Loading

Έρωτας με το πρώτο LIKE!!!

svg23 Ιουνίου, 2019LovebeezΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Έτος 2019! Όπως ήδη γνωρίζεις οι ζωές όλων μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κινητό ή το λάπτοπ , κοινώς δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα χωρίς αυτά! Εντάξει, ίσως να τα χρειάζεσαι για να φέρεις εις πέρας κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες μέσω αυτών ( τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ) ίσως και λόγω της δουλειάς σου να πρέπει να στέλνεις συνεχώς email. Αυτές είναι οι δύο πιο κοινές δικαιολογίες που λες όταν κάποιος αναρωτηθεί γιατί είσαι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι παντού και πάντα.

Όμως υπάρχει ακόμη ένας λόγος πολύ σημαντικός! Παραδέξου τον!!!! Και το όνομα αυτού Facebook!!

Οι πλείστοι χρήστες της γνωστής ιστοσελίδας έχουν έναν και μόνο σκοπό!! Να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους!!!

Περνάς τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά σε αυτήν την ιστοσελίδα ( τουλάχιστον το ξανά λέω!! ) scrolling down , αν το είπα σωστά, ψάχνοντας κάτι να σου κάνει εντύπωση για να σηκώσεις και εσύ το δάχτυλο σου, να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Ένα όνομα, μία φωτογραφία κάτι τελοσπάντων. Με την ελπίδα ότι ίσως μέσα στα πολλά απρόσωπα likes να ξεχωρίσει το δικό σου χωρίς να χρειαστεί να πεις κουβέντα.

Περιμένεις να ενδιαφερθεί ο άλλος να σε γνωρίσει έτσι γιατί το like σου αξίζει περισσότερο από τα άλλα και περιμένεις να εκτιμήσει την ώρα που σπατάλησες κοιτάζοντας το περιεχόμενο της φωτογραφίας!! Και συνεχίζεις να κάνεις like καθημερινά προσπαθώντας να κάνεις τον άλλο να σε προσέξει. Ξεκινάς να ερωτεύεσαι μόνος σου, μέσα από μία οθόνη, μία φωτογραφία ή κάτι που έχει γράψει. Σκέφτεσαι ότι είναι ο τέλειος άνθρωπος για σένα. Τώρα ελπίζεις να καταλάβει μαγικά (διότι έχει την 7η αίσθηση!!) ότι και εσύ είσαι το τέλειο για εκείνον.

Ο χρόνος σου περνάει χαζεύοντας οτιδήποτε ποστάρει και πιστεύεις ότι τα αφιερώνει σε σένα. Ναι, σε εσένα γιατί αποκλείεται να μην σε έχει προσέξει. Βρίσκεις ότι έχετε αμέτρητα κοινά και ταιριάζετε σε όλα. Για τους επόμενους μήνες γίνεσαι η σκιά του. Γνωρίζεις που είναι ανά πάσα στιγμή εφόσον φρόντισε να  ενημερώσει την κατάσταση του στο facebook και ζηλεύεις που δεν είσαι εκεί μαζί του. Αλλά και γιατί να είσαι εφόσον ξέρεις ότι μόνο εσένα σκέφτεται. Δεν μπορεί να μην σε σκέφτεται μετά από τόσα likes.

Όταν όμως επιτέλους συνειδητοποιήσεις ότι το ενδιαφέρον σου δεν εκτιμάται τότε θίγεσαι και ορκίζεσαι σε ότι like έχεις ιερό, ότι like από εσένα δεν θα ξαναδεί έτσι για να μάθει, έτσι γιατί μπορείς!!

Χειρότερη τιμωρία από αυτή δεν υπάρχει εφόσον όλα πλέον μετριούνται σε likes. Ίσως τον διαγράψεις κιόλας επειδή δεν του αξίζει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ‘φίλους’ σου!! Και κάπως έτσι μόλις τελείωσε άδοξα ένας μεγάλος έρωτας!!!

Έτος 2000. Ο μόνος τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιον είναι να πας και να του μιλήσεις. Ίσως να μην έχεις την αντίδραση που περιμένεις, ίσως όμως και να την έχεις. Ρίσκο. Αυτό έχει εξαφανιστεί από τις ζωές μας τα τελευταία 20 χρόνια. Το ρίσκο και ο αυθορμητισμός. Η απόφαση να δείξεις τον εαυτό σου εκεί έξω είναι δύσκολη, σίγουρα όμως αξίζει. Ίσως να μην βρεις τον έρωτα της ζωής σου αλλά σίγουρα θα κερδίσεις ένα άνθρωπο.

Δεν το προτιμάς από το να κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να περιμένεις να σε ανακαλύψουν;

p.s: Βεβαιώσου πως ότι βλέπεις στο facebook δεν είναι ψεύτικο πριν ξεκινήσεις να ερωτεύεσαι!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Έρωτας με το πρώτο LIKE!!!