Loading

Φήμες λένε ότι υπάρχουν ακόμα άνδρες που πιστεύουν πως έχουν το πάνω χέρι στη σχέση!

svg29 Ιουνίου, 2021LovebeezΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΓΚΑ

Φήμες λένε ότι υπάρχουν ακόμα άντρες που πιστεύουν πως έχουν το πάνω χέρι στη σχέση τους! Τελικά η ιδέα αυτή είναι γεγονός, μύθος ή ανέκδοτο; Σου έχω μία λίστα από 4 πράγματα που κάνουν (συνήθως) οι άντρες που φανερώνουν ότι ο «άντρας του σπιτιού» θα έπρεπε να είναι γένος..θηλυκού! Αν ταυτίζεσαι στα περισσότερα statements, σου έχω νέα!

1. Μιλάς σαν μωρό όταν είσαι μόνος σου με το ταίρι σου

Το χλευάζεις αλλά ξέρεις πως το κάνεις. Η συνήθεια του ‘baby talk’ είναι παγκόσμια, και δεν έχει όριο ηλικίας. Μη με παρεξηγήσεις, (για μένα) είναι χαριτωμένο. Ουσιαστικά, βγάζεις μία παιδική και αθώα πλευρά σου προς τα έξω που είναι διαθέσιμη αυστηρά και μόνο στο άλλο σου μισό. Αυτή η παιδικότητα που δεν εκδηλώνεται πουθενά αλλού, δείχνει την εξάρτηση και την την αναγκαιότητα που έχεις απέναντι στο ταίρι σου. Ε ποιο παιδί είχε ποτέ το πάνω χέρι απέναντι στον γονιό;

2. «Ό,τι θέλεις εσύ αγάπη μου»

«Ας παραγγείλουμε ότι θέλεις εσύ», «πάμε όπου προτιμάς», «διάλεξε εσύ, δεν με πειράζει». Πόσες φορές άφησες το ελέυθερο στο ταίρι σου να αποφασίσει και για τους δύο τι θα φάτε, που θα πάτε κ.τ.λ; Θα σου πω εγώ: Άπειρες. Και όχι, δεν είναι επειδή «βαρίεσαι να συζητάς» ούτε επειδή «έτσιι και αλλιώς στο τέλος θα κάναμε ότι πει εκείνη». Είναι επειδή ξέρεις, κατά βάθος (ή και όχι) πως αυτή ξέρει καλύτερα τι θέλετε και οι δύο και δεν σε πειράζει να επιλέξει, γιατί σπάνια θα κάνει λάθος επιλογή! Ίσως η μόνη στιγμή που δεν θα αφεθείς στη κρίση της συντρόφου σου, είναι στη τηλεόραση που θα αγοράσετε, αφού θα έχεις ήδη αποφασίσει ποια θα σε βολεύει περισσότερο για όταν θα παίζεις play station 5.

3. Μία μικρή υποχώρηση για τον άντρα, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα!

Ένα από τα προσωπικά αγαπημένα μου. Όταν σε πείθει το ταίρι σου να κάνετε κάτι που δεν θα έκανες μόνος σου ούτε αν στο ζητούσε οποιοσδήποτε άλλος, τι σημαίνει; Λες δεν θες να της χαλάσεις χατίρι ή το παίζεις σκληρός και μουρμουράς ότι το κάνεις μόνο για να σε αφήσει ήσυχο αλλά και οι δύο ξέρουμε πως τελικά και εσύ το απολαμβάνεις, εφόσον και μόνο γιατί το κάνεις με αυτήν/ον.

4. Εμείς οι δυό σαν ένα.

Αυτό δεν το κάνουν μόνο οι άντρες αλλά μείνε μαζί μου και θα καταλάβεις γιατί το αναφέρω. Βρίσκεσαι σε μία σχέση όπου τα προγράμματα σας είναι συγχρονισμένα. Θα κανονίσεις να πας γυμναστήριο όταν αυτή θα είναι στη δουλειά, θα πάει καφέ με τους φίλους του όταν εσύ θα διαβάζεις κ.τλ. Τι λέει αυτό για τη σχέση σας εκτός από το ότι είναι απόλυτα και ιδανικά υγιής; Ότι ο ένας δεν αναγκάζει τον άλλον να πορευθούν με βάση το πρόγραμμα του ενός ή τα δικά του θέλω. Να χαίρεσαι που αυτό δεν αναγνωρίζεται ως εσένα να έχεις «το πάνω χέρι»!

Το θέμα φυσικά είναι να μην έχει κανένας το πάνω χέρι σε μία σχέση αλλά να κρατάτε τις ισορροπίες μαζί. Η σχέση σας πρέπει να αποτελεί την έξοδο κινδύνου στην δύσκολη καθημερινότητα σας. Όχι να σας βάζει σε mode καταπίεσης.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: thepowermoves.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Φήμες λένε ότι υπάρχουν ακόμα άνδρες που πιστεύουν πως έχουν το πάνω χέρι στη σχέση!