Loading

Η φίλη η … εθισμένη!

svg28 Σεπτεμβρίου, 2019LovebeezΡΑΦΑΕΛΑ ΞΙΟΥΡΟΥ

Όλοι έχουμε μια φίλη που είναι εθισμένη με τον πρώην της.. Η δική μου, και του καθενός «δική του φίλη εθισμένη με τον πρώην» είναι ό,τι χειρότερο… Είναι ευχή και κατάρα μαζί.. Λογικό να αναπολείς και  να θυμάσαι τις ΠΑΛΙΕΣ καλές στιγμές, wait stop. Παλιές. Άστα στο παρελθόν, προχώρα και μην σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος. Hold up. Τα χειρότερα έπονται – ο εθισμός γίνεται ακόμη μεγαλύτερος. Είναι μια σχέση σαν αυτή που κολλάει η superglue στο δάκτυλο σου, που δεν φεύγει με τίποτα. Ούτε ξέρεις τι να κάνεις για να φύγει. Τέτοια σχέση..

 Είναι απανταχού παρούσες, είναι ανάμεσά μας.. Υπάρχει μια σε κάθε παρέα, αν όχι και παραπάνω (Aν εσύ που το διαβάζεις έχεις παραπάνω, σε λυπάμαι αλήθεια!!)

Χαλαρά, για καφεδάκι με τις φίλες σου.. Ξαφνικά η «εν λόγω κυρία» στιλλομαθκιάζει -για τους Ελλαδίτες φίλους: «ξαφνικά τα μάτια τους γουρλώνουν»:

-«Κόρη μου τι έπαθες;

– «Κόρη, έβαλε φωτογραφία ο ακατανόμαστος»  (Περιττό να σας πω ότι έχει και κάποια άλλα cute nicknames όπως: Μακαρίτης κλπ κλπ)

-«Ε παρακάτω;»

-«Μα δε κατάσταση κόρη, ήνταλως εν έτσι! Εκκέλιασε.. Που ήμασταν μαζί είχε ένα μαλλί πυκνό, πλούσιο.. Τώρα πώς έγινε έτσι; Εν που το άγχος και το μαράζι πως δεν είμαστε μαζί αλόπως. Μετά από εμένα το χάος τελικά!

Ακάθεκτη στον στόχο της, καθώς 10 ώρες μετά: «Άτε τωρά, εποτυλίχτηκαν τα κουπέπια τζαι τυλίουνται μόνα τους. Σαν δεν ήξερε τι εν το ίνσταγκραμ, τωρά που χωρίσαμε ανεβάζει συνέχεια στόρυς. Και σαν να μην έφταναν τα άλλα ούλλα – πίνει τζαι freddo cappuccino, που ως πρίν λίο ενόμιζε πως μόνο ο κυπριακός καφές τζαι το φραπέ υπάρχουν. Ο άξεστος! Ο κώλος ο αναβράκωτος (χωρίς βρακάκι για όσους δεν το καταλαβαίνουν).

Ο μονόλογος του παραλόγου – δεν παύει ποτέ, καθώς συνεχίζει να τον στολίζει:

«Είδες εξέλιξη ο αχαΐρευτος; Σαν εφορούσε τις διαφημιστικές φανέλες τις Coca-Cola, φορεί μου τζαί Tommy Hilfiger τωρά. Ήθελα να ξέρω ποίος του τα ψωνίζει, αφού ούτε να φκάλει τα μάθθκια του έν ξέρει.»

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, το κερασάκι: Όταν βάλει ο πρώην φωτογραφία με μια άλλη κοπέλα, που ΔΕΝ την ξέρει! (Και σας βεβαιώ, ότι αποκλείεται να μπορεί να είναι μακρινή ξαδέλφη, γιατί αν ήταν, θα το ήξερε ήδη, μιας και έχει αναλύσει & μάθει το Οικογενειακό Δέντρο σαν νεράκι!)

Το επόμενο στάδιο από αυτό; Αναβαθμίζεται και παίρνει προαγωγή ως μέλος στο FBΙ. Έχει βρει ότι πληροφορία μπορείς να φανταστείς για αυτή,  και αφού βλέπει ότι δεν αποτελεί «απειλή» τότε επιστρέφει στις κλασσικά δηλητήρια, τύπου: «Σιγά που θα έβρισκε άλλη!!»

Ναι καλή μου φίλη το ξέρουμε  πως: «Δεν τον ξεπέρασες –ΠΟΤΕ».. Δεν θέλουμε και παπά να μας το πει… «Life goes on» είπαν, είπες, απλά το είπες όμως.. Δεν το κατάλαβες και ούτε θέλησες να το προσπαθήσεις ποτέ.. Πάντα εκεί θα καταλήγεις, να μιλάς γι’ αυτόν..

Και εννοείται καλύτερα να μην σχολιάσω το ότι ίσως να μην είσαι όντως φουλ- ερωτευμένη. Απλά θέλεις κάτι να μουρμουράς – ως κλασσική φίλη μου- και επειδή δεν έχεις το δικαίωμα να τον πρήζεις τον ίδιο, τα ακούνε οι φίλες σου, γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν. (Άλλωστε για τι τις έχουμε τις φίλες, δεν μου λέτε;)

Για να σε προλάβω και να μην με θεωρήσεις μια κακισμένη οχιά, – το άρθρο δεν είναι άλλο παρά χιουμοριστικό – και βεβαίως δεν θα μπορούσα να μην δώσω credits στην φίλη μου, που τον κάμνει σίσκατο 24/7 και έχουμε να λέμε, να γελάμε και προπάντων να γράφουμε άρθρα στο BEEZDOM! Φιλούυυθκια!

Υ.Γ. Όσοι φίλοι/ες Ελλαδίτες/Ελλαδίτισσες έχετε προβλήματα στη μετάφραση αποταθείτε παρακαλούμε στην αρθρογράφο!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Η φίλη η … εθισμένη!