Loading

Για των ματιών σου το χρώμα…!

Οι αρθρογράφοι του Beezdom, δοκιμάζονται ξανά! Αυτή τη φορά προκλήθηκαν από ένα άλλο αρθρογράφο να γράψουν μία φανταστική, λογοτεχνική ιστορία από τον τίτλο ενός τραγουδιού. Η Χλόη Ιωαννίδου προκάλεσε την Γεωργία Χαραλάμπους να γράψει μία ιστορία από το τραγούδι «Για των ματιών σου το χρώμα» από την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Για να δούμε Γεωργία, can you bee a story writer?

Ήταν Χειμώνας του 2012, συγκεκριμένα βράδυ Παρασκευής…

Ως συνήθως εκείνη είχε αργήσει να ετοιμαστεί…κοιταζόταν ξανά και ξανά στον καθρέφτη, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι δεν της άρεσε στην εικόνα της… Τι να έφταιγε άραγε? Ήταν το μαύρο της φόρεμα πολύ απλό, ή τα μποτάκια που είχε επιλέξει πολύ έντονα σε χρώμα. Ήταν πάλι τα μαλλιά της πολύ ίσια ή το μακιγιάζ πολύ απλό;

Ο χρόνος κυλούσε, η φίλη της περίμενε… έπρεπε να φύγει.

Σαρανταπέντε λεπτά αργότερα τα δύο κορίτσια μπαίνουν στο bar… αμέσως η φίλη της συναντά έναν παλιό φίλο, εκείνης το βλέμμα της διασταυρώνεται με τα καταγάλανα μάτια του φίλου του.

«Ωραία παπούτσια…!», θα της πει και εκείνη αμέσως θα χαμογελάσει. Γέλια και άπειρες συζητήσεις μεταξύ τους που διήρκησαν ολόκληρο το βράδυ. Τελικά, καλά λένε ότι τα βράδια με την χειρότερη διάθεση, ενδεχομένως να κρύβουν και τις μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Πλησιάζει το τέλος της βραδιάς, εκείνη εύχεται να έχει κάνει καλή εντύπωση και να τον ξαναδεί.

Ανταλλάζουν τηλέφωνα και εκείνη τον σκέφτεται έντονα τις επόμενες μέρες. Καταλήγουν να έχουν μια έντονη σχέση πάθους αλλά και συγκρούσεων που θα διαρκέσει όμως μόνο για τρείς μήνες. Εκείνη θα τον σκέφτεται πάντα, θα έρχεται στα όνειρα της, σε συναντήσεις τυχαίες στα πιο απίθανα μέρη κατά καιρούς, στα ατέλειωτα ξενύχτια υπό τους ήχους της μουσικής στα club.. εγκλωβισμένη στων ματιών του το χρώμα. Εκείνος θα μπαινοβγαίνει συχνά πυκνά στην ζωή της, κάθε φορά που εκείνη θα προσπαθεί να προχωρήσει…

Κάπως έτσι τα χρόνια κυλούν…

Καλοκαίρι του 2017, ξημερώματα Κυριακής, εκείνη θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να γίνουν και πάλι επίσημα ζευγάρι… εκείνος για άλλη μια φορά θα την διώξει… τότε αυτή θα πάρει την μεγάλη απόφαση να θάψει κάθε συναίσθημα και πιο δυνατή από ποτέ να σταθεί στα πόδια της.

Κάπου εκεί γίνεται και η μεγάλη ανατροπή.. τέλη του Αυγούστου… ένα απρόσμενο τηλεφώνημα για επανασύνδεση.. εκείνη διστάζει αλλά ενδίδει… εκείνος θα της ζητήσει να παντρευτούν γονατιστός ένα βράδυ του ιδίου μήνα, μπροστά σε όλους της τους φίλους. Ενάμιση χρόνος μετά θα τους βρει παντρεμένους αλλά και με παιδί.

Πλέον βαδίζουν μαζί.. η σχέση τους παραμένει έντονη.. εκείνη όμως εξακολουθεί να σαγηνεύεται από των ματιών του το χρώμα… εκείνο το γαλάζιο, το βαθύ σαν του ωκεανού, στο οποίο μπορεί να χάνεται και να αγναντεύει με τις ώρες..

[zombify_post]

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: nextluxury.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Για των ματιών σου το χρώμα…!