«Έδωσε ρέστα» η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού στην συνέντευξη της στην εκπομπή «Πρωινό μας» ακυρώνοντας και υποτιμώντας μέσα σε 4 λεπτά όλες τις προσπάθειες, τις ομολογίες, το θάρρος και τους αγώνες όλων των γυναικών για το κίνημα MeToo.

1.Andama
2.Boutique
3.Mouseio
4.Pearls
5.Unismart
6.Avocado
7.Politia
8.Almyra
previous arrow
next arrow

Ρωτήθηκε, λοιπόν, για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, επιρρίπτοντας ευθύνες εμμέσως πλην σαφώς στα θύματα.

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα. Εκείνη την ώρα μπήκε ο Πέτρος, μου λέει: ”Τι συμβαίνει, ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό, και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το ”Πέτρο, τι κάνεις” (σ.σ.: με λάγνα φωνή). Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό; Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Από εδώ το ψωμί, από εκεί το κρεβάτι. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε, αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

Δεν πειράζει κυρία Νεφέλη, μόλις μας δώσατε τουλάχιστον την ιδέα να απαντάμε με το «έχω σχέση», γιατί ως γνωστόν, όταν ο άλλος είναι αρκετά ανώμαλος ώστε να σε αγγίξει χωρίς την θέληση σου, έχει και την διαύγεια και λογική να σταματήσει στο «έχω σχέση».

Μόνο ντροπή.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: protothema.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
4
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!