Loading

Γυναικεία «θέματα» που οι άντρες δε θα καταλάβουν ποτέ!

Φοβόμαστε το βράδυ

Μια από τις πιο δύσκολες αποστολές των γυναικών είναι το περπάτημα τη νύχτα. Ετοιμάζουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας από πολύ νωρίς στο χέρι μας και τα σφίγγουμε μέχρι να ματώσουν και να βγάλουν επάνω μας αυτά τα μικρά σημαδάκια από την άκρη του κλειδιού, μιλάμε πάντα στο τηλέφωνο με κάποιο δικό μας άτομο, βάζουμε πολύ σφιχτά την τσάντα στον ώμο, ανησυχούμε πάντα, είμαστε καχύποπτες με όλα τα άτομα που περπατούν τριγύρω μας, και περπατάμε πολύ γρήγορα από το φόβο μας μήπως και κάποιος μας επιτεθεί.

Δεν έχουμε ΠΟΤΕ τι να βάλουμε!

Πάνω από 50 συνδυασμούς ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ, και να μην μας κάνει κανένα. Πρησμένα πόδια, φουσκωμένη κοιλιά, πεσμένος ποπός κ.α. καθιστούν αδύνατον να ταιριάξει οτιδήποτε από την ντουλάπα μας στο σώμα μας. Χρειαζόμαστε πολλές προετοιμασίες και αλλαξιές ρούχων για να καταλήξουμε φυσικά στην πρώτη μας επιλογή για την οποία είπαμε «ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ».

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 😊☹!! – Περίοδος – Έκπληξη!!

Πόνος, νεύρα, γκρίνια, γέλια, κλάματα, κυκλοθυμία κ.α. μπορούν να συμβούν πριν ή κατά τη διάρκεια της περιόδου. Φυσικά και περιμένουμε να μας καταλάβουν, και δεν μας καταλαβαίνουν. Μα πως να καταλάβουν, αφού δεν τους νοιάζει, δεν ενδιαφέρονται, και όταν ενδιαφερθούν, νευριάζουμε που έχουν ενδιαφερθεί. ΜΟΥΝΤ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

Όσο για την περίοδο που έρχεται απρόσκλητα και απροειδοποίητα δεν έχω να πω και πολλά παρά μόνο να βρίσω. Και εκεί που λέω πως δεν θα πάρω μαζί μου σερβιέτα ή ταμπόν, έρχεται η περίοδος. ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Σε μπαράκι, χαλαρά, με άσπρο κοντό παντελονάκι, και ένα κοκτέιλ στο χέρι. Δεν μπορείς να αλλάξεις, παρά μόνο να σηκωθείς και να πας σπίτι σου διακριτικά….

huffingtonpost.com

Το μαλλί που ΠΟΤΕ δεν στρώνει

Υγρασία, φριζάρισμα, και όλα τα συναφή. Να θες να πας κάπου, να πήγες κομμωτήριο, να σπατάλησες μια ολόκληρη λάκα μαλλιών extra hold κράτημα no5 και το μαλλί να είναι ολόιδιο με κεραία έτοιμη να πιάσει σήματα 5G. Και να σου λένε, «Μα και έτσι πανέμορφη είσαι». Τυφλός είσαι άνθρωπέ μου, ή μας κοροϊδεύεις και εσύ;

«Κεφάλαιο» σουτιέν!

Την απόλαυση κάθε φορά που το βγάζεις με το που μπαίνεις στο σπίτι. Το αίσθημα ελευθερίας που νιώθεις απερίγραπτο. Όπως και τη φρίκη του να το βάζεις τα κρύα πρωινά. Σημάδια, ιδρώτας, πόνοι στην πλάτη και όλα αυτά που εύχεσαι να αποβάλεις από πάνω σου όσο το δυνατό γρηγορότερα κάθε μέρα μετά το πανεπιστήμιο, τη δουλειά, το σουπερμάρκετ….

Κραγιόν – Ακόμη χειρότερα, κόκκινο

Το άγχος για να μην φύγει, να παραμείνει στη θέση του, να μην βάψει και τα δόντια, να μην πασαλειφτούμε και καταλήξουμε σαν Joker στο τέλος. Επίσης, τι χειρότερο από το να μπλέκονται τα μαλλιά ενώ φυσάει το αεράκι στο λιπ-γκλος….Όπως και το να δοκιμάζεις ή αλλάζεις ρούχα ενώ φοράς κραγιόν. Εάν δεν ρουφήξεις προς τα μέσα τα χείλη σου, τότε θα χρειαστείς και καινούργια ρούχα και καινούργιο βάψιμο.

Έξτρα «θεματάκια»

  • Καλοκαίρι – Το μαγιό που φοβάσαι μην φύγει και βρεθεί σε κανένα εξωτικό νησάκι, και εσύ γίνεις θέαμα σε ολόκληρη παραλία
  • Η εφαρμογή ότι hack γνωρίζεις για να κρύψεις τις τιράντες από το σουτιέν στο αγαπημένο σου τοπ
  • Το βάψιμο του δεξιού χεριού με το αριστερό ενώ είσαι δεξιόχειρας (και το αντίστροφο)
  • Το να προσπαθείς να χωρέσεις κυριολεκτικά το μισό σου δωμάτιο σε μια μικρή και διακριτική βραδινή τσάντα (κραγιόν, σερβιέτα, φορτιστή κινητού, τσίχλες, άρωμα και ό,τι είναι πιθανό να χρειαστείς στην έξοδό σου)

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: y-olo.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Γυναικεία «θέματα» που οι άντρες δε θα καταλάβουν ποτέ!