Loading

Γιατί μας αρέσει το καινούργιο τραγούδι του Sin boy «Mama»?

Φαντάζομαι ότι έπεσε στην αντίληψη σου το νέο hip hop & rap τραγούδι από τους Sin boy x Madclip x Ypo x illeoo; Όχιι; μάλλον είσαι από τους λίγους- μπορεί και ο τελευταίος-, μιας και εδώ και ένα μήνα παίζει… ΠΑΝΤΟΥ και μετράει 18 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Διερωτάσαι γιατί ;  Δεν υπάρχει άλλο κομμάτι που να έχει κάνει τόσα πολλά views σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ή να έχει σχολιαστεί σε τέτοιο μεγάλο βαθμό (αρνητικά πιο πολύ) από τόσο πολύ κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=DL9X5u-wDgw

Μπορεί το τραγούδι «Mamaaaaaaa?» του, Sin boy, να μην παίζει τόσο στα ραδιόφωνα, αλλά η επιτυχία του είναι τεράστια, αφού ακούγεται σε κλαμπ, αυτοκίνητα- παγωτάρικα, instastories, facebook, twitter, μπάνια και όπου θέλεις αλλού. Στην πρώτη απόπειρα μου να ακούσω το τραγούδι,  είπα: « Θεέ μουυ τι ακούω;;» Στην δεύτερη απόπειρα είπα «δεν ξέρω τι ακούω, αλλά μ’ αρέσει» και από τότε το έχω συνέχεια στο repeat! Φταίωω;; Μπορεί να μην καταλαβαίνω τι λέει, αλλα σίγουρα λέει για μια «μαμάαααααα».

Παρά τους ακαταλαβίστικους- αλαμπουρνέζικους κλπ κλπ, στίχους και το βαριεστημένο – βαρκούμαι που ζώ ραπάρισμα του Sin boy, μπορώ να σου πω ότι το τραγούδι μου άρεσε κυρίως για τον ρυθμό του.

Σήμα κατατεθέν δεν είναι άλλο από το βαμμένο καροτί – πολύχρωμο- χωρκάτικο μαλλί του και τον εκνευριστικό τρόπο με τον οποίο ραπάρει! Αλλά να σου πω κάτι; Πάλε αρέσκει μας!

Αν είσαι όμως από εκείνους που το είδανε κάπως αρνητικά να σου πω χωρίς να είμαι ειδικός ότι δεν έχει σημασία αν το «Mamaaaaaa» είναι ένα καλό κομμάτι ή αν είναι η επιτυχία που αξίζει, σημασία έχει ότι είναι ένα κομμάτι που ενώ δεν το παίζει σχεδόν καθόλου το ραδιόφωνο επειδή είναι «φτηνό», αρέσει στο κοινό που απευθύνεται και όσοι το ακούνε κολλάνε μαζί του.

Περίεργο ε;

Το ξέρω αλλά κάπως έτσι κόλλησα και εγώ μαζί του!

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αναζητάς πάντα την ποιότητα στη διασκέδαση αρκεί μόνο να σε κάνει να κουνηθείς και να περάσεις καλά. Συμφωνείς; Ένα είναι το σίγουρο… ότι το «Mamaaaaa?» είναι το τραγούδι για το οποίο συζητά ολόκληρη η Ελλάδα και η Κύπρος τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι το φαινόμενο της εποχής.

Αρνητικό, θετικό ο καθένας το κρίνει, εμείς πάντως θα το ακούμε ξανά και ξανά!

Info:

Τελικά τι θέλει να πει το «Mama

Πρόκειται για αυτοκίνητο που δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο αλλά έχει υποστεί βελτιώσεις και αλλαγές. Γι’ αυτό, άλλωστε, λέει «200 στη στροφή και με ρωτάνε «Mama?».

Σας αφήνω με μια λατρεμένη συνέντευξη του Sin Boy στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να δείτε περί τίνος πρόκειται:

https://www.youtube.com/watch?v=N2cimHkbw5s

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Είμαι κοινωνική, δυναμική και αποφασιστική όπως κάθε Λιονταρίνα που σέβεται το άστρο της. Ήξερα από πολύ μικρή πως θα ακολουθούσα το επάγγελμα του δημοσιογράφου και φρόντιζα να μεταμορφώνω τα πάντα σε μικρόφωνα και καλεσμένους. Λατρεύω τα ταξίδια, τις περιπέτειες, το καλό φαγητό -ειδικά αυτό-, τις οικογενειακές συνάξεις και τις βραδιές με φίλους. Αν δεν ζούσα στην Κύπρο, θα ήμουν στα νησιά Φίτζι, καθισμένη πλάι στο κύμα πίνοντας κοκτέιλς! Πάντως σε ηλιόλουστο νησί, γιατί λατρεύω τον ήλιο και τη θάλασσα. <3

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Γιατί μας αρέσει το καινούργιο τραγούδι του Sin boy «Mama»?