Loading

Η γοητεία ενός ποδοσφαιριστή, μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας!

Είναι γεγονός, ότι στις μέρες μας, ο κάθε άντρας εκεί έξω έχει τη δική του ομορφιά, το δικό του στυλ και το δικό του τρόπο ζωής. Σίγουρα είναι γοητευτικό κάποιος άνδρας να γυμνάζεται και γενικότερα να αφιερώνει χρόνο και για τον εαυτό του… Το βρίσκω αρκετά ελκυστικό για μια γυναίκα ο άντρας που έχει δίπλα της να ξεχωρίζει, να αγαπά τον εαυτό και να νοιάζεται σε λογικά πλαίσια για την εξωτερική του εμφάνιση. Όμως οι ποδοσφαιριστές είναι μια μεγάλη κατηγορία από μόνοι τους.

Οι ποδοσφαιριστές είναι λοιπόν αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Αρχικά, ξεκινούμε με την καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή, που για όλους σχεδόν είναι πάνω κάτω η ίδια. Θα ξυπνήσει νωρίς, ποτέ δεν θα ξυπνήσει χωρίς πρόγραμμα. Θα πάρει το πρωινό του , όπως αυτό νοείται ότι καθορίζεται από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής κάθε ποδοσφαιριστή. Διαφέρει φυσικά από ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή. Μετά από αυτό φεύγει για προπόνηση, γυμναστήριο, μεσημεριανό και ξανά προπονήσεις. Υπάρχει σκληρή δουλειά πίσω από την εικόνα κάθε ποδοσφαιριστή στο γήπεδο. Γιατί αναφέρω όμως τη ρουτίνα ενός ποδοσφαιριστή; Γιατί πολύ απλά η σκληρή δουλειά μαγνητίζει κάθε γυναίκα!

Αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι εύκολη αυτή η «δουλειά», κάνουν λάθος. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που στα μάτια των γυναικών είναι περισσότερο γοητευτικοί. Υπάρχουν δυσκολίες και περιορισμοί στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Η πειθαρχία είναι το παν για την καριέρα κάποιου στο ποδόσφαιρο. Πειθαρχία και μέτρο. Μέτρο στη διατροφή, στη ρουτίνα και πολλές πολλές θυσίες. Τραυματισμοί που έχουν ως αποτέλεσμα να ρίχνουν ψυχολογικά ένα ποδοσφαιριστή. Τίποτα δε σου χαρίζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πολύωρες προπονήσεις και σκαμπανεβάσματα. Ας μη ξεχνάμε ότι κάθε ποδοσφαιριστής ανήκει σε μια μεγάλη ομάδα, οικογένεια και κουβαλά στις πλάτες του κάθε φορά την ιστορία αυτής.

Αποκορύφωμα της σκληρής δουλειάς ενός ποδοσφαιριστή είναι πάντα ο καθιερωμένος αγώνας της εβδομάδας. Οι γυναίκες κάθε φορά είναι αυτές που ανυπομονούν για να βρεθούν στο γήπεδο να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή. Καθόλου τυχαίο που το ποδόσφαιρο μαγνητίζει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει κάθε γυναίκα φίλαθλος είναι ο τρόπος πανηγυρισμού του αγαπημένου της παίκτη στο γήπεδο. Αυτός ο χαρακτηριστικός τρόπος να δείχνει είτε με κίνηση είτε με φωνές την αγάπη του προς όλους εκείνους που πρέπει να κάνει περήφανους στην κερκίδα.

Η όποια τους κίνηση κατά τη διάρκεια του αγώνα, τρελαίνει τον γυναικείο πληθυσμό. Είναι πάντα γοητευτικός ένας άντρας πειθαρχημένος και μαχητής, που προσπαθεί με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες να βοηθήσει για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι οπισθοδρομικό κανείς να πιστέψει ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει άποψη για το ποδόσφαιρο και να υποτιμάται λόγω του φύλου της.

Όλα αυτά που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή, είναι και αυτά που λατρεύει κάθε γυναίκα σε αυτόν. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια ο γυναικείος πληθυσμός ολοένα και αυξάνεται στα γήπεδα. Κατά τη γνώμη μου, ο άντρας ποδοσφαιριστής είναι ένα πρότυπο άνδρα για πολλές γυναίκες. Ελκυστικοί, δραστήριοι και αγωνιστές. Ξεχωρίζουν και με το παραπάνω ανάμεσα στο πλήθος.

Τραβούν τα βλέμματα και ξυπνούν κάτι μοναδικό στην καρδιά κάθε γυναίκας, κάτι που δύσκολα θα έβγαζε κάποιος άλλος. Έχουν κάτι ξεχωριστό και αυτό φαίνεται !

Έχουν έτσι, μια μοναδική γοητεία μέσα από τη γυναικεία ματιά.. και όχι άδικα !

Γι’ αυτό να ξέρεις φίλη μου εκεί έξω, ότι εάν ο έρωτας της ζωής σου είναι ποδοσφαιριστής από εμένα έχεις έναν επιπλέον βαθμό καλού γούστου στους άντρες!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Η γοητεία ενός ποδοσφαιριστή, μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας!