Loading

Εγώ μ’αυτόν; Ούτε κατά διάνοια

svg29 Σεπτεμβρίου, 2019LovebeezΚΥΡΙΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ε ναι λοιπόν εσύ με αυτόν!! Κάπως έτσι, ξεκινούν οι πιο όμορφες και συναρπαστικές ιστορίες. Άλλωστε, οι μεγάλοι έρωτες όπως ξαναείπα γεννιούνται καταλάθος… και με τους «ου μπλέξεις».. Οχι «ου μπλέξεις»  είναι μια κατηγορία, ένα κεφάλαιο το οποίο αναμφίβολα θα αναλυθεί περαιτέρω, γι’αυτό το λόγο stay tuned.

Σπάνια θα ειπωθεί η πρόταση «Εγώ μ’αυτόν; Ποτέ!», ίσως όμως να σου τύχει. Πολλά τα σενάρια και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να σου συμβεί μια τέτοια κατάσταση.

Ίσως όταν τον πρωτοείδες να σκέφτηκες «αχου τον καημένο.. λες να μπορεί να σταυρώσει γυναίκα;» ναι καλή μου, μπορεί, και σταύρωσε και εσένα στη πορεία, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Γιατί η γοητεία δεν έγκειται στην ομορφιά. Ένας άνθρωπος μπορεί να σε γοητεύσει με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Ή μπορεί απ’την άλλη να ήταν το κακό αγόρι, καλά γι΄ αυτό μη νιώθεις και πολύ περήφανη, αλλά ναι μόλις τον είδες, γνώρισες κτλ, είπες εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι με τέτοιο άνθρωπο, γυρνώντας με τόση σιγουριά και επιδεικτικά το κεφάλι από την άλλη. Ποτέ! Εν τέλει, προφανώς και έκανες. Χωρίς καν να το καταλάβεις, έδωσες την ευκαιρία να τον γνωρίσεις, και ίσως και να τον ερωτεύτηκες στη πορεία..Εμμ αυτά συμβαίνουν όταν είμαστε τόσο σίγουροι!

Ή όταν ανοίξατε συζήτηση και κατάλαβες ότι οι ιδέες του με τις δικές σου δεν συμπίπτουν με τίποτα, σε σημείο που εκνευριζόσουν να τον ακούς αλλά ας όψεται που ήσασταν σε παρέα και δεν ήθελες να παρεκτραπείς. Άν και αναμφίβολα η «απέχθεια σου» είχε φανεί ξεκάθαρα λόγω των μορφασμών που σχηματίστηκαν στο προσώπο σου και σε είχαν προδώσει προ πολλού.

Ο παράξενος τρόπος σκέψης του που εκείνη την ώρα για εσένα ήταν ένα μαρτύριο και λυπήθηκες κιόλας αυτή που θα έμπλεκε μαζί του.. που να ήξερες τότε πώς εσύ θα ήσουν αυτή και ότι όσα είχες κρίνει και σιχαθεί μέχρι αηδίας, όταν τον είχες γνωρίσει, θα γίνονταν στην πορεία αυτά τα μικρά που τους έχεις μια αδυναμία. Γιατί στο κάτω κάτω τα αντίθετα έλκονται, έτσι;   Κοινώς ότι «κοροϊδεύουμε», τελικά το λουζόμαστε! Ότι μας ιντριγκάρει, είναι «κακό» ή μας σπάει τα νεύρα, έχει ένα παράξενο τρόπο να μας ελκύει. Εξάλλου όλα παράξενα είναι στην ανθρώπινη ύπαρξη και φύση.

Και σιγά σιγά, έμαθες το μαθημά σου ..ότι συνήθως τα άτομα που θα «κακοχαρακτηρίσεις» ή δεν θα συμπαθήσεις στην πρώτη γνωριμία, με κάποιο παράξενο και συνάμα μαγικό τρόπο θα βρεθούν στην ζωή σου, όχι απλά ως περαστικοί. Θα κάτσουν για λίγο ..ίσως και για πάντα! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις εμπλουτίσει το βιβλίο της ζωής σου λίγο παραπάνω χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους! Αλλά το πιο όμορφο είναι ότι θα φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στο να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Σας ευχαριστούμε λοιπόν!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Εγώ μ’αυτόν; Ούτε κατά διάνοια