Loading

Είναι κακό να ντρέπομαι να γδυθώ μπροστά του;

  • Είμαι χαρούμενη φιλενάδα, νιώθω ξεχωριστή! Και μου το λέει! Αχ να τον άκουγες πόσο γλυκά μου μιλάει… Όλο αγκαλιές και φιλιά, και εκεί που πάει να  γίνει λίγο πιο πικάντικη η φάση κολλάω, μπλοκάρω. Δεν ξέρω τι με πιάνει, ντρέπομαι..Ξέρεις… του άλλου δεν του άρεσε το σώμα μου..
  • Κορίτσι μου, τι σε έχει πιάσει μου λες;  Είδες πως σε κοιτάζει; Σε κοιτάζει στα μάτια και λιώνει! Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να το ζήσει. Ο άλλος… τι συγκρίνεις τώρα; Αυτός σε σέβεται, σε εκτιμάει, σου το έχει δείξει! Θα κολλήσει νομίζεις σε μια υποτιθέμενη ατέλεια του σώματος σου; Λες ότι έχεις λίγη κοιλίτσα και ότι είναι μικρό το στήθος σου και ένα σωρό άλλα που τα έχω ακούσει και τα καταλαβαίνω. Σκέφτηκες όμως ποτέ, πως αυτός δεν είναι σαν τους άλλους; Άφησε τον να ανακαλύψει κάθε σπιθαμή του κορμιού σου, να βρει ποιο άγγιγμα σε τρελαίνει και ποιο σε ξενερώνει. ΆΦΗΣΕ τον να σε αγαπήσει, να σε γνωρίσει.
  • Και αν δεν του αρέσω; Αν με αφήσει για κάτι καλύτερο, για μια με πιο μεγάλα..ξέρεις! Και επίπεδη κοιλιά και χωρίς κυτταρίτιδα, και…

pinterest.com

Σας λέει κάτι αυτός ο μικρός διάλογος; Αν δεν γίνεται καθημερινά, σίγουρα γίνεται πολύ συχνά. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου πλασάρεται μια τέλεια εικόνα, ένα τέλειο σώμα, το τέλειο κορμί. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου η ανασφάλεια έχει χτυπήσει κόκκινο γιατί όλοι θέλουν να μοιάσουν και να φτάσουν το τέλειο.

Για σταθείτε λίγο. Υπάρχει τελειότητα και δεν το ήξερα; Είναι ανεπίτρεπτο να πλασάρεται το γυναικείο κορμί ως κάτι αψεγάδιαστο. Είναι ανεπίτρεπτο η κάθε γυναίκα να έχει ανασφάλεια για το σώμα της και να παλεύει καθημερινά με το αν θα αρέσει ή όχι. Ναι, μπορούμε να γυμναστούμε, να κάνουμε διατροφή και χίλια άλλα αλλά δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να το κάνουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και ούτε θα έπρεπε να μπαίνουν σε αυτή την ψυχοσύνθεση για να αρέσουν. Το γυμνό κορμί είναι ένα απ’ τα ωραιότερα θεάματα. Πόσοι πίνακες ζωγραφικής, πόσα γλυπτά αναπαριστούν κορμιά γυμνά, κορμιά παχουλά, λεπτά, με ατέλειες; Εάν η εικόνα της ‘τέλειας’ γυναίκας είναι χωρίς κυτταρίτιδα, ραγάδες, περιττά κιλά, τρίχες, ρυτίδες, τότε δεν ξέρετε τι θα πει γυναίκα.

pinterest.com

Πάμε στα των σχέσεων. Ο άνθρωπος που είναι εκεί μαζί σου είναι εκεί γιατί το θέλει, γιατί ΣΕ θέλει. Δεν είναι εκεί με το ζόρι. Είσαι η επιλογή του, σε διάλεξε έτσι όπως είσαι. Ο σωστός και κατάλληλος άνθρωπος έχει λατρέψει πάνω σου πολλά παραπάνω απ’ το αψεγάδιαστο ή μη κορμί σου. Γι’ αυτόν είσαι το τέλειο και ας είσαι γεμάτη ατέλειες όπως  λες ότι έχεις. Αυτός ο άντρας θα εστιάζει στα μάτια σου που θα τον βλέπουν καρτερικά και στα χείλη σου που θα διψάνε για τα φιλιά που τόσο λαχταράς. Άναψτε όλα τα φώτα, μην μένετε στο ημίφως. Εκτός και αν θέλετε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα, εκεί αλλάζει το πράγμα!

You are perfectly imperfect girls!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: pinterest.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Είναι κακό να ντρέπομαι να γδυθώ μπροστά του;