Loading

Γνωρίστε την Ελένη Ολυμπίου! Η εμπειρία της στο “The Voice”!

svg1 Φεβρουαρίου, 2023Bee inspiredΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Ο κόσμος εκεί έξω είναι γεμάτος με ταλαντούχους ανθρώπους γεμάτους όρεξη. Αυτό ίσως να ακούγεται σαν διαφήμιση κάποιου διαγωνισμού τραγουδιού που μετά θα συνέχιζε με «δήλωσε συμμετοχή για να αναδείξεις και συ το ταλέντο σου». Διαγωνισμό τραγουδιού δεν θα κάνουμε, αλλά θα γνωρίσουμε μέσα από αυτή την συνέντευξη ένα νέο ταλέντο που βρέθηκε σε τέτοιο διαγωνισμό και ανέδειξε τις δυνατότητες της και έφτασε ψηλά! Την Ελένη Ολυμπίου που κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του “The Voice”. Για να δούμε τι έχει να μας πει..

1) Εάν σου ζητούσαν να περιγράψεις την Ελένη με λίγες λέξεις, πώς θα την περιέγραφες;

Καλή ερώτηση, το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω την απάντηση. Όταν ξέρω και εγώ η ίδια θα μπορώ να απαντήσω.

2)Πότε και πώς κατάλαβες ότι το τραγούδι είναι το πάθος σου;

Το κατάλαβα όταν ήμουν γύρω στην ηλικία των 6 ετών όταν τραγουδούσα συνέχεια και παντού και όλοι μου έλεγαν να σταματήσω επιτέλους. Κάτι που συμβαίνει μέχρι και σήμερα. 

3) Πώς πήρες την απόφαση να λάβεις μέρος στο “The Voice”; Περίμενες να γυρίσουν και οι 4 κριτές και μάλιστα να φτάσεις μέχρι τον τελικό;

Δεν πήρα εγώ την απόφαση. Την αίτηση την έκανε κάποιος τρίτος για μένα, τον οποίο δεν έχω μάθει ακόμη. Όχι, δεν το περίμενα καθόλου. Όχι γιατί δεν πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά γιατί πότε δεν είχα σκεφτεί να λάβω μέρος σε talent show, οπότε δεν είχα οποιεσδήποτε προσδοκίες ή σκέψεις για το πως θα κυλούσε το παιχνίδι. Σκεφτόμουν μόνο να τραγουδήσω καλά.

4) Ήταν το “The Voice” όπως περίμενες ή υπήρξε κάτι που σε απογοήτευσε;

Το όλο ταξίδι ήταν πολύ πιο όμορφο απ’ότι περίμενα σε αρκετούς τομείς. Το μόνο πράγμα από το οποίο απογοητεύτηκα ήταν ο εαυτός μου, γιατί στις πλείστες εμφανίσεις μου δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη με την απόδοσή μου. Ξέρω ότι μπορώ καλύτερα από αυτό που έδειξα. Αν μπορούσα να πάρω το χρόνο πίσω θα εκμεταλλευόμουν την όλη κατάσταση πιο σωστά.

5) Στενοχωρήθηκες που «έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό»;

Όχι, καθόλου. Δεν ήθελα να κερδίσω εξ’αρχής. Είμαι υπέρ ευχαριστημένη μέχρι το σημείο που έφτασα. 

6) Πρόσφατα κυκλοφόρησες και το τραγούδι σου «Σε θέλω εδώ», ποια ήταν η έμπνευση σου για αυτό το τραγούδι; Κρύβεται κάποια ιστορία πίσω από αυτό;

Καταρχάς να πω οτι το «Σε Θέλω Εδώ» είναι μια ελληνική διασκευή του “Empty Space” του James Arthur. Τους στίχους τους έγραψα καθώς ταξίδευα από Αθήνα πίσω Ληντς, η πόλη στην οποία παράλληλα σπούδαζα. Άκουγα το τραγούδι στο αεροπλάνο και σκέφτηκα πως θα ήταν όμορφο με ελληνικό στίχο. Έτσι και το έγραψα την ώρα εκείνη. Ουσιαστικά αυτή είναι η ιστορία. 

https://www.youtube.com/watch?v=98QP4yoGQZA&ab_channel=El%C3%A9niOly
7) Ποια είναι η γνώμη σου για την Eurovision; Θα πήγαινες ποτέ;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη γνώμη για την eurovision. Συμπαθητικός διαγωνισμός μεν, πολιτικοποιημένος δε, αλλα εννοείται πως η προβολή και η εμπειρία είναι τεράστια. Αν μου δινόταν η ευκαιρία βεβαίως και θα πήγαινα.

8) Έχεις κάποια σχέδια για το μέλλον που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

Τώρα ετοιμάζω τη δεύτερη δουλειά μου, ένα τραγούδι με δικούς μου στίχους, μουσική και ενορχήστρωση. Θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους 2 μήνες, δυστυχώς όμως ακόμη δε γνωρίζω ακριβή ημερομηνία. Ανυπομονώ πολύ για την κυκλοφορία του καθώς και είναι η πρώτη φορα που θα βγάλω κάτι εντελώς δικό μου προς τα έξω. Και, γυρνώντας στην πρώτη ερώτηση, μπορώ να πώ ότι το συγκεκριμένο τραγούδι μπορεί να περιγράψει την Ελένη. 


Ανυπομονούμε να δούμε την Ελένη να φτάνει ακόμα ψηλότερα γιατί σίγουρα έχει τις δυνατότητες και σίγουρα το επόμενο διάστημα θα μάθουμε την Ελένη ακόμη καλύτερα μέσα από τα τραγούδια της!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

ΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Ξέρετε τις λεγόμενες "comfort σειρές"; Οι σειρές στο Netflix που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε; Ε λοιπόν εγώ, είμαι εδώ για να τις αντικαταστήσω. Είμαι ο comfort άνθρωπος σου, για τις στιγμές που δεν θα προλαβαίνεις να δεις την σειρά σου. Θα ξεχνιόμαστε μαζί! (Ελπίζω)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Γνωρίστε την Ελένη Ολυμπίου! Η εμπειρία της στο “The Voice”!