Η απόφαση που όλος ο κόσμος περίμενε τον τελευταίο μήνα, πάρθηκε μόλις χθες κι ο κόσμος πανηγυρίζει στο twitter μιας και συνέβη μια μεγάλη δικαίωση!

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

H απόφαση:

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός Amber Heard κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της. Tο δικαστήριο έκρινε υπέρ του 58χρονου σταρ με τον Depp να βγαίνει καθαρός νικητής καθώς χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard»  Λέγεται ότι η Heard θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων στον Depp.

Σάλος στο Youtube!

Όσο καιρό γινόταν η δίκη, υπήρχε η δυνατότητα να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε είχε πρόσβαση στο Youtube και μάλιστα live! Φυσικά, το ίδιο συνέβη και με την ανακοίνωση της απόφασης. Το συγκεκριμένο livestream, όπως ήταν αναμενόμενο, το παρακολούθησε πάνω από 3,5 εκατομμύρια κόσμος!  

He really “took you to court”!

Όταν ο Johnny Depp αποφάσισε να μιλήσει για την κακοποίηση που δεχόταν όλα αυτά τα χρόνια, είχε πει χαρακτηριστικά στην πρώην σύζυγο του “I’m taking you to court”, δηλαδή «θα σε πάω στα δικαστήρια». Η ίδια είπε: “Tell the world Johnny. Tell them. ‘I Johnny Depp am a victim of domestic violence’, and see how many people believe or side with you”. Κακά νέα για σένα Amber, όχι απλά όλος ο κόσμος τον πίστεψε, σε “πήγε στα δικαστήρια” και κρίθηκες ένοχη. Ελπίζουμε την ίδια δικαίωση να έχει το κάθε θύμα κακοποίησης.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευεση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: wset.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
5
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!