Μια σειρά από παράξενες φωτογραφίες και βίντεο της Cara Delevingne έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, με το μοντέλο να κυκλοφορεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες σαν χαμένη, φορώντας μόνο τις κάλτσες της.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

«Είμαστε όλοι απίστευτα ανήσυχοι. Η κατάσταση επιδεινώνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, και έχει παρέμβει και η οικογένειά της», όπως φέρεται να είπε στενός φίλος της στη «The Sun», προσθέτοντας πως: «Συζητούν να οργανώσουν κάποιο είδος παρέμβασης, για να της εξασφαλίσουν τη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται. Καίγεται σαν κεράκι και από τις δύο άκρες και οι συνέπειες είναι προφανείς πλέον».

Πηγές ανέφεραν ότι η συμπεριφορά της ήταν περίεργη και στο αμερικανικό φεστιβάλ Burning Man, καθώς σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της εκεί ούτε έφαγε ούτε έκανε ντους: «Απλά πέρασε μέρες στην έρημο, νηστική, μοιάζοντας χαμένη. Οι φίλοι της ανησυχούν, γενικά, γι’ αυτήν, γιατί τελευταία έχει παράξενη συμπεριφορά, αλλά υπάρχουν γύρω της άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Στο φεστιβάλ είχε μαζί της και την αδερφή της. Δεν ήταν μόνη».

Πρόσφατα, την επισκέφτηκε η φίλη της Margot Robbie, γνωστή ηθοποιός, και μετά την επίσκεψη η ηθοποιός εμφανίστηκε με κλάματα.

chiledetailzero.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: socialtelecast.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
1
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
4
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!