Loading

Γιατί οι υπομονετικοί βρίσκουν ευκολότερα την αγάπη;

svg15 Απριλίου, 2020LovebeezΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Λίγες μέρες πριν, τυχαία καθώς έβλεπα youtube videos, εμφανίστηκε η γνωστή σε όλους διαφήμιση της σοκολάτας με σλόγκαν «Η αγάπη έρχεται στο τέλος». Στάθηκε λοιπόν αφορμή για να γράψω το άρθρο αυτό και να μοιραστώ τις σκέψεις μου.

herlifeonpurpose.com

Μπορεί να είναι μια εμπορική διαφήμιση, αλλά κρύβει ένα βαθυστόχαστο νόημα. Είναι φορές που οι άνθρωποι εκεί έξω προσπαθούν να βρουν τι κάνουν λάθος στην αγάπη. Γιατί πάντα έρχεται κάποιος στη ζωή μας και δεν μένει; Γιατί μια ζωή να κάνουμε λάθος επιλογές; Καταθέτω λοιπόν τη δική μου αλήθεια περί τούτου.

Οι υπομονετικοί τελικά είναι αυτοί που βρίσκουν την αγάπη. Γιατί να ψάχνουμε συνεχώς να βρούμε τον άνθρωπο που θα μας αγαπήσει και να μην αφήνουμε να συμβεί από μόνο του; Δεν αντιλέγω, θα δείξεις το ενδιαφέρον σου είτε άμεσα είτε έμμεσα, αλλά μην προσπαθείς υπερβολικά. Μην πιέζεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα δικά σου μέτρα. Είναι πιστεύω ο λανθασμένος τρόπος προσέγγισης του θέματος που έχουμε εμείς οι άνθρωποι. Το προσπαθούμε καθημερινά λες και έφτασε το τέλος του κόσμου και η αγάπη είναι λέξη άπιαστη για μας.

i.pinimg.com

Η ανάλωση μας στο ψάξιμο, χαλά τη μαγεία του απρόοπτου και του αυθόρμητου. Πάντα ο άνθρωπος έχει την τάση να νιώθει ανασφαλής εάν δεν έχει κάποιον δίπλα του, ένα άτομο που να τον αγαπά. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο καταλήγουμε σε αγάπες μίζερες που τελειώνουν άδοξα και χωρίς κανένα νόημα.  Έτσι ώστε να νιώσουμε καλύτερα, επιλέγουμε να εντάξουμε στη ζωή μας άτομα που δεν ταιριάζουν απόλυτα στο δικό μας χαρακτήρα. Δεν μπορούν με απλά λόγια να εκπληρώσουν αυτό που εμείς αποζητούμε από τη σχέση και την αγάπη. Να μας σέβεται και να μας αγαπά.

Πότε θα καταλάβουμε ότι οι αργοπορημένες αγάπες είναι και οι πιο όμορφες ;

Άσε την αγάπη να σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Μην προσπαθείς στη ζωή να τα έχεις όλα. Ε και τι έγινε αν η αγάπη αργήσει να σε «κτυπήσει»;

Όλα γίνονται με συγκεκριμένο σκοπό. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι απέτυχες στην αγάπη. Αυτός που αποτυγχάνει συνεχώς είναι αυτός που το προσπαθεί υπερβολικά.

m.3bir.net

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα καλύτερα χτυπούν τη πόρτα στους υπομονετικούς ανθρώπους. Σίγουρα θα στεναχωρηθείς που όλοι έχουν βρει την αγάπη και εσύ ακόμα, αλλά μην πέφτεις στις παγίδες της κοινωνίας.          Σε διαβεβαιώ ότι η αγάπη θα σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις και δεν θα είναι απλά ένας ενθουσιασμός. Θα καταλάβεις ότι ο χρόνος σε επιβραβεύει που έμεινες πιστός στο πεπρωμένο. Κάθε άνθρωπος στη ζωή , έρχεται η ώρα που βρίσκει κάποιον να αγαπήσει. Αρκεί να έχεις υπομονή. Είναι στενάχωρο που απελπιζόμαστε και βάζουμε ταμπέλες στην αγάπη. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να συμβούν κάποια πράματα.

Άσε την αγάπη που έχεις μέσα σου να την εξωτερικεύσεις σε αυτόν που θα νιώσεις εσύ καλύτερα. Μόνο τότε θα είσαι έτοιμος να δώσεις όλα όσα κρατούσες μέσα σου και πίστεψε με αξίζει ! Καθετί έρχεται στην ώρα του αρκεί να είσαι έτοιμος να δώσεις τα πάντα και να αγαπήσεις πραγματικά!

Και μην ξεχνάς, η αγάπη έρχεται στο πολύ τέλος.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: data.whicdn.com, i.pinimg.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Γιατί οι υπομονετικοί βρίσκουν ευκολότερα την αγάπη;