Loading

Εσύ, κάμνεις dating στο Facebook?

Επειδή εν είμαι καμιά ξενέρωτη τζαι μη μου άπτου, σήμερα θα γράψω όπως μιλώ, ντάξει; Νομίζω (ή μάλλον ελπίζω) ότι εν θα σας δυσκολέψω πολλά.

Πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω ούλους για τζίντην μεγάλη αγκαλιά που χαρίσατε στο πρώτο άρθρο της μπουγάδας, για την επίσκεψη στο Auschwitz. Εχάρηκα όσο ποττέ, που έπιασα μηνύματα που κόσμον, που είτε επήε τζαι ένιωσε όπως εγώ ή που θέλει πιο πολλά να πάει τωρά. Να πάτε τζαι να μου στείλετε να τα ξαναπούμε. 

Άρκισα να δημοσιεύσω τούτο το άρθρο γιατί καμιά ιδέα δεν ήταν αντάξια με τζείνην την εμπειρία, τζαι έταξα σας τζαι κάτι πιο ευχάριστο. Μεγάλο λάθος, αφού εμένα η έμπνευσή μου εν το μαύρο. Έκατσα τζαι σκέφτηκα λοιπόν, ότι αφού εν γκρι η μπουγάδα, μπόρω να γράψω για τη μ***  που γκρίζαρε τη μαυρίλα μου για λίο. Μετά όμως, αναμένεται πολλή μαυρίλα παιθκιά!

Το λοιπόν, μετά που μια περίοδο μη αξιόλογων γνωριμιών τζαι άθλιου φλερτ (επιεικώς μιλώντας), πείστηκα να χρησιμοποιήσω τη πλατφόρμα που η μελλοντική μου κουμέρα γνώρισε τον σύζυγό της!  Έκαμα τζ’ εγώ, ένα αξιοπρεπές προφίλ στο dating του ΦΒ (μεγάλος αντίπαλος του Tinder), που να φαίνεται ότι εν ψάχνω για ξεπέτα (προφίλ με ρούχα ως το κανάτζι) τζαι μια με τον μιτσή, να ξέρουν ότι εν είμαι μόνη μου. 

gannett-cdn.com

Αριστερά απόρριψη, δεξιά αρέσκει σου! «Απ όλα έχει ο μπαξές!». Με ούλη τη σημασία της φράσης. Επιλογές που ούλες τες φυλές, φτάνει να ‘ναι Κύπρο. Εν τζ’ είμαι ρατσίστρια, αλλά όι να κάμνει τζαι ραμαζάνι, να μεν μπορούμε να πιούμε νερό μπροστά του. Ηλικιακά, εν έχω παράπονο, τζαι τζιαμέ ποικιλία. Εδείξαν μου να περιορίζω ηλικιακά όσους εμφανίζονται, να μεν μου δείχνει όσους αποκλείεται να με ενδιαφέρουν (ναι, έχει τζαι ποτούτα!).

Μεν τα πολυλογώ, επία τζαι ραντεβού! Πολλή επιτυχία! Ούτε ο καφές εν εβοήθαν. Να σου μιλά ο άλλος τζαι να μεν σε κόφτει τίποτε, τζαι να γελάς αμήχανα με το αστείο που εν εκατάλαβες, τζαι να βαρκέσαι, τζαι να ακούεις στο τραπεζούιν δίπλα που σκοτώνουνται διακριτικά τζαι να θέλεις να πεταχτείς μες την κουβέντα διότι έσιει δίκαιο η κορού που αγκρίστηκε τζαι λαλεί του ότι εννα τον χωρίσει που είδε μηνύματα της πρώην πας το κινητό του όσο ήταν τουαλέτα….

Καλά, εν επία πολλά ραντεβού τζαι εν ήταν τόσο χάλια. Επιλεκτικά με πολύ αξιοπρεπή άτομα, που δεν ήθελαν sexting (τι κάνεις; που είσαι; τι φοράς; από κάτω; BLOCK). Αλλά για να έχεις μιαν ιδέα, μιλάς με κάποιον ούλη μέρα, ταιριάζεις απόλυτα στα αστεία και στον περιοδικό πίνακα, τζαι την επομένη καπνός. Θα σε γυρέψει; Να τον γυρέψεις; Ενδιαφέρει σε τόσο που να τον γυρέψεις; Έγινε τζαι το φλερτ μια επιστήμη τζαι εγώ εν το σπούδασα. Οι φίλες μου λεν πρέπει να το παίζεις δύσκολη άμα σου αρέσει. Αλλά αφού ο άλλος χάνεται. Όι τόσο δύσκολη. Πώς μετράς τον βαθμό δύσκολης; Που την άλλην, άμα εν ενδιαφέρεσαι, ο άλλος κολλά. Μέχρι τζαι ποίημα εστείλαν μου, τζαι εμοιράστηκα το με έναν φίλο μου που το βρε αστείο. Εν εκατάλαβα γιατί. Επειδή έγραφε Αλέκα, παρά Αγγέλα; (Αλέκα μου, ήσουν η πρώτη!!!)

Με τον έναν μιλώ ακόμα, προσπαθεί το να γίνουμε φίλοι. Τα επίθετα που μου πε την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στριμμένη και απότομη, μεγάλη συμπάθεια! (Ναι, εν για σένα που γράφω, που σου πα ότι εν θα σε αναφέρω σε τούτο το άρθρο, εμπήκες τελικά.) Απόλυτα αποδεκτά τα επίθετα. Τζι αν διαφωνείς μαζί του, είναι μάλλον γιατί εσύ εν με πνιξες τζαι δέχεσαι με, όπως είμαι.

Εννά βρεις τον έρωτα στο dating; Πώς να ερωτευτείς μάθκια μου μια φωτογραφία όσο ωραία πράγματα τζι αν γράφει; Μπορεί εγώ να ‘μαι παλιάς σχολής, ή απαράμιλλα ρομαντική, μα το ωραίο φλερτ εν λίο ζαλισμένο, πολύ ειλικρινές, με μεγάλα χαμόγελα, ροδοκόκκινα μάγουλα και δυνατά γέλια. Να σε θωρεί τζαι να σε λιγουρεύεται όσο τα κουνούπια, μες την υγρασία του καλοτζαιρκού. Παιθκιά, τωρά που εν έχει κορονοϊό, αγαπηθείτε δια ζώσης.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: techvocast.com/

ΑΓΓΕΛΑ Χ

Απλή, λιτή, απέριττη. Άλλοτε, περίπλοκη, περίκομψη, εξωφρενική. Ασυνήθιστη και οικεία, μαζί. Απολαμβάνω το καλό φαγητό, τα μακρινά ταξίδια του νου και τις ποιοτικές, βραδινές συζητήσεις. Απαράμιλλα ρομαντική, θα πιστεύω μέχρι το τέλος, στο ευτυχισμένο φινάλε του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου. Ανησυχώ για τον χρόνο που κυλάει γρήγορα και την περιβαλλοντική καταστροφή. Αν ο κόσμος μου είχε ένα μόνο χρώμα, θα ήταν γκρι.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Εσύ, κάμνεις dating στο Facebook?