Loading

Η μεγαλύτερη θεωρία συνομωσίας

Ψεκάζουν μας!

Τον καρκίνο εδημιουργήσαν τον οι πλούσιοι για να πληρώνουν οι φτωχοί!

Ο άνθρωπος εν επάτησε στο φεγγάρι!

Θεωρίες συνομωσίας, κάποτε αληθινές, ενίοτε καμία σχέση. Ενώ υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα που χρήζουν επίλυσης, ο κόσμος κάθεται και επινοεί θεωρίες συνομωσίας.

Βρίσκομαι στην περήφανη θέση να σας ενημερώσω σχετικά με τη μεγαλύτερη θεωρία συνομωσίας που υπάρχει (ή δεν υπάρχει). Πόσο μεγάλη; 330 εκατομύρια έτη φωτός!!! Αντιστοιχεί στο 0,27% του παρατηρίσιμου σύμπαντος ή 236 Γίγα-παρσέκ, για τους αστροφυσικούς που διαβάζουν.

Εν ολίγοις, η θεωρία συνομωσίας υποστηρίζει ότι το κενό του Βοώτη (Bootes void) είναι όσο κενό και σκοτεινό όσο φαίνεται, επειδή εξωγήινοι πολιτισμού τύπου 3 ‘καταναλώνουν’ ολόκληρους γαλαξίες…Ξέρω τι σκέφτεστε… ΑΑΑ???’ Τι είναι το κενό του Βοώτη? Τι είναι ο πολιτισμός τύπου 3? Θα σας εξηγήσω. Δίνω το λόγο μου ότι δεν θα βαρεθείτε (ο λόος του αδρώπου οτι τζιαν ένει)

Το κενό του βοώτη είναι μια σχεδόν σφαιρική (βλέπε πλανήτης γη) περιοχή που περιέχει ΠΟΛΥ λιγότερους γαλαξίες σε σύγκριση με άλλες περιοχές ανάλογων μεγεθών. Βλέπετε, οι γαλαξίες, όπως και το αποσμητικό που ψεκάζετε ( για να μην πω τι άλλο ψεκάζετε) η μυρωδιά απλώνεται ομοιόμορφα στο χώρο.

Έτσι και οι γαλαξίες, παρόλο που έλκονται μεταξύ τους λόγω βαρύτητας, εξαπλώνονται στο σύμπαν σαν ρευστό, εξαιτίας της διαστολής του σύμπαντος.

Κατ’ αυτό το λόγο, τα γαλαξιακά συμπλέγματα είναι προσεγγιστικά ομοιόμορφα κατανεμημένα μέσα στο σύμπαν. Συγκεκριμένα απο την ανακάλυψη του το 1987 μέχρι το 1997, μέσα στο ‘κενό’ μετρήθηκαν 60 γαλαξίες! Ανάλογες περιοχές με όγκο 10 επτάκις εκατομύρια κυβικά έτη φωτός (όσο και ο όγκος του κενού) περιέχουν τουλάχιστον 2000 γαλαξίες. Τοιουτοτροπώς, το υπερκενό (είναι τόσο μεγάλο που έχει αποκλειστική ταξινόμηση) του Βοώτη είναι τόσο κενό που έχει κινήσει το ενδιαφέρον αστροφυσικών και σεναριογράφων ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με την κλίμακα του αστρονόμου Νικολάι Καρντάσεφ πολιτισμός τύπου 1 θεωρείται ο πολιτισμός που εκμεταλλεύεται πλήρως όλους τους ανανεώσιμους πόρους του πλανήτη του και χειραγωγεί το κλίμα προς όφελος του. Ο αστροφυσικός Κάρλ Σάγκαν εκτίμησε ότι κατα την βιομηχανική επανάσταση η ανθρωπότητα βρισκόταν στο 0,58 στη κλίμακα και το 2012 στο 0,72. Προοικονομείται ότι θα γίνουμε πολιτισμός τύπου 1 σε 100-200 χρόνια.

Πολιτισμός τύπου 2 θεωρείται ο πολιτισμός που έχει αποικήσει σε άλλους πλανήτες και έχει τιθασσεύσει πλήρως το άστρο του χρησιμοποιώντας ‘Dyson sphere’. Με λίγη τύχη θα έιμαστε πολιτισμός τύπου 2 το 11,200 (άξιος που εννά ζει)

Πολιτισμός τύπου 3 είναι ο πολιτισμός που έχει την ικανότητα να ‘δαμάζει’ μαύρες τρύπες και να ‘χειραγωγεί’ τις θεωρητικές σκουληκότρυπες. Επομένως σκοτεινιάζοντας άστρα και κβάζαρ (αν δεν ξέρεις τι είναι το κβάζαρ διάβασε το πρώτο μου άρθρο!), ο πολιτισμός τύπου 3 δεν επιτρέπει να διαφύγει η παραμικρή ηλιακτίδα από τον γαλαξία του.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η παραπάνω ψευδοεπιστημονική θεωρία συνομωσίας. Για να υπάρχει ένα τόσο σκοτεινό μέρος λογικά(λέμε τώρα) θα υπάρχει ένας πολιτισμός τύπου 3 με πλήρη ενεργειακό έλεγχο των γαλαξιών που δήθεν υπάρχουν αλλά είναι εγκλωβισμένοι σε φωτοβολταικές σφαίρες αστρονομικού μεγέθους.

Αν θέλετε όμως να αποκομίσετε κάτι χρήσιμο από αυτό το άρθρο, είναι η ερώτηση που καταρρέει τις πλήστες θεωρίες συνομωσίας.

-Επηρεάζει η συγκεκριμένη συνομωσία τους πλούσιους και ισχυρούς?

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν ισχύει! Επομένως η προπαγάνδα για αεροψεκασμούς, τον καρκίνο και τα παρθενικά βήματα της ανθρωπότητας στη σελήνη, δεν ισχύουν.

Σίγουρα κάποιος δεν μπορεί να αποδείξει σωστή ή λάθος αυτή την φιλόδοξη υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κενό του Βοώτη αποδεικνύει πόσο μυστήριο είναι το σύμπαν και πόσο τεράστια είναι η άγνοια μας για το περιεχόμενό του.

-Επηρεάζει η συνομωσία πολιτισμού τύπου 3 στο υπερκενό του Βοώτη τους πλούσιους?

-Δεν έχω ιδέα! Πήγαινε για ύπνο, έχεις σχολείο αύριο!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Πρέπει να σε κυριαρχήσει το δέος. Όρμα σε ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα. Μίλα σε ανθρώπους που φοβάσαι να μιλήσεις. Η ακούραστη μονόδρομη ροή του χρόνου αυξάνει την εντροπία του σύμπαντος και μειώνει τη θερμοκρασία του. Γι' αυτό ζέστανε όσες ψυχές προλαβαίνεις.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Η μεγαλύτερη θεωρία συνομωσίας