Loading

Είστε ζευγάρι ; Μα ούτε κι εμείς ξέρουμε!

svg8 Δεκεμβρίου, 2021LovebeezΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

*Ακολουθεί σαρκαστικό περιεχόμενο που σκοπό έχει να θίξει την «απώλεια» πλέον της ιδιωτικής μας ζωής λόγω της τεχνολογίας.

Είναι και κάποιες φορές που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν, άθελα τους (χαχα μπορεί και όχι), τη μεγαλύτερη, ίσως, αδιάκριτη πλευρά τους.

Αδιάκριτος είναι αυτός που «επεμβαίνει στην προσωπική ζωή των άλλων, που δεν έχει διακριτικότητα». Θα το βαπτίσουν μερικοί «ενδιαφέρον», άλλοι «κουτσομπολιό» και άλλοι «αγένεια». Σε τι αναφέρομαι ακριβώς;

Μα φυσικά στην κλασική ερώτηση του περίγυρου ενός αγοριού, κυρίως, αλλά και κοριτσιού, όταν βρίσκεται κοντά στο να «κερδίσει» το status «in a relationship». Η ερώτηση του τύπου «Είστε ζευγάρι; Μα δεν το ήξερα». Είναι η στιγμή που βλέπεις στο πρόσωπο τους, όταν τους ανακοινώνεις κάτι εντελώς ανθρώπινο, να μοιάζουν σαν να τους είπες κάτι εξωπραγματικό και που πρώτα φορά το ακούνε.

Οι ερωτήσεις ξεκινούν όταν σε βλέπει κάποιος στον δρόμο με την κοπέλα σου (ή την σχεδόν κοπέλα σου), σε ένα εστιατόριο ή σε χώρο γενικά που συχνάζει κόσμος και την επόμενη φορά που θα σε δουν κάπου, σε στριμώχνουν ρωτώντας σε για την προσωπική σου ζωή. Φυσικά, η αδιακρισία δεν τελειώνει εκεί! Δεν σταματούν τις ερωτήσεις μόνο με την απάντηση «Ναι, είναι η κοπέλα μου».      

Συνεχίζουν τη συνέντευξη με το στυλ «Πώς τη λένε; Από που είναι ; Με τι ασχολείται»; Σκεφτείτε όταν δεν έχει προλάβει καλά-καλά να θεωρείται σχέση, να σε ρωτούν και να νιώθεις πραγματικά άβολα.  

Τι πρέπει να απαντήσεις; «Είναι μια φίλη μου;» ή να τους πεις την αλήθεια, «δεν σε αφορά»;

https://preen.ph/files/2018/06/InstagramDate.png

preen.ph

Το κορυφαίο δεν το ακούσατε ακόμα. Για να θεωρηθείς από τους περισσότερους «σε σχέση» πρέπει να ενημερώσεις όλο το κοινό που σε έχει φίλο στο Facebook και κυρίως στο Instagram. Δεν μπορείς να έχεις σχέση και να μην ανεβάζεις συχνά stories, φωτογραφίες σε κάθε σας έξοδο και γενικότερα να ενημερώνεις για τη ζωή σου. Μα φυσικά πριν μπεις σε σχέση πρέπει να προετοιμάσεις το κοινό σου για την αρχή της σχέσης σου με τα καθιερωμένα στιχάκια αγάπης κάνοντας “tag” την κοπέλα σου!

Στο κάτω-κάτω φίλε μου, για να μην εκνευρίζεσαι, ανέβασε ένα story και γράψε «ΝΑΙ, ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ» για να ξεμπερδεύεις.

brides.com

Τι πάει να πει «Μα δεν το ήξερα;». Δηλαδή έπρεπε να το γνωρίζεις; Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που καταδεικνύουν πως πλέον έχουμε χάσει την ιδιωτική μας ζωή. Η προσωπική μας ζωή γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, σαν να πρέπει κάθε φορά να δίνουμε αναφορά και εξηγήσεις για το καθετί. Είναι πιστεύω ο λόγος για τον οποίο πλέον οι σχέσεις είναι επιφανειακές… έχουμε χάσει το νόημα και αυτό φαίνεται!

Επομένως φίλε/φίλη μου, μην γίνεσαι αδιάκριτος! Εάν κάποιος/α θεωρεί ότι σε αφορά η προσωπική του ζωή, θα φροντίσει να το ξέρεις. Εάν όχι, τότε μην ρωτάς πολλά ή ρώτα τα απλά που δεν φέρνουν σε δύσκολη θέση τον συνομιλητή σου.

Η αγάπη δεν είναι αντικείμενο για να το διαφημίζουμε, αντίθετα είναι ταινία και οι θεατές είναι μόνο δύο!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: insidehook.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Είστε ζευγάρι ; Μα ούτε κι εμείς ξέρουμε!