Loading

Φίλε εγωισμέ, με διέλυσες…

Εγωισμέ μου πόσο μίσος σου χρωστάω, εσύ τον έδιωξες μ’ εγώ τον αγαπάω και ας μην του το πα ας μην το μάθε ποτέ , εγωισμέ μου δεύτερε μου εαυτέ…

Αχ ρε Πάριε ο ψυχολόγος  μου είσαι και ξέρεις τι νιώθω πριν το πω αυτό έκανες και μ’ αυτόν τον στίχο. Ο εγωισμός στα δικά μου μάτια είναι σαν ένα τέρας. Ένα τέρας που όσο το ταΐζεις, τόσο μεγαλώνει και στο τέλος ενώ εσύ τον έσπειρες, εκείνο σε θερίζει! Ναι το ίδιο σου το δημιούργημα σε κατατροπώνει, σε μηδενίζει σε οδηγεί στην καταστροφή. 

Γιατί ενώ θέλεις να μιλήσεις και να αγκαλιάσεις τον άλλο, να του πεις σ αγαπώ μου λείπεις , σε συγχωρώ απλά γυρίζεις την πλάτη και φεύγεις; ΑΥΤΟ δεν σ’ αφήνει… σε έχει δέσμιο . Λέξεις που φράζουν τον λαιμό, σκέψεις χείμαρρος. Για μια στιγμή θα αναμετρηθείς μαζί του, θα προσπαθήσεις να τον παραμερίσεις και να πεις όλα εκείνα που σκέφτεσαι , όμως μάταια τα μάτια βουρκώνουν , η αναπνοή βαραίνει και οι λέξεις δεν σου κάνουν την χάρη να σχηματιστούν.  Αν και ο άλλος παλεύει δε με τα δικά του τέρατα, μην ελπίζεις , άδοξα θα τελειώσει το αίσθημα και ας λαχταράτε και οι δυο ο ένας να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης να κερδίσει  και να σπάσει τα δεσμά του.

Ο εγωισμός φίλος μου μα και εχθρός, μου στέρησε πολλές ωραίες στιγμές.

Έχω συνηθίσει μαζί του και ας είναι μια τοξική σχέση αλλά όταν σκέφτομαι που θα μπορούσα να είμαι χωρίς αυτόν τον ΜΙΣΩ με όλο μου το είναι τον απεχθάνομαι. Τόσες λέξεις τόσα συναισθήματα θαμμένα , τόσα αν (τι θα γινόταν αν δεν ήμουν δειλή, αν δεν βάφτιζα  αξιοπρέπεια τον εγωισμό για να δικαιολογηθώ, αν σήκωνα το τηλέφωνο και πληκτρολογούσα το μήνυμα που τόσο προσεκτικά είχα σχεδιάσει). Είχα ανάγκη να λάβω απαντήσεις αλλά πλέον είναι αργά , η ευκαιρία  πέταξε μακριά , πήγε σε άλλους που  ποιος ξέρει αν την χαράμισαν ή την εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε. Εγώ πάντως την έχασα, εγωισμέ.

Άκου με την καρδιά, όχι με την λογική. Μια είναι η ζωή αν στραπατσαριστείς και λίγο, αν ρίξεις και λίγο τα μούτρα σου δεν θα πάθεις τίποτε. Αντίθετα αν σκεφτείς τη δήθεν εικόνα σου θα ζεις μια ζωή ατσαλάκωτη, αψεγάδιαστη μα τόσο κενή τόσο μοναχική.

Βγες μπροστά, ζήτα συγγνώμη , συγχώρεσε, μην μετράς τις κινήσεις σου σαν να παίζεις σκάκι . Και θα δεις αν και ο άλλος δει λίγη καλή θέληση από την πλευρά σου θα ξεδιπλωθεί  και να το χαπι εντ που λαχταράς.

Δεν είναι δα και καμία επιστήμη. Αν αυτός τώρα έχει βυθιστεί τόσο πολύ σ’ αυτό τον βούρκο που δεν μπορεί ούτε έτσι να απελευθερωθεί τουλάχιστον θα ξέρεις ότι εσύ δοκίμασες προσπάθησες  και έλαβες τις απαντήσεις που ήθελες.

Ο εγωισμός είναι ψυχρός εκτελεστής του έρωτα, στο χέρι σου είναι να αρπάξεις το όπλο πριν εκπυρσοκροτήσει, αφόπλισε τον και πέτα το όπλο, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=VlGl4ZpCmU4

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Φίλε εγωισμέ, με διέλυσες…