Loading

Είδαμε την τελετή αποφοίτησης του Alexander College και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

svg22 Ιουνίου, 2021Bee inspiredBeezdom

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του Alexander College, την προηγούμενη Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, το βράδυ, σε ένα κατάμεστο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και φυσικά το Beezdom δεν μπορούσε να λείπει από εκεί!

Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά το εκπαιδευτικό ίδρυμα μας εξέπληξε για ακόμη μια φορά ευχάριστα και κάπου εκεί αντιληφθήκαμε ξανά πως τα 30 χρόνια επιτυχίας στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, δεν είναι καθόλου τυχαία!

Η αποφοίτηση είχε αέρα αρχαίας Ελλάδας, καθώς στην είσοδο μας υποδέχτηκαν στρατιώτες με αρχαιοελληνικές στολές και ασπίδες, που παρέπεμπαν φυσικά στον Μέγα Αλέξανδρο, απ’ τον οποίο προφανώς και το εκπαιδευτικό ίδρυμα εμπνεύστηκε το όνομά του. Την ίδια ώρα όμως όλη η διοργάνωση κινείτο στις προδιαγραφές αποφοιτήσεων αγγλικών Πανεπιστημίων, μιας και το ίδρυμα διατηρεί συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church University (CCCU) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αρχικά μας έκανε εντύπωση η μεγαλοπρεπής πομπή των στρατιωτών που έδωσε το έναυσμα για την όμορφη βραδιά που θα ακολουθούσε. Πρώτοι οι καθηγητές του ακαδημαϊκού ιδρύματος, πήραν τις θέσεις τους, όπως αρμόζει σε μία τέτοια επίσημη εκδήλωση, με τις χαρακτηριστικές τηβέννους. Στη συνέχεια, οι απόφοιτοι των διάφορων κλάδων σπουδών, φορώντας επίσης τις τηβέννους τους, παρέλασαν από μπροστά μας και πήραν τις θέσεις τους, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας -κάτι που επίσης επιβραβεύουμε-. Εμφανέστατα τα χαμόγελα και η θετική τους διάθεση, που μπορούσαν να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους όπως αρμόζει στην περίσταση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εκφωνήθηκαν ομιλίες από τον Διευθυντή του Alexander College κ. Άντη Λόππα, καθώς και από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας κ. Κυριάκο Χαραλάμπους, τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη. Η ομιλία που θα λέγαμε όμως πως έκλεψε τις εντυπώσεις μας ήταν αναμφίβολα η αποφώνηση, που εκφωνήθηκε από την απόφοιτη πια Νομικής και τέως Πρόεδρο της Φοιτητικής Κοινότητας του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Άντρεα Δημητρίου. Η φοιτήτρια, φανερά φορτισμένη, αποχαιρέτησε το αγαπημένο της κολλέγιο και τους συμφοιτητές της, με ελπιδοφόρα μηνύματα για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα αναφέροντας χαρακτηριστικά «Τα όνειρά μας ταξιδεύουν με ένα μπαλόνι, δεν χρειάζονται πολλά για να φθάσουμε ψηλά».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με απονομές των τίτλων σπουδών και με βραβεύσεις των αρίστων φοιτητών κάθε κλάδου. Φυσικά, στο τέλος η αγαπημένη στιγμή όλων μας. Τα καπέλα ρίχθηκαν στον αέρα, τα χαμόγελα δυνάμωσαν και μας πλημμύρισε όλους ένα φως αισιοδοξίας για το μέλλον.

Εν τέλει, ειδικά φέτος, μετά από μία δύσκολη λόγω πανδημίας περίοδο, το ακαδημαϊκό ίδρυμα στάθηκε ξανά στο ύψος του και μπόρεσε να γιορτάσει τα 30 χρόνια πορείας με μία αξιοπρεπέστατη διοργάνωση. Μόνο θετικά αποκομίσαμε από την όλη βραδιά και θα θέλαμε να ευχηθούμε πρωτίστως στους αποφοίτους Καλή Σταδιοδρομία αλλά και στο διοικητικό προσωπικό και τους αρμόδιους του Alexander College, να διατηρήσουν τον ίδιο ζήλο και να κρατήσουν την νεανική νότα που αναμφισβήτητα διαπνέει το κολλέγιο και διασφαλίζει -κατά τη γνώμη μας- την εγγύηση της επιτυχίας του!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Είδαμε την τελετή αποφοίτησης του Alexander College και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!