Loading

Εδώ η ευκαιρία, έλα κόσμε, πάρε πάρε!

Η ζωή είναι σαν τις σταγόνες νερού. Αν στάζουν κάτω από ένα ποτήρι, τότε μπορεί να γεμίσει, έτσι και οι ευκαιρίες της ζωής, αν τις αρπάζεις κάθε φορά, τότε μπορούν να σου  βγουν σε καλό και να γεμίσουν τη ζωή σου.

Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να φεύγουν από τα χέρια σου. Θέλει θάρρος μα όσο θάρρος θέλει άλλη τόση πίστη χρειάζεται. Δεν είναι εύκολο να ρισκάρεις, άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι καλό άλλες όχι μα τι να γίνει αν δεν δοκιμάσουμε? Ο άνθρωπος πρέπει να προοδεύει όποιος και αν είναι ο τομέας με τον οποίο ασχολείται.

Όλοι μας έχουμε όνειρα, και είναι τα μόνα που δεν στοιχίζουν. Μπορούμε να ονειρευόμαστε δωρεάν. Πάντα είχα τη θεωρία ότι όσο ονειρεύομαι μπορώ να βλέπω πιο θετικά τα πράγματα. Αυτό το ΑΝ λοιπόν, ανεβάζει και κατεβάζει την ψυχολογία μου. Κάποτε με πεισμώνει και με κάνει να θέλω να πετύχω τον στόχο μου, το βλέπω να παλεύει με τις σκέψεις μου, ποιος θα βγει νικητής εγώ ή αυτό? Τις ευκαιρίες που αρπάζω προσπαθώ να τις εκμεταλλευτώ στο έπακρο, και ναι πολλές φορές έχω μετανιώσει για τις ευκαιρίες που έχασα εξαιτίας του θάρρους που δεν είχα, πάντα όμως πίσω από αυτές υπήρχε ένα μάθημα, μάθημα ζωής. Κι είναι εκεί, γραμμένο στο σημειωματάριο του μυαλού μου για  να το  θυμάμαι αλλά και για να συνεχίσω να μην τα παρατώ. Αξίζεις. Δεν αξίζεις πάντα καλύτερο?

kxcdn.com

Μάθε να μην είσαι αρνητικός να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αν δεν πιστέψεις  εσύ σε  εσένα μην περιμένεις ένας άλλος να σε δει. Κάποτε γίνεται και αυτό, ναι συμβαίνει, αλλά γιατί να μην ποντάρεις εσύ πρωτίστως στον εαυτό σου και να περιμένεις από κάποιον άλλο να σου τρίξει τα δόντια για να ταρακουνηθείς?  Όλα αυτά είναι ένα παζλ, μια αλυσίδα. Κάποιος που δεν έχει αυτοπεποίθηση πως θα πιστεύει πως μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο; Σίγουρα θα προτιμήσει την άπνοια, παρά την φουρτούνα στη ζωή του, που κι εκείνη όμως έχει τη χάρη της.

Ότι και αν είναι αυτό για σένα δοκίμασε το, ίσως τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο να έχεις στο νου σου κάτι καινούριο  είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, δοκίμασε ίσως να χτυπήσεις μια πόρτα ή να επιλέξεις εκείνη με το χαρούμενο χρώμα. Κι αν ανοίξει, καλώς κι αν όχι, τότε κλείσε την ξανά. Και να θυμάσαι, πάντα μετά από μία καταιγίδα, ο ουρανός είναι αστραφτερός, γεμάτος με νέες ευκαιρίες και δοκιμασίες που μέλλουν να ακολουθήσουν.

ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ  ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΟΣΟ ΕΣΥ!!!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: balancelife.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Εδώ η ευκαιρία, έλα κόσμε, πάρε πάρε!