Loading

Η κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου … (?)

svg9 Δεκεμβρίου, 2021DetectivebeezΚΥΡΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχουν αποκτήσει δύο αγόρια τον Γουίλιαμ και τον Χάρι… ή μήπως όχι?

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν το «ζευγάρι» να έχει ακόμα μια κόρη και πιο συγκεκριμένα να είναι το πρώτο τους παιδί, άρα πριν τον Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευση του περιοδικού «Globe» το 2014, τον Δεκέμβριο του 1980, λίγους μήνες πριν τον αρραβώνα τους, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε εντολή να εξεταστεί η Νταϊάνα, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι ικανή να αποκτήσει παιδιά. Οι γιατροί ουσιαστικά πήραν ωάρια από την τότε 19χρονη Νταϊάνα και σπέρμα από τον Κάρολο για να γίνει η εξωσωματική γονιμοποίηση, με ωστόσο σαφέστατη εντολή από το Παλάτι, καταστροφής των εμβρύων που θα προέκυπταν.  

youweekly.gr

Ένας από τους γιατρούς της ομάδας, εμφύτευσε κρυφά και χωρίς καμία άδεια, ένα γονιμοποιημένο ωάριο (έμβρυο) στην γυναίκα του, με αποτέλεσμα να κυοφορεί και ουσιαστικά να είναι παρένθετη μητέρα του παιδιού του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Το μωρό αυτό, ήταν κορίτσι και γεννήθηκε το 1981, πιο συγκεκριμένα Οκτώβρη, κάποιες εβδομάδες μετά τον γάμο του βασιλικού ζευγαριού. Το όνομά της Σάρα.

Όπως λένε οι φήμες, οι «γονείς» της Σάρα σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μετά το θάνατό τους, η Σάρα, βρήκε ένα ημερολόγιο το οποίο προφανώς άνηκε στην θετή της μητέρα, στο οποίο αποκαλυπτόταν ότι προήλθε από εξωσωματική γονιμοποίηση. Η Σάρα ήταν φυσικό επόμενο να ψάξει τους βιολογικούς της γονείς και έτσι κατέληξε στο Παλάτι, πριν βέβαια το απειλητικό τηλεφώνημα που έλαβε για την ζωή της, κρατώντας την έτσι για πάντα στα παρασκήνια και σκιά των «συγγενών» της.

Η βασιλική οικογένεια με απόλυτη μυστικότητα φρόντισε να κρύψει το γεγονός. Όσον αφορά την απίστευτη ομοιότητα της Νταϊάνα και της Σάρα αλλά και την ύποπτη σιωπή της Σάρα, ο κόσμος ξεκίνησε να αμφιβάλλει για την αξιοπιστία των όσων αποκαλύφθηκαν, θεωρώντας επίσης πως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν αποτέλεσμα ηλεκτρονικής επεξεργασίας της εφημερίδας που το δημοσίευσε. Όπως επίσης, ότι ίσως να εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα της Nancy Rayan, η οποία εξιστορούσε κάτι παρόμοιο και η κόρη του μυθιστορηματικού ζευγαριού ονομαζόταν Ολίβια.

athensvoice.gr

Οι φήμες, επίσης λένε ότι η Σάρα, χρησιμοποιούσε το επίθετο «Ουίνσδορ», ότι είχε συναντηθεί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, πιο συγκεκριμένα ότι τους επισκέφθηκε στο νοσοκομείο κατά την δεύτερη της εγκυμοσύνη, πριν το ζευγάρι να την επισκεφθεί λίγο πιο μετά στη Νέα Αγγλία, στο τόπο όπου ζούσε.

Ωστόσο, η ιστορία δεν έχει happy end.. κάτι που αμφιβάλω έτσι και αλλιώς να είχε καθότι η σειρά «The Crown», μας αποδεικνύει και επισφραγίζει τα όσα διαδίδονταν τόσα χρόνια για το αδίστακτο, απάνθρωπο και σάπιο πρόσωπο του Παλατιού εις το όνομα της Μοναρχίας, σε πολλές από τις υποθέσεις και τα προβλήματα που προέκυπταν στο εσωτερικό.

Οι τελευταίες φήμες, λένε ότι η Σάρα πεθαίνει στις 15 Μάϊου το 2015, στην Κρήτη, όπου θα συναντιόταν με βοηθό του Παλατιού για να συλλέξει αποδείξεις ότι ο Κάρολος έδωσε εντολή να δολοφονήσουν την Νταϊάνα. Πριν γίνει αυτό η Σάρα, η μάλλον πρωτότοκη κόρη του βασιλικού ζεύγους και δικαιωματικά επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό.. Ή μήπως δολοφονήθηκε; Διότι, λίγες ημέρες μετά είχε προγραμματισμένη συνάντηση να μεταβεί στο Παλάτι, για να γνωρίσει την Βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.  

Ποιος ξέρει, ήταν σκηνοθετημένο από το Παλάτι και πιο συγκεκριμένα από τον Κάρολο;  Καθότι, στη πορεία βγήκε δημοσίευμα, ότι έδωσε εντολή ο Κάρολος στις μυστικές υπηρεσίες η ιστορία της να ΜΗΝ δημοσιευθεί ποτέ.

Ποια η σημασία για το Παλάτι και τον βρετανικό θρόνο; Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί το μυαλό μου είναι να μην αποκαλυφθεί για ακόμα μία φορά ο αδίστακτος χαρακτήρας τους, η αναποτελεσματικότητα τους να κρύψουν τις τερατώδεις ενέργειες τους αλλά και το ότι αν αποδεικνυόταν ότι η Σάρα ήταν όντως κόρη τους, τότε αναμφίβολα παίρνει το προβάδισμα για τον θρόνο και ο Ουίλιαμ έρχεται δεύτερος στην διαδοχή.

youweekly.gr


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Η κόρη της Νταϊάνα και του Καρόλου … (?)