Στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, βλέπουμε μια νεαρή Αμερικανίδα η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει μια καινούργια ζωή στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

stylecaster.com

Σε πρόσφατο επεισόδιο, ένας Ουκρανός χαρακτήρας, η Petra, παρουσιάζεται να κλέβει από ένα μαγαζί καθώς πηγαίνει την βόλτα της. Επίσης, απεικονίζουν τον ίδιο χαρακτήρα, ως μια γυναίκα που δεν έχει καμία αίσθηση της μόδας.

focus.ua

Ο υπουργός πολιτισμού της Ουκρανίας, εξέφρασε την ενόχληση του για αυτό το ζήτημα και χαρακτήρισε ότι είναι προσβλητικός ο τρόπος που παρουσιάζουν την Petra.

«Στο Emily in Paris, έχουμε μια εικόνα καρικατούρας μιας Ουκρανής που είναι απαράδεκτη. Είναι επίσης προσβλητική, έτσι φαίνονται οι Ουκρανοί στο εξωτερικό;»

Αυτή την άποψη, υπερασπίστηκαν και οι συμπατριώτες τους.  «Ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζονται οι Ουκρανοί στη δεύτερη σεζόν,  στο 4ο επεισόδιο είναι τόσο υποτιμητικός, απόλυτο σκάνδαλο και ντροπή», έγραψε η Yevheniya Havrylko σε ανάρτησή της στο Instagram, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 75.000 likes.

Υπάρχει, βέβαια και η άλλη πλευρά. Αρκετοί υπερασπίστηκαν την σειρά υποστηρίζοντας ότι ένας “αρνητικός” χαρακτήρας σε μια σειρά θα μπορούσε να είχε καταγωγή από οποιαδήποτε χώρα.

Ωστόσο, οι παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς δεν τοποθετήθηκαν περί του ζητήματος. Εσείς τι πιστεύετε;


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:www.bt.com


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
5
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
3
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!