Loading

Οι πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις διασήμων!

svg15 Σεπτεμβρίου, 2019ShowbeezΑΝΝΑ ΔΡΑΚΟΥ

Κεφάλαιο: Αχ καθρέφτη καθρεφτάκι μου…

Πλέον οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν γίνει trend και αποτελούν χειρουργεία ρουτίνας για πολλούς εκεί έξω. Στην περίπτωση των celebrities είναι κατανοητό πως όταν μεγαλώσουν τους πιάνει μια ανασφάλεια όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση, με πολλούς να επιλέγουν τις πλαστικές επεμβάσεις για να χαρούν ακόμα λίγο την μαγεία της νιότης. Έλα όμως που πολλές μεγάλες προσωπικότητες εμπιστεύτηκαν τον λάθος γιατρό και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα;

Ας πάμε να δούμε τις πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις διασήμων και αν σκέφτεσαι να κάνεις και εσύ, ίσως μετά από το πιο κάτω φωτογραφικό υλικό να το ξανασκεφτείς….

1. Donatella Versace

Μόνο και μόνο από τον τίτλο του άρθρου η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό είναι η αδιαμφισβήτητα η Donatella Versace. Το όνομα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υπερβολή σε ότι αφορά τις τολμηρές παρεμβάσεις που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες στο σώμα τους. Η ίδια με τα εκατομμύρια της προσπάθησε να παγώσει για λίγο τον χρόνο, μάταια όμως, γιατί όπως και να ήταν χωρίς πλαστικές επεμβάσεις σίγουρα θα ήταν καλύτερη από αυτό που είναι τώρα!

2. Michael Jackson

Άλλη μια τεράστια προσωπικότητα που επιθυμούσε να αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση, κάνοντας την μια χειρουργική επέμβαση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα αν συγκρίνεις το πριν με το μετά να φαίνεται πως μιλάμε για δύο ξεχωριστούς ανθρώπους. Ο Michael Jackson ήθελε να αλλάξει το χρώμα του ή να αλλάξει την φυλή του έλεγαν πολλοί. Έλα όμως που μπορεί να μην ήταν τόσο αισθητικό το πρόβλημα αλλά θέμα υγείας; Φήμες λένε πως ο Michael Jackson έπασχε από την ασθένεια του λύκου και από λεύκη, με τον ίδιο να προσπαθεί να «καλύψει» το πρόβλημα του με συστηματικές πλαστικές επεμβάσεις ώστε να μην γίνει αντιληπτό.

3. Βruce Jenner

Τι και αν πλέον ο Bruce Jenner είναι Caitlyn Jenner; Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Bruce ήταν αντιληπτές πολύ πριν την ανακοίνωση της απόφασης του για αλλαγή φύλου. Ο ίδιος φαίνεται πως είχε κατά νου την ιδέα από πολύ πιο πριν γιατί όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στόχος των επεμβάσεων ήταν να λεπτύνει τα αδρά του χαρακτηριστικά όσο πιο πολύ μπορούσε. Δες την μύτη, τα ζυγωματικά και την όλη αρμονία του προσώπου!

4. Amanda Lepore

Η Amanda Lepore είναι η πιο διάσημη τρανσέξουαλ όλου του κόσμου, με την ίδια να φαίνεται να το απολαμβάνει που συζητιέται πολλάκις για τις εξεζητημένες και υπερβολικές εμφανίσεις της. Η ίδια έχει κάνει εξωπραγματικές αλλαγές στο σώμα και στο πρόσωπο της με σκοπό να μοιάζει στο sexy cartoon Jessica Rabbit και στοfashion icon της εποχήςMarilyn Monroe. Αν και φαίνεται να προσπαθεί τόσο πολύ να τις πλησιάσει, το αποτέλεσμα είναι αποκρουστικό!

5. Jackie Stalone

Η Jackie Stalone, πρώην χορεύτρια και μητέρα του διάσημου ηθοποιού Sylvester Stalone φαίνεται είχε εμπιστευτεί λάθος γιατρό και ιδού τα αποτελέσματα. Η ίδια σε συνέντευξη της δήλωσε πως «Το ξέρω ότι το έχω παρακάνει με τις πλαστικές. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι να μοιάζω με σκίουρο που το στόμα του είναι γεμάτο καρύδια. Οι πλαστικοί χειρουργοί εδώ είναι κομπογιαννίτες. Γι’ αυτό πηγαίνω και εγώ σε άλλες πολιτείες. Το ότι έχουν τα γραφεία τους στο Μπέβερλυ Χιλς και έχουν πελάτες όλους τους σταρ δεν σημαίνει κάτι. Έχεις δει πως μοιάζουν οι περισσότεροι σταρ; Σαν να τους έχει χτυπήσει κεραυνός!»

Τι λες;

Εσύ ποιος νομίζεις έχει παραμορφωθεί εντελώς;

Αν θέλεις να δεις περισσότερες ιστορίες αποτυχημένων επεμβάσεων δες το πιο κάτω βίντεο!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Οι πιο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις διασήμων!