Φεβρουάριος 2018. Εγώ στο εξωτερικό και εσύ στην Κύπρο. Διαγνώστηκες με ένα καρκίνο αίματος. Ποτέ μου δεν κατάλαβα πόσο σε αγαπούσα, μέχρι που έμαθα αυτό το νέο.

Να μην μπορώ να είμαι εκεί, δίπλα σου, στο πλευρό σου. Να μην μπορώ να είμαι εκεί για τον πατέρα μου που σου στάθηκε πιο πολύ και από βράχος αλλά και την αδερφή μου. Ήταν και είναι το στήριγμα σου. Να προσπαθώ πάντα να κρατήσω τα δάκρυα μου όταν σου μιλούσα μέσω βιντεοκλήσης. Και εσύ ενώ ήσουν ράκος σωματικά αλλά και ψυχολογικά πάντα μιλούσες με δύναμη αλλά και με αισιοδοξία ακόμη και στις χειρότερες σου μέρες.

Και ενώ εσύ πάλευες με αυτό που σε χτύπησε μου έδινες συμβουλές για το πώς θα καταπολεμήσω τις κρίσεις πανικού που με είχαν κυριαρχήσει.

Έφτασε λοιπόν η μέρα που θα ξανά βλέπαμε η μια την άλλη. Κατέφθασα σπίτι. Μόλις ειδωθήκαμε πλαντάξαμε στο κλάμα. Ξέραμε τον λόγο. Θα περνούσαμε μαζί τα πάντα. Σου είχαν ήδη πέσει τα μαλλιά, αλλά ήσουν πανέμορφη.

Μπήκες στο νοσοκομείο για μεταμόσχευση. Μια μόλυνση σε έφερε ξανά στο σπίτι μας. Ξαναμπήκες, και έγινε η μεταμόσχευση. Ήσουν σε καραντίνα. Μόνο το στήριγμα σου. Γινόσουνα καλά όμως.

26 Ιουνίου 2018. Τα γενέθλια μου. Η μέρα που με άφησαν να έρθω να σε δω έστω και για λίγο. Ήταν τέλεια.

Μετά από λίγο καιρό ήρθες στο σπίτι μας. Ο δρόμος προς την ανάρρωση ήταν μεγάλος. Ήμασταν όλοι στο πλευρό σου φίλοι και συγγενείς.

Τα κατάφερες όμως. Το πάλεψες, και βγήκες νικήτρια. Ναι είναι μακρύς ο δρόμος αλλά έφτασες στο τέλος στο δικό σου χαρούμενο τέλος, χωρίς καρκίνο. Μαζί σου χάρηκε όλη η πλάση.

Αφήνοντας αυτά πίσω δεν παύεις να ξεχνάς ποιος ήταν εκεί εκείνες τις δύσκολες ώρες αλλά και ποιοι σου γύρισαν την πλάτη. Είσαι μια ηρωίδα μην το ξεχνάς. Περάσαμε δύσκολα αλλά αναδυθήκαμε από τις στάχτες μας, όπως ο φοίνικας. Σε λατρεύω.

Μπορεί εσύ να το νίκησες αλλά χιλιάδες άτομα καθημερινά είναι ηττημένοι από αυτή την αρρώστια. Κάποιοι τα καταφέρνουν και κάποιοι όχι. Εμείς στο πλευρό τους μέχρι το τέλος καλό ή κακό.

Μην νιώσεις ποτέ μόνος, συγγενείς ή ασθενείς. Υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε αγαπούν αλλά και που έχουν περάσει το ίδιο. Μοιράσου και εσύ την εμπειρία σου, ποτέ σου δεν ξέρεις σε ποιον θα κάνεις καλό.

Σε αγαπώ.         

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
26
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!