ωμοφάγου

Πέραν του διατροφικού κομματιού που διακρίνουν ένα ωμοφάγο, υπάρχουν και άλλες διαφορές που ακολουθούν πιο κάτω. Σε πολύ γενικές γραμμές και πιο περιεκτικά, αποφεύγουν ο,τιδήποτε δεν θρέφει μυαλό/νόηση, ψυχή, σώμα και πνεύμα.

Από όσα γνωρίζω κι από την εμπειρία μου καθώς και από το γεγονός ότι μελετάω αυτούς τους ανθρώπους, κανείς από αυτούς δεν καπνίζει, δεν κάνει ναρκωτικά, δεν καταναλώνει ποτό και καφείνη ή οποιαδήποτε άλλη διεγερτική ουσία. Γενικά απόφεύγεται ο,τιδήποτε προκαλεί βλάβη στον οργανισμό.  

Μέσα στα πράγματα που απόφεύγουν συγκαταλέγονται και τα εξής: το δράμα, η παραπληροφόρηση (αντιλαμβάνονται πότε υπάρχει, αφού είναι άριστοι γνώστες στο δικό τους κομμάτι), η συνεχή και άσκοπη θέαση στην τηλεόραση, οι αρνητικές σκέψεις (νιώθεις την θετική τους αύρα), η φασαρία και ο γρήγορος τρόπος ζωής (έχοντας ζήσει τι πάει να πει αυτό, λογικό είναι να νιώθουν ότι ζουν πραγματικά όταν είναι πιο ήρεμοι και πιο χαλαροί).

Οι περισσότεροι ανθρώποι που ακολουθούν την ωμοφαγία, είναι κυρίως άτομα, τα οποία μπήκαν σε μια διαδικασία απότοξίνωσης του οργανισμού τους για να καλυτερεύσουν την υγεία τους. Επομένως, έχοντας επίγνωση ως προς το περιβάλλον τους και επικαλούμενοι τους στόχους τους, τείνουν να απόφεύγουν όσο το δυνατό γίνεται τυχόν καταστροφικές συνήθειες, που μπορούν με το πέρασμα των χρόνων να καταστούν επιβλαβείς για την υγεία τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα άτομα τα οποία έχουν κάνει συνήθεια και τρόπο ζωής την ωμοφαγία. Ναι, κάποιοι από αυτούς είναι σε θέση να κρατάνε 100% Ωμοφαγία σε όλες τις εποχές και για πολλά χρόνια αν όχι όλα τα χρόνια της ζωής τους. Πραγματικά, αυτούς τους ανθρώπους του θαυμάζω από καρδιάς, καθώς απότελούν παραδείγματα υγείας, ευζωίας, απλότητας και ευτυχίας. Είναι ζωντανά παραδείγματα, τα οποία απόδεικνύουν ότι μπορούμε να απεξαρτηθούμε από τη συνεχή κατανάλωση ανθυγιεινής τροφής.

Ένα μεγάλο Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους. Ένα μεγάλο Μπράβο και στους ανθρώπους που βάζουν τα δυνατά τους και προσπαθούν να ανακτήσουν την υγεία τους. Ό,τι κι αν γίνει, πάντα βρίσκεις την δύναμη να συνεχίσεις το ταξίδι σου!

Οι συνήθειές τους είναι:

  • Δραστηριότητες έξω στη φύση, την οποία λατρεύουν και την νιώθουν σε όλο τους το είναι, θεωρώντας την σπίτι τους. Γενικά, όσο πιο πολλές ώρες στη φύση, τόσο το καλύτερο για τον άνθρωπο. Δεν το έχετε προσέξει κι εσείς;
  • Τρώνε πολλά φρούτα και λαχανικά.
  • Αγαπάνε τα ζώα και αυτό φαίνεται μέσα από τον τρόπο που τα προσεγγίζουν, που επικοινωνούν μαζί τους καθώς κι από το γεγονός ότι τα ελκύουν μόνο και μόνο από την αύρα τους.
  • Ζούν μια ήσυχη και απλή ζωή από συνειδητή επιλογή και κυρίως περιτριγυρίζονται από φύση. Προτιμάνε να ζουν κοντά σε θάλασσες ή και βουνά. (και ποιός δεν θα ήθελε άλλωστε!)
  • Γυμνάζονται και γενικά έχουν πολλή ενέργεια.
  • Τείνουν να σκέφτονται απλά

Πάνω κάτω αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας. Δεν διαφέρουν και πολύ από τους υπόλοιπους ανθρώπους αν προσέξετε καλά. Θα το δείτε κι εσείς σε κάποια φάση.

Εύχομαι να σας έδωσα μερικά clue για αυτούς τους ανθρώπους και ευελπιστώ αν ποτέ γνωρίσετε από κοντά κάποιους, να τους δεχτείτε με χαρά. Στο κάτω-κάτω όλοι είμαστε άνθρωποι και στο τέλος της μέρας όλη υπαγόμαστε κάτω από τον ίδιο Θεό ή Σύμπαν (σε ό,τι πιστεύει ο καθένας σας). Είμαστε ΕΝΑ!

Με πολλή μελισσένια αγάπη και πολλά μελένια φιλιά, εύχομαι όλοι σας να είστε πάντα καλά!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Οι συνήθειες ενός ωμοφάγου