Loading

Γνωρίστε την Αντζελίνα και τον Αντώνη, το ζευγάρι που ταξίδεψε όλο τον κόσμο!

svg4 Μαρτίου, 2022TravelbeezBeezdom

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης, γνωστοί στον κόσμο του Instagram ως @angelinaandantonis είναι ένα ζευγάρι που δεν ταξιδεύει απλώς, αλλά μοιράζονται όπως οι ίδιοι γράφουν στο εισαγωγικό τους σημείωμα τη ζωή τους και την αγάπη τους για το ταξίδι, με τους πολλούς followers τους -κατ’ ακρίβειαν 41 χιλιάδες-!

Μόνιμη βάση τους είναι λίγο η Λεμεσός και λίγο η Αθήνα, όμως αν ρίξει κανείς μία ματιά στο προφίλ τους θα αντιληφθεί εύκολα πως σύνορα γι’ αυτούς δεν υπάρχουν, αφού τα ταξίδια που έχουν πραγματοποιήσει είναι τόσα πολλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πάμε λοιπόν να τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τις 11+1 ερωτήσεις που τους έκαναν οι αρθρογράφοι του Beezdom!


1.Αρχικά θα θέλαμε να μας πείτε μερικά λόγια για τον καθένα.

Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτή την όμορφη συνέντευξη στο πιο ανατρεπτικό και όμορφο media site, Beezdom! Με πολύ λίγα λόγια αγαπάμε τα ταξίδια και γενικά τις εμπειρίες ζωής! Αυτό μας εκφράζει και τους 2, και γι΄αυτό δημιουργήσαμε το @angelinaandantonis και το blog μας.

2.Πολλοί που μας διαβάζουν αυτή την στιγμή θα ήθελαν να γνωρίζουν πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιδέα που κάνετε στο Instagram και αν είναι το πρώτο σας επάγγελμα.

Η ιδέα ξεκίνησε 3 χρόνια πριν, συγκεκριμένα 2 εβδομάδες πριν το ταξίδι μας στην Βουδαπέστη το 2019. Όπου και αποφασίσαμε να αγοράσουμε επαγγελματική κάμερα και τριπόδι, και να ανοίξουμε έναν κοινό λογαριασμό για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με τις οικογένειες αλλά και τους φίλους μας! Στην πορεία ανακαλύψαμε πως αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά στο εξωτερικό (Instagram travel couple) και εκεί αποφασίσαμε και εμείς να το δούμε πιο σοβαρά και να προσπαθήσουμε να το εξελίξουμε.

Σήμερα μετά από σχεδόν 3 χρόνια έχουμε καταφέρει να συνεργαστούμε με πολύ μεγάλες αλυσίδες στο εξωτερικό, για προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Κάποιες από αυτές είναι τα Four Seasons, InterContinental, Marriott, κτλ.

Το  Instagram προς το παρόν δεν είναι το πρώτο μας επάγγελμα. Συγκεκριμένα η Αντζελίνα είναι δασκάλα κλασικού χορού, και ο Αντώνης είναι Freelancer Digital Marketer παρέχοντας υπηρεσίες Online Advertising.

3.Γιατί κάποιος να ακολουθήσει την Αντζελίνα και τον Αντώνη, και όχι κάποιον άλλο αντίστοιχο λογαριασμό;

Πολύ ωραία ερώτηση. Υπάρχουν άπειρα προφίλ στο Instagram σε όλους τους τομείς όπως και στον δικό μας και φυσικά ο κάθε ένας κρίνει και επιλέγει να ακολουθήσει το προφίλ που ταιριάζει πιο πολύ στα δικά του γούστα. Οπότε κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που κάποιος θα πρέπει να ακολουθήσει το δικό μας προφίλ και όχι κάποιο αντίστοιχο λογαριασμό. Σίγουρα εάν κάποιος αγαπά τα ταξίδια, τις φωτογραφίες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες (τα λεγόμενα Instagrammable spots), το couple lifestyle, τα luxury ξενοδοχεία τότε αξίζει να δοκιμάσει να μας ακολουθήσει. Είναι πλέον όλα θέμα γούστου και κατά πόσο επηρεάζεται κάποιος από εμάς. Εάν οι αντιλήψεις, οι απόψεις και τα γούστα ταυτίζονται, τότε αυτός που θα μας ακολουθήσει θα παραμείνει ακόλουθος , εάν όχι τότε πολύ απλά δεν θα μας ακολουθήσει. Για παράδειγμα πολλοί από τους followers μας, μας ακολουθούν γιατί τους αρέσει η οπτική μας στις φωτογραφίες και ο τρόπος που τους ταξιδεύουμε μέσω των stories μας, άλλοι επειδή η Αντζελίνα είναι vegetarian, άλλοι επειδή ο Αντώνης είναι λάτρης του καλού φαγητού, επίσης για το couple lifestyle μας κτλ., κτλ.

4.Έχετε ταξιδέψει σε πολλές χώρες μέχρι στιγμής. Θα θέλαμε να μας περιγράψετε ένα ευτράπελο που θυμάστε από τα ταξίδια σας ή μία ανάμνηση που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Η χειρότερη εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ήταν στο ταξίδι μας στο Παρίσι, όπου και πέσαμε θύματα pick-pocketting στο Λούβρο. Ο κλέφτης κατάφερε να κλέψει την backpack του Αντώνη που μέσα είχαμε την τσάντα και το πορτοφόλι της Αντζελίνας, αλλά και φωτογραφικό εξοπλισμό. Ήταν μεγάλη η απώλεια (κόστος), αλλά και η ταλαιπωρία για να δηλώσουμε την κλοπή στην Γαλλική αστυνομία και να επανεκδόσουμε έγγραφα μέσω της κυπριακής πρεσβείας της Γαλλίας για να μπορέσουμε να έρθουμε πίσω Κύπρο αμέσως την επόμενη μέρα. Και δεν μας έφτανε αυτό , την ίδια μέρα που εμείς ζούσαμε αυτό τον Γολγοθά, στην Κύπρο, η οικογένεια μας ζούσε τον δικό της μεγαλύτερο Γολγοθά, θέματα υγείας, τα οποία έκαναν το δικό μας να είναι πολύ ασήμαντο και μηδαμινό. Παρόλα αυτά όλα είναι καλά , ότι χάσαμε αντικαταστάθηκε, και είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό το ευτράπελο μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι η υγεία είναι ότι σημαντικότερο, και οτιδήποτε άλλο (υλικά αγαθά), είναι ασήμαντα.


5.Ποια ήταν η χώρα που έκλεψε την καρδιά σας από όσες έχετε επισκεφθεί;

Η πιο δύσκολη ερώτηση που δεχόμαστε πάντα. Όλες οι χώρες μας έχουν προσφέρει κάτι διαφορετικό (εκτός η Γαλλία 😛 ) και τις λατρεύουμε όλες για διαφορετικούς λόγους (και την Γαλλία 😛 ).  Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιες, αυτές είναι η Ιορδανία και η Ελλάδα. Η Ιορδανία για την έρημο Wadi Rum, την Πέτρα  και την απίστευτα γευστική κουζίνα! Η Ελλάδα για την φιλοξενία, την κουλτούρα, τα ελληνικά νησιά, την Αθήνα, την ιστορία της και φυσικά την ελληνική κουζίνα.

6.Ποιες είναι οι τρεις χώρες που προτείνετε σε ένα ζευγάρι για να επισκεφθεί το 2022, όντας γνώστες των πραγμάτων και λαμβάνοντας υπόψη και τη δεδομένη κατάσταση με την πανδημία;

Θα θέλαμε να συστήσουμε την Αίγυπτο μιας και έχει ψηφιστεί ως ΤΟΡ προορισμός για το 2022  αλλά δεν τηρούνται καθόλου τα μέτρα. Οπότε θα λέγαμε Ελλάδα, Τσεχία και Ουγγαρία.


7.Αναρωτιόμαστε επίσης αν στα ταξίδια είναι πάντα όλα τόσο ρόδινα όπως παρουσιάζονται συνήθως σε τέτοια couple travelling accounts, ή αν προκύπτουν και διαφωνίες ανάμεσα στα ζευγάρια.

Οι διαφωνίες προκύπτουν εάν δεν υπάρχει πρόγραμμα. Ως πλέον έμπειροι στο θέμα, προνοούμε να ετοιμάζουμε από πριν το πρόγραμμα μας σχετικά με το πια σημεία θα επισκεφτούμε κάθε μέρα του ταξιδιού μας, ούτως ώστε να αποφεύγουμε γκρίνιες και διαφωνίες! Οι μόνες διαφωνίες μας πλέον στα ταξίδια μας έχουν να κάνουν με το φαγητό, δηλαδή αν θα πάμε για ιταλική κουζίνα, ή ασιατική κτλ., κτλ. 😛

8.Εύλογο είναι να ρωτήσει κανείς και πόσο χρόνο σπαταλά κάποιος για να φωτογραφηθεί μέχρι να έχει το επιθυμητό κλικ και αν νιώσατε καμιά φορά πως για το τέλειο αποτέλεσμα, έχετε κουραστεί!

Story of our life. Πίσω από κάθε φωτογραφία υπάρχουν το λιγότερο 15 κλικ. Παλαιότερα βγάζαμε και 30 επειδή δεν είχαμε εμπειρία και επίσης επειδή για να βγάλουμε μία φωτογραφία πρέπει να στήσουμε τριπόδι . Εννοείται πως άμα έχουμε φωτογράφο μαζί μας όλα γίνονται σε χρόνο ρεκόρ. Οπότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι 4 στις 10 φωτογραφίες, μας κουράζουν είτε λόγω φωτισμού, είτε λόγω άλλων τεχνικών εμποδίων.


9.Θέλουμε επίσης να μας πείτε 3 instagram accounts που σας έχουν εμπνεύσει για να δημιουργήσετε το δικό σας υλικό ή accounts που απλά θαυμάζετε.

Τα accounts που θαυμάζουμε είναι των: Jack Morris , Lauren Bullen , Conde Nast Traveller.

10.Είναι κάποια από τις χώρες που ταξιδέψατε που να σκεφτήκατε ότι μπορείτε να κατοικήσετε εκεί για πάντα; Αν ναι, γιατί;

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που θα μπορούσαμε να κατοικήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μιας και η Αθήνα είναι ο γενέθλιος τόπος του Αντώνη και ούτως η αλλιώς έχουμε ένα διαμέρισμα στο κέντρο, το έχουμε σκεφτεί πολλές φορές να πάμε.  Η Ελλάδα έχει αμέτρητες επιλογές ταξιδιών εσωτερικού, όπως νησιά, βουνά κτλ, αλλά και εξωτερικού μιας και το αεροδρόμιο Αθήνας είναι ενωμένο με όλον τον κόσμο με φθηνές και απευθείας πτήσεις. Κάτι που μας δυσκολεύει στην Κύπρο.  Ο όρος «να ζήσουμε για πάντα κάπου» , είναι κάτι που δεν μας εκφράζει. Μας αρέσει να απολαμβάνουμε την στιγμή και να βάζουμε προτεραιότητα τους εαυτούς μας. Οπότε αυτό θα γίνεται σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν ζούμε. Για εμάς στόχος είναι να μπορούμε να βρισκόμαστε σε οποιοδήποτε μέρος γίνεται και να μπορούμε να εργαζόμαστε remotely.

11. Μία χώρα που σας απογοήτευσε….; (και γιατί)

Η Γαλλία λόγω των συμβάντων κυρίως, και το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε βοήθεια από την γαλλική αστυνομία και τους security του Λούβρου. Τη θεωρούμε μία χώρα υπερτιμημένη κυρίως λόγω γνωστών ταινιών και σειρών που την παρουσιάζουν ως την πιο ερωτική πόλη της Ευρώπης. Παρόλα αυτά όμως δεν μας απογοήτευσε καθόλου ο όμορφος πύργος του Eiffel , τα κουλτουριάρικα Café και τα όμορφα δρομάκια στην Μονμάρτρη.

12.Ποια είναι τα μελλοντικά σας πλάνα είτε ταξιδιωτικά είτε επαγγελματικά;

Για τους επόμενους 2 μήνες έχουμε κάποιες συνεργασίες με αλυσίδες ξενοδοχείων στο εξωτερικό. Κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε τα Social Media accounts ένα από τα βασικά και μοναδικά μας επαγγέλματα.

Σας ευχαριστούμε παιδιά!

Ακολουθήστε τον Αντώνη και την Αντζελίνα πατώντας εδώ!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Γνωρίστε την Αντζελίνα και τον Αντώνη, το ζευγάρι που ταξίδεψε όλο τον κόσμο!