Loading

Είμαστε κι εμείς που δε μπορούμε να κάτσουμε πάνω από 3 δευτερόλεπτα.

svg14 Σεπτεμβρίου, 2020Bee freeΕΥΑΝΘΙΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ

Έχουμε μια κινητήριο, υπερκινητική δύναμη, η οποία μας καθιστά ανήμπορους όταν προσπαθούμε να ξεκουραστούμε.. Ένα ακούραστο σώμα και μυαλό το οποίο συνεχώς αναζητά καινούργια πράγματα για να το γεμίσουν, να το ανανεώσουν και να του δώσουν κίνητρο και πάθος για τους επόμενους του στόχους, για τις επόμενες του περιπέτειες. Για το πιο απλό πράγμα λοιπόν,  αναζητούμε συνεχώς καινούργιες ιδέες κάνοντας σχέδια και μιλώντας για τα πιο ωραία αλλά συνάμα για τα πιο άσχετα πράγματα.

Για παράδειγμα και τίποτα να μην έχουμε να κάνουμε και όλα να είναι στην εντέλεια, τότε θα βρούμε χίλια δύο πράγματα τα οποία θα θυμηθούμε πως πρέπει να γίνουν, ενώ στην ουσία δεν επείγουν καθόλου.. Μη σας πω πως τα σκαρφιστήκαμε κιόλας για να έχουμε και κάτι να λέμε και να κάνουμε.

Κοινώς, δε μπορούμε να κάτσουμε τον @ μας έναν τόπο !!!

onmed.bbend.net

Το πιο οξύμωρο της υπόθεσης είναι όταν έχουμε εκατό πράγματα να κάνουμε και λέμε: Έλεος, μια είμαι, δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια. Ένας νους είναι !

Κι αντί να πνιγόμαστε και να παθαίνουμε ένα «μικρό» βραχυκύκλωμα, εμείς ξεκινάμε να κάνουμε τόσα κι άλλα τόσα που δεν είχαμε καν προγραμματισμένα!

Προσοχή!!1111ΕΝΑ!1!

Ακολουθούν λέξεις που μπορεί να ενοχλήσουν τους μη Κύπριους!

Να μιλάμε για κάτι που θα γίνει σε ένα χρόνο, για κάτι που θα κάμουμε τα επόμενα 5 χρόνια, ακόμα τζιαι για ποιο μίξερ θα αγοράσουμε που εννά κτίσουμε το σπίτι μας (ενώ εν επήαμε ακόμα στον αρχιτέκτονα), πού θα πάμε διακοπές σε τρία χρόνια, τι εννά γράψουμε πάστην λιστούα τον άλλο μήνα που εννά πάμε σουπερμάρκετ τζιαι τι χρώμα θα βάψουμε το δωμάτιο του μωρού μας.. Τζιαι μωρό εν έχουμε ! Που εννά αποφασίσουμε λοιπόν να κάμουμε σε αλλό 5 χρόνια.. Τραγικό;;; Κατά τα άλλα ο άντρας μου γελά ( εγώ θα με έδερνα ). Χιχιχιχ !! Κουβέντα να γίνεται όμως… Για να περνά η ώρα μας !!! Ένεν????? :/

flo-accessories.com

Ντάξει επαρεξηγήσατε με αλλά εντζαι εν έτσι τα πράματα! Εν σιηρόττερα!!!

Ααχαχαχχααχ! Οι καλέ, αστειεύκουμε..

Αντίθετα λοιπόν, όταν δεν έχουμε κάτι να μας απασχολεί , θέλουμε πελά πάστην κκελλέ μας !!!

Οπόταν, δεν ξεκουραζόμαστε καθόλου, απλά σκεφτόμαστε τρόπους να κουραστούμε που τις πολλές σκέψεις, έτσι, για να έχουμε κάτι να κάμνουμε!!

Να μεν πελλάνουμε όμως καμιά μέρα τζιαι να γυρέφκουμε το λάθος!!

Θυμούμαι την περίοδο των εξετάσεων μου στο Πανεπιστήμιο.. Να έχω μια εβδομάδα εξετάσεις : Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και ξανά Δευτέρα.. Πραγματικά η μόνη μου κουβέντα ήταν : ΟΚ !! Χαράς το πράμα.. Απλά εννά πάω τζιαι εννά φύω.. Κάποιος μας κάμνει πλάκα έτσι τζιαι αλλιώς, ας του κάμω τζιαι εγώ..

Οπόταν, εξεκίνησα να τα «μαθαίνω», χωρίς να ξέρω αν όντως τα θκιάβαζα ή αν με εθκιαβάζαν τζίνα.. Τελικά εθκιάβαζα τα εγώ! Πήγα να δώσω εξετάσεις τζιαι έγραψα πιο τέλεια που ποττέ!!

Που την άλλη,  εν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο που έπαιρνα πτυχίο. Ήταν το τελευταίο μας εξάμηνο και ένιωθα λες τζιαι κάποιος μου κρατούσε το πιστόλι στο κρόταφο τζιαι απειλούσε με:  Έχεις ένα μήνα μπροστά σου !! Ένα βασανιστικό μήνα τζιαι η εξέταση θα είναι μια φορά την εβδομάδα. Έχεις πολλύ χρόνο και για να σκεφτείς και για να αγχωθείς και για να ΜΗΝ πάρεις πτυχίο !!! Μπουαχαχαχα !!!

 Ήταν από τα πιο χειρότερα που πέρασα κι ακόμα προσπαθώ να συνέλθω!!! Επειδή έτσι μου ήρτεε!

Κατά τα άλλα και πτυχίο πήραμε και τους ψυχαναγκασμούς μας πήραμε και συνεχίζουμε να παίρνουμε ότι μας φέρει η ζωή με τα πάνω και τα κάτω της !

Σημασία έχει όταν βάλεις πείσμα και όταν ξέρεις πως θέλεις να πετύχεις, να μη σε ενδιαφέρει κανείς και τίποτα, ούτε καν οι ίδιες σου οι σκέψεις. Απλά να συνεχίζεις μπροστά, επικεντρωμένος και αποφασισμένος στο στόχο σου !

Υ. Γ. Και ποτέ να μη κάθεσαι παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα ! Νόμος!!!

image.freepik.com

Είστε κι εσείς που λειτουργείτε καλύτερα με χρονοδιάγραμμα. Κι είμαστε κι εμείς που αν δεν μας τσιγκλήσεις, ούτε με βίντζιν δεν ταράσσουμε !!! Αποσυντονισμός σε όλο του το πρόγραμμα! Κάτω από πίεση λοιπόν !!

Νταξει όχι σε όλα τα θέματα.. Σε κάποια.. Δεν είμαστε τόσο μαζοχιστές όσο φαινόμαστε!! 😉

Πάθος κι ένταση σε ότι κι αν κάνετε ! Μετά όμως επιβάλλονται οι διακοπές στη Χονολουλλού με κοκτέιλ , με κλειστά τηλέφωνα και με ένα μήνα αποχή από τον οποιονδήποτε άνθρωπο υπάρχει στο κόσμο που ενδεχομένως θα γυρίσει να μας μιλήσει !!

Τσιάο !!! <3

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: kentro-exelixi.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Είμαστε κι εμείς που δε μπορούμε να κάτσουμε πάνω από 3 δευτερόλεπτα.