Loading

Εβελίνα Σκίτσκο, το κορίτσι πίσω από το επιτυχημένο μοντέλο.

Όταν έβλεπα κάποιον διάσημο στην τηλεόραση πάντοτε ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπος δίχως το επώνυμο και την αναγνωρισιμότητα. Με την Εβελίνα βέβαια έγινε λίγο διαφορετικά. Ναι μεν την ήξερα πριν την γνωρίσω από κοντά, αλλά ήθελα να δουν όλοι ποιο είναι το κορίτσι πίσω από το επιτυχημένο μοντέλο. Ήθελα να δουν όλοι το πόσο γλυκό και υπέροχο κορίτσι είναι. Κι έτσι έγινε. Μια μέρα δειλά δειλά της ζήτησα να μου δώσει αυτή τη συνέντευξη και με χαρά που είπε ναι. 

instagram.com

1. Θα ήθελες να μας συστηθείς για όσους δεν σε ξέρουν; (Ηλικία, καταγωγή, τόπος διαμονής, εάν έχεις σπουδάσει κάτι, εάν έχεις αδέρφια)

Ονομάζομαι Εβελίνα. Είμαι 23 ετών και γεννήθηκα στην Μολδαβία. Στα 7 μου μετακόμισα με την μαμά μου μόνιμα στην Κύπρο. Έχω ακόμα 3 αδέρφια μικρότερα μου. Μια αδερφή η οποία είναι 12 ετών και δίδυμα αγοράκια τα οποία είναι 7 ετών. Δεν έχω σπουδάσει κάτι (ακόμη) αλλά πάντα αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό.

2. Πώς ήρθες στην Κύπρο και πόσο χρονών ήσουν τότε;

Η μαμά μου ταξίδευε συχνά λόγω της δουλειάς της. Γνώριζε πολλές γλώσσες και δούλευε ως μεταφράστρια. Κατάφερε να βρει μια μόνιμη δουλειά στην Κύπρο και μετά από 2 χρόνια που πηγαινοερχόταν αποφάσισε να μετακομίσουμε μαζί στην Κύπρο. Ήμουν 7 ετών όταν ήρθα Κύπρο. Πήγα απευθείας σχολείο εδώ.

https://image.fthis.gr/userfiles/articles/skitsko_copy_1.jpg?w=875&mode=crop&scale=both&quality=85&anchor=topcenter

image.fthis.gr

3.Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Τα παιδικά μου χρόνια, αν και μετακομίζαμε συχνά, ήταν πολύ όμορφα! Πάντα με αγάπη και χαμόγελα. Η μαμά μου πάντοτε προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για εμένα. Για να είμαστε καλά και να έχουμε μια «εύκολη» ζωή. Ήταν μια γυναίκα μόνη της που προσπαθούσε να είναι και μητέρα και πατέρας μαζί. Σε μια ξένη, για εκείνη χώρα, χωρίς κάποιον από τους συγγενείς μας μαζί. Περάσαμε δύσκολα αλλά ήμασταν πάντα η μια δίπλα στην άλλη.

4. Πόσων χρονών ήσουν όταν κατάλαβες πως το όνειρο σου ήταν να ασχοληθείς με το μόντελινγκ;

Η αλήθεια είναι πως εγώ προσωπικά ποτέ δεν σκέφτηκα το μόντελιγκ. Δεν γνώριζα καν τι είναι καλά καλά. Στα 13 μου ήμουν με φίλους μου στο εμπορικό όταν με προσέγγισαν ένα δίδυμο σχεδιαστών, οι NatarGeorgiou και με ρώτησαν εάν είμαι μοντέλο. Εγώ δεν γνώριζα πολλά για αυτόν τον χώρο και το κατάλαβαν αμέσως. Μου έδωσαν την κάρτα τους και μου είπαν να την δώσω στην μαμά μου. Όταν πήγα σπίτι έδωσα την κάρτα στην μαμά μου. Επικοινώνησε μαζί τους και κατάλαβε ότι θα ήταν μια δουλειά από όπου θα πληρωνόμουν κανονικά και θα μπορούσε να είναι και η μαμά μου εκεί για να νιώθουμε πιο ασφαλής. Με ενθάρρυνε να το δοκιμάσω κι εάν δεν μου βγει ή δεν μου αρέσει να μην το ξανακάνω. Μετά από αυτή τη δουλειά ήρθαν κι άλλες σιγά σιγά και φτάσαμε στο σήμερα. Πλέον το μόντελιγκ είναι η δουλειά μου τα τελευταία 10 χρόνια.

5. Ήταν εύκολο να μπεις στον λαμπερό κόσμο της πασαρέλας;  Τελικά, πόσο λαμπερός είναι;

Το μόντελιγκ για εμένα εκτός από ταλέντο και αγάπη είναι και ένας χώρος «τύχης». Για κάποιον μπορεί να είναι πιο εύκολο να μπει στον χώρο αυτόν και για κάποιον άλλον να πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να καταφέρεις να πετύχεις πρέπει να έχεις δυνατό στομάχι. Να το αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου. Να γνωρίζεις τις δυνατότητες σου και να έχεις αυτογνωσία. Είναι ένας χώρος με τεράστιο ανταγωνισμό που συχνά θα νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετή ή δεν είσαι καλή στην δουλειά σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

iciao.gr

6.Τι σε κάνει να παλεύεις για τα όνειρα σου, ποια η είναι κινητήριος δύναμή σου;

Από μικρή μου άρεσε να κάνω όνειρα. Πιστεύω πως τα όνειρα μας βρίσκονται στο μυαλό μας για κάποιο λόγο. Πρέπει να έχουμε ένα κίνητρο στην ζωή μας. Για να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι. Εάν τα έχουμε όλα δεδομένα και σίγουρα δεν θα υπάρξει εξέλιξη μετά. Αυτό είναι πολύ βαρετό για εμένα. Μεγάλωσα βλέποντας την μαμά μου να πετυχαίνει πάντα τα όνειρα της και να είναι ευτυχισμένη. Όσο δύσκολο και να ήταν πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο. Η μαμά μου είναι το παράδειγμα μου. Μου δίνει πάντα δύναμη κάνοντας με να πιστεύω στον εαυτό μου.

7. Ένιωσες κάποια στιγμή πως θέλεις να τα παρατήσεις και πως αυτός ο χώρος δεν είναι για εσένα;

Είμαι ένα άτομο που πάντα είχα αυτοπεποίθηση στην δουλειά μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Mπορεί σαν άνθρωπος να μην είχα αυτοπεποίθηση αλλά την ώρα της δουλειάς πάντα γνώριζα ότι ξέρω τι κάνω. Με τα χρόνια, με τις δουλειές, με τις εμπειρίες γίνεσαι καλύτερη. Σίγουρα όταν πηγαίνεις σε καινούριους πελάτες ή μια καινούργια αγορά που δεν ξέρουν τις δυνατότητες σου θα αμφιβάλουν συχνά για εσένα. Το θέμα είναι εσύ να ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις.

8. Μεγαλώνοντας υπήρχε κάποιος άνθρωπος που ήταν το πρότυπο σου;

Η μαμά μου. Πάντα θα είναι το πρότυπο μου. Είναι μια γυναίκα που κατάφερε πολλά στα δικά μου μάτια.

9. Αν σου ζητούσα να μου περιγράψεις την Εβελίνα με λίγα λόγια, πώς θα την περιέγραφες;

Είμαι ένα άτομο αρκετά ευαίσθητο. Έχω πάντα ψηλούς στόχους από τον εαυτό μου και αυτό μερικές φορές με πνιγεί. Θέλω πάντα να δίνω το 101% και είμαι τελειομανής.

bbend.net

10. Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος, το επόμενο μεγάλο σου όνειρο;

Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να ταξιδέψω, να δουλέψω και να γνωρίσω όσο καλυτέρα μπορώ τον χώρο της μόδας. Ακόμη μαθαίνω και θέλω να μάθω περισσότερα. Να δω τις δυνατότητες μου και να έχω μια καριέρα «γεμάτη». Παράλληλα να έχω μια όμορφη οικογένεια γεμάτη υγεία.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Εβελίνα.

Αγαπημένο φαγητό:

Φακές

Αγαπημένο χρώμα:

Γαλάζιο

Αγαπημένος προορισμός:

Ιταλία

Αγαπημένος ήρωας κινουμένων σχεδίων:

Spiderman

Αγαπημένη ταινία:

The Lion King 

Αγαπημένο τραγούδι:

Αυτή τη στιγμή Golden Harry Styles


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: hellomagazine.com

ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Γεια σας, είμαι η Κορίνα. Λίγο τρελή, μιλάω πολύ, γεμάτη ανησυχίες για τον κόσμο γύρω μου. Μια καλαμαρού αισθητικός που ζει στη Λευκωσία και έχει άποψη (σχεδόν) για όλα και θα την εκφράζω με το δικό μου μοναδικό τρόπο!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Εβελίνα Σκίτσκο, το κορίτσι πίσω από το επιτυχημένο μοντέλο.