Τα τελευταία 10 χρόνια η μητέρα μου πάσχει από Αλτζχάιμερ. Όπως είναι λογικό, η οικογένεια μας άρχισε να ταράζεται στην ιδέα πως κάποια μέρα είναι πιθανόν να χάσουμε τη δικιά μας μνήμη. Ξεκίνησε ένας αγώνας για έρευνα γύρω από την προσπάθεια μας να βρούμε ενισχυτικά ενδυνάμωσης του εγκεφάλου και της μνήμης.

Σήμερα λοιπόν θα ήθελα με το άρθρο αυτό να σας παραθέσω τα οφέλη ενός εκχυλίσματος φύλλων GINGO BILOBA. Ας μιλήσουμε για το Βότανο της Μνήμης λοιπόν που για μένα τελευταία είναι ο πιο πιστός μου σύμμαχος. Το Gingo Biloba είναι το αρχαιότερο είδος δέντρου στον πλανήτη.

Ας δούμε λοιπόν τα οφέλη από την ημερήσια λήψη του Gingo Biloba:

+ αυξάνει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο και στα άκρα: αυτό σημαίνει πιο καλή  μνήμη και καλύτερη γενική εγρήγορση

+μειώνει την απώλεια μνήμης, τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό που ταυτίζονται άμεσα με την ασθένεια του Αλτζχάιμερ

+μειώνει την πιθανότητα για εγκεφαλικό αφού κάνει τα αιμοπετάλιά λιγότερο κολλώδη ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα δημιουργίας θρόμβου

Τώρα θα διερωτάστε αν μπορεί να θεραπεύσει την άνοια και το Αλτζχάιμερ, δυστυχώς όχι αλλά μελέτες έδειξαν ότι προστατεύει από την εμφάνιση άνοιας σε περίπτωση που λαμβάνεται προληπτικά. Εξού και για μένα είναι ο καλύτερος μου φίλος. Επιπλέον, μπορεί να δοθεί ως ενισχυτικό μνήμης σε άτομα με προχωρημένη άνοια η κ Αλτζχαίμερ.

Το Gingo Biloba περιέχει δύο ομάδες δραστικών ουσιών: 1) τα φλαβονοειδή και 2) τις λακτόνες τερπενίων συμπεριλαμβαομένων των γκιγκολιδίων Α, Β, Γ, διλοβολίδια, το quercetin και καεμφερόλη.

https://furne.hu/wp-content/uploads/2018/01/ginko-biloba.jpg

furne.hu

Επιπλέον οφέλη από την λήψη συμπληρώματος Gingo Biloba:

+Ανεπαρκής Κυκλοφορία του Αίματος στα Πόδια:  βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πόνο κατά το περπάτημα και επιτρέποντας την αύξηση των διανυόμενων αποστάσεων.

+Αναστολή του PAF/αντιαλλεργικό: τα υψηλά επίπεδα PAF σχετίζονται επίσης με καταστροφή των νευρικών κυττάρων και μειωμένη κυκλοφορία του αίματος στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Η δράση του Ginkgo Biloba έχει μελετηθεί σε άτομα με αλλεργίες στη σκόνη και τη γύρη, καθώς και σε άτομα με άσθμα.

+Αντιοξειδωτικό: Το εκχύλισμα Ginkgo Biloba έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει αποτελεσματικά τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα των μεμβρανών

+Βόμβος (κουδούνισμα των αυτιών) και Ισορροπία: Σύμφωνα με μελέτες ελέγχου, το Ginkgo Biloba μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τον βόμβο των αυτιών και τα προβλήματα ισορροπίας.


Αν λοιπόν είσαι κ εσύ ένας από αυτούς που νιώθεις ότι έχεις κενά μνήμης, έλλειψης συγκέντρωσης, σύγχυσης ή ανησυχίας για την ποιότητα της μνήμης σου στο μέλλον, το Gingo Biloba είναι ένα πολύ σημαντικό ενισχυτικό. Αν εσύ ή κάποιος δικός σου πάσχει από αρχόμενη ή προχωρημένη άνοια, το βότανο αυτό θα είναι ο βασικός του σύμμαχος.

**Σε καμία περίπτωση δεν το λαμβάνουμε χωρίς ιατρική γνώμη και κατόπιν οδηγιών από το προσωπικό μας γιατρό.

Πηγές:
-Προσωπική Εμπειρία
-Προσωπικός Γιατρός
-Διαδίκτυο
-Έρευνα


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: naturanrg.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
1
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!