Loading

I prefer alone in a flat, than a flat rendezvous!

Καταρχάς, για να μπορούν όλοι να μας «ακολουθήσουν», rendezvous σημαίνει  “A meeting at an agreed time and place, typically between two people.”

Έχοντας πλέον δεδομένο το πιο πάνω.. αλλά κυρίως έχοντας κατανοήσει την έννοια της πιο πάνω λέξης.. η σκέψη όλων μας έχει ανατρέξει σε εκείνο το ένα άτομο με το οποίο βγήκαμε .. και καλύτερα να μην βγαίναμε! ΠΟΤΕ!

Γιατί ναι ρε παιδί μου .. είσαι αξιόλογο άτομο δεν λέω, είσαι έξυπνος, έχεις μασήσει βιβλία και βιβλία (αλλιώς βιβλιοφάγος).. και σαν γνωστή λάτρης του ορισμού sapiosexual (δες στα προηγούμενα άρθρα) σε εκτιμώ, σε θαυμάζω και σε σέβομαι … αλλά το «βαρετό» αλλιώς «μπόριγκ» δεν θα το άντεχε ούτε ο νεκροθάφτης… υπερβολή ε; Και όμως!

Αφιερωμένο, λοιπόν, σε όλους εμάς που βγήκαμε ραντεβού με τέτοια άτομα, γιατί θεωρήσαμε ότι θα είχαν το κάτιτις παραπάνω… εμμ που δεε….  Διότι μιλήσαμε αρκετό καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θεωρήσαμε ότι μας είχαν «συνεπάρει» με τις γνώσεις, το μυαλό και το τρόπο τους και ότι αυτό ήταν αρκετό για να «ξέρουμε» ότι αξίζει το κόπο να πάμε για ένα καφέ.. Ή ακόμα χειρότερα γιατί ζήσαμε αυτό το άτομο σε έξοδο με κοινή παρέα (και λες πόσο λάθος να πάει… εεε… να που πήγε!!).

sassydove.com

Πήγαμε για εκείνο το καφέ, για εκείνο το πότο και καταραστήκαμε την ώρα και την στιγμή που το αποφασίσαμε. Γιατι; Διότι χάσαμε ώρα από τη ζωή μας, αλλά κυρίως πέσαμε έξω στους υπολογισμούς μας όσον αφορά το πρόσωπο σας. Ήρθαμε εκεί με τον ενθουσιασμό ότι θα έχουμε τόσα πολλά να πούμε αλλά τελικά όσο και να προσπαθήσαμε να ανοίξουμε μια συζήτηση με πιο χαλαρό κλίμα.. μηδαμινό το αποτέλεσμα. Και λες… δεν καθόμουν καλύτερα σπίτι μου να δω ταινία ή ακόμα καλύτερα να βλέπω τους τοίχους… σίγουρα θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον!

Ναι αγαπάμε τους sapiosexual αλλά δεν αντέχουμε τη σαπίλα. Θέλουμε ζωντάνια, χιούμορ, όχι καλούπια (αν και εφόσον δεν θα εκτεθείτε βέβαια). Αυτό αφορά καθαρά τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Είναι ωραίο να είσαι καλλιεργημένος σαν άνθρωπος αλλά μην μένουμε μόνο σε αυτό! Ο χαρακτήρας και η αύρα ενός ανθρώπου δεν αφορά γνώσεις… αφορά καθαρά προσωπικότητα… η οποία θεωρώ ότι δεν μαθαίνεται.. αλλά ναι καλλιεργείται!

datethecatch.com

Σταματήστε για λίγα λεπτά και κοιταχτείτε στον καθρέφτη.. Διερωτηθείτε.. εσείς θα περνούσατε καλά με τον εαυτό σας σε μια έξοδο για ένα καφέ; Αν η απάντηση είναι όχι.. ψάξτε το λίγο περισσότερο.. Δεν είναι κακό να ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και να τον μαθαίνουμε λίγο παραπάνω από χθες! Με αυτό το τρόπο θα μπορέσουμε να διεκρινήσουμε με περισσότερη ευκολία και τι σύντροφο θα θέλαμε δίπλα μας!

Έτσι και αλλιώς ο σκοπός ενός ανθρώπου μέχρι το τέλος της ζωής του είναι η αυτοπραγμάτωση του, που δεν αφορά μόνο τις γνώσεις ή δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να αφορά μόνο αυτές!

Ξυπνήστε και γνωρίστε τον εαυτό σας, γνωρίστε ποιά είναι τα δυνατά σας σημεία και κάντε ατού σας!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: boredpanda.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    I prefer alone in a flat, than a flat rendezvous!