Loading

Γιατί η Άννα Βίσση είναι all time classic?

svg11 Απριλίου, 2019ShowbeezΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Είναι μία, εν υπάρχει άλλη σαν τούτη λαλώ σου!

Δεν ξέρω τι μου γίνεται σε αυτό το άρθρο ρε παιδί μου! Αλλά έτσι βγαίνει μου να μιλήσω πιο ελεύθερα να το πω;; Πιο κυπριακά; Μάλλον ένα φταίει το ότι εν τζαι τούτη Κυπραία!

Anyways…! Καταρχάς η Αννούλα είναι αιώνια έφηβη και αποθεώνεται για ότι κάμει η άτιμη. Κουβαλά μια δική της τρέλα! Ως τζαι την κεφαλή της εξιούρισεν την! Τι άλλο να κάμει;  Είναι γυναίκα που παθιάζεται όσο καμιά άλλη, τζαι όποτε κάμνει συναυλία ξίσιηλα τα στάδια!  Είτε είσαι 20, είτε είσαι 30 ή 40 ή 50.. πάλε ακούεις την! Ντάξει εμείς των 90΄s αγαπούμε την λιιοο παραπάνω, αφού εμεγαλώσαμε με πολλά τραγούδια της και κανείς δεν ξεχνά το « Heeeeey! Heeeey! Σε θέλωωωω».

Είναι μια γυναίκα που έχει τολμήσει να δοκιμαστεί στα πάντα! Αγγλικά, ελληνικά, μπαλάντες, λαϊκά, ροκ.. ποούλα είπεν! Ως τζαι τους δαίμονες έκαμεν τους!

Γιατί Eurovision νομίζεις εν επήεν; Μα εν 44 χρόνια καριέρας που κουβαλά πας την ράσχιη της η απόλυτη! Εσυνεργάστηκεν με όποιον τραγουδιστή θέλεις! Το Ρέμο; Το Ρουβά; Το Χατζηγιάννη; Τον Πάριο; Την Βανδή; Ουυψ! Ντάξειι οιι. Το τελευταίο άκυρο!

Γιατί εν τυχαίο νομίζεις που έχει το μεγαλύτερο «fan club» Έλληνα καλλιτέχνη, τους «Fannatics»; Όπου εν η Βίσση εν τζαι οι «Fannatics» μαζί της! Τωρά που το σκέφτουμαι εν τζαι ένα πλάσμα που εν απασχόλησε τα media! NOT! Πάντα ήταν σε εξώφυλλα περιοδικών τζαι οι μόνη της, αλλά με τον θεό Νίκο Καρβέλα. Oh God!

Σίγουρα όσα χρόνια τζαι να περάσουν θα παραμείνει ίδια! Εκράτησε χαρακτήρα τζαι εν ξεχωριστή η προσωπικότητα της. Με κόμπλεξ έχει με τίποτε! Ξέρει πολλά καλά ποια είναι και τι θέλει. Helloo??  Αφού είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ;;!!  Γιατί η φωνή της πάει πίσω; Οι! Πέ μου!! Αφού εν φωνάρα! Πορώνει όσους την ακούν! Άλλες φορές η άτιμη συγκινεί μας! Μεν μου πεις ότι εν σου αρέσκει το «Δώωωδεκααα!» ή το «Παραλύυυυυυυυυυυω»! Άτε! Εν έχει chance να μεν εχώρισες τζαι να μεν το άκουσες! Μα ποιον εν που περιπαίζεις;! Ένα μου πεις αλλό λίον ότι εν έκλαψες θέμας!  Πεεε! Να ξερες πόσοι ακούαν τα τραγούδια της και εσπάζαν  πιάτα, ποτήρκα, βάζα, την προίκα της μάμας τους τζαι ότι άλλο σκεφτείς!

https://www.youtube.com/watch?v=NVpJXQ7zEF0

Μπορεί να  μην είναι ούτε 30, ούτε 40 αλλά σίγουρα παραμένει κουκλάρα, σωματάρα με ένα δικό της ξεχωριστό ροκ στυλ, τζαι είναι τζαι μοντέρνα γιαγιά! Δηλαδή… Έλεος! Όλα τα’ χει;

Όπως τζαι να το κάμουμε, οι πως θέλουμε να φουμιστούμε… Ξέρεις! Αλλά εν Κυπραία ρε μάνα μου! Έχει το μες το αίμα της! Είναι η εθνική μας σταρ! Οι πως οι άλλοι οι τραγουδιστές ενεν καλοι! Προς Θεού! Αλλά ένιξερωω… Μπορεί να φταίει το νερό μας λαλείς τζαι φκάλουμε τόσα ταλέντα;! Εν αφήκαμε talent show που εν εδείξαμε τα ταλέντα μας!  Anyways.. Για εμάς είναι ΣΤΑΡ!

Πάντα θα είναι «all time classic» και θα μας συντροφεύει όπου κι αν είμαστε, για πολλά χρόνια ακόμα!

Αφιερωμένο σε όλους όσους λατρεύουν την Αννούλα! Να με συγχωρέσουν οι Βανδικοί!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Είμαι κοινωνική, δυναμική και αποφασιστική όπως κάθε Λιονταρίνα που σέβεται το άστρο της. Ήξερα από πολύ μικρή πως θα ακολουθούσα το επάγγελμα του δημοσιογράφου και φρόντιζα να μεταμορφώνω τα πάντα σε μικρόφωνα και καλεσμένους. Λατρεύω τα ταξίδια, τις περιπέτειες, το καλό φαγητό -ειδικά αυτό-, τις οικογενειακές συνάξεις και τις βραδιές με φίλους. Αν δεν ζούσα στην Κύπρο, θα ήμουν στα νησιά Φίτζι, καθισμένη πλάι στο κύμα πίνοντας κοκτέιλς! Πάντως σε ηλιόλουστο νησί, γιατί λατρεύω τον ήλιο και τη θάλασσα. <3

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Γιατί η Άννα Βίσση είναι all time classic?