Loading

H SHAKIRA στην Κύπρο!!!!;;;

Απολογούμαι στους αγαπητούς αναγνώστες που γράφω το άρθρο μου εξ’ ολοκλήρου στα κυπριακά, αλλά σόρρυ δεν μπορούσα, με το θέμα που είχα να γράψω, μου βγήκε ο άλλος μου εαυτός!

Ουαουυ!!! Το νέο θέμα που πολύ-συζητείται τον τελευταίο καιρό… Και ναι θα έρθει η γνωστή τραγουδίστρια στην Κύπρο…Ουαου…

Άτε εξεκινήσαν ούλλοι να μαντεύκουν που θα μείνει!!Και νααα τα στοιχήματα για τις τοποθεσίες …. Αντί το «μάντεψε ποιος», αρχίσαμεν το «μάντεψε που» …

Και επειδή ως Κύπριοι, η Κύπρος εν η ομορφότερη, η καλύτερη … και μπλα μπλα μπλα ….Εχαρήκαμε που θα έρτει σε εμάς.. Αλλά επειδή είμαστε τοπικιστές των τοπικιστών αρχίσαμε να καυγαδίζουμε για την περιοχή! Η Πάφος εν καλύτερη, όι η Λεμεσός έχει πιο πολλούς τουρίστες, ο Πρωταράς έχει τις πιο ωραίες θάλασσες, η Αγία Νάπα έχει νυχτερινή διασκέδαση το καλοκαίρι, η Λάρνακα το τάδε…. Και πάει λέγοντας.. Ξεθάψαμεν όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα μας στο βωμό της Σακίρας, εμάθαμεν ούλλα τα αξιοθέατα, εθυμηθήκαμεν την Ιστορία της Κύπρου για να φτιάξουμε τα πιο καλά επιχειρήματα, όλα στα πόδια της Σακίρα!! Όταν θέλουμε κάτι δηλαδή… πέφτει πολλή μελετή…ΛΕΣ ΚΑΙ Η SHAKIRA ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Ήταν να έρθει ασπούμεν μια μέρα και να μας πει… «Ακούω προτάσεις για την τοποθεσία που θα κτίσω το φτωχικό μου παλατάκι» κι εμείς ήταν να τα βρούμε να μιλήσουμε! Καταρχάς, οι μισοί Κυπραίοι θα την εθωρούσαν  με ανοιχτό το στόμα όπως τους «χάννους» (είδος ψαριού αα!!) και οι άλλοι μισοί ήταν να σχολιάζουμε την εμφάνιση της λιο πιο υποτιμητικά! « Α Μαρία είδες πως ήρτεν; Μα εν τούτη; Εν τζαί είναι και ουάου», «Εν πιο κοντή που κοντά», «Μα έχει σπυρούθκια;»

Έκαμα το εικόνα!!  Άσε που έγινε το θέμα συζήτησης λες και εννα την δούμε ποττέ να κυκλοφορεί. Νομίζουμε ότι εν να έρτει και εν πάει ασπούμε υπεραγορά να ψωνίσει και εν να την δούμε με το καροτσάκι να βλέπει τις  προσφορές… Αλλά άτε πες τούτα να τα δεχτώ αφού θεωρούμε ότι μια Shakiraεν να κάθεται να κάμνει ότι κάμνει μια συνηθισμένη Κυπραία. Και εκείνη άνθρωπος είναι! Δέχομαι το… Τι να πω..αλλά ότι που  εν να έρκουνται οι διάσημοι φίλοι της εν να γυρίζουν και εκείνοι μες την Πάφο και γενικά μες την Κύπρο…. Τζαι τι εν να έρτουν να μας πουν «Ω Χάλοου, Παννίκο. Τι κάμνεις; Ωραία Κύπρος, σούβλα»; …..ωραία…

ΕΝ πειράζει… Εν είναι ανάγκη να σταματήσουμε να το σκεφτούμαστε!! Αφού εν να έρτει εν τζαι ξέρουμε… μπορεί να την δούμε και καμιά φορά κάπου!

Τζαι που την άλλη έκαμεν μας και καλό .. εμάθαμεν και τα αξιοθέατα μας και λίο για την Ιστορία και για τον Πολιτισμό μας….μπορεί να μάθουμε και γλώσσες για να της μιλήσουμε…… φιλομαθείς για την Shakira…που παρεμπίπτοντως εν να έρτει με τον άντρα της .. Συγγνώμη Κύπριοι φιλόδοξοι γαμπροί ΑΛΛΑ αν τα άλλο όλα γίνουν ποττέ… το να χωρίσει τον άντρα της για άλλο και δη Κυπραίο αποκλείω το…Όι ότι εν είμαστε όμορφος λαός αλλά όσο και να πεις εν ΠΙΚΕ τα γέριμα… κούκλος..ποδοσφαιριστής… λία πράγματα εν να μου πεις αλλά άτε… Θα έρθουν και άλλες μεν ανησυχείτε..

Και ‘μεις κορούες μου, εν να μεν ερτεί και κανένας άλλος διάσημος άντρας αυτή τη φορά; Θα πάρουμε εκδίκηση…

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    H SHAKIRA στην Κύπρο!!!!;;;