Πρεμιέρα έκανε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στις 9/01, μόνο που δεν ήταν μια απλή πρεμιέρα. Στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, εμφανίστηκε στην σκηνή ένας παίκτης με το όνομα «Νίκος». Ο Νίκος παρουσίασε ένα ρομαντικό act με «μαγικά» τρικ.

Στο τέλος όμως, πήρε το μικρόφωνο και είπε πως αυτό που μόλις παρουσίασε δεν ήταν αληθινή μαγεία. Αληθινή μαγεία είναι αυτό που επρόκειτο να δείξει μέσα από ένα βίντεο. Μια τραγική ιστορία που έζησε.

Ο ίδιος, δούλεψε ως εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών, κάτι που τον έκανε πολύ χαρούμενο, μέχρι που μια μέρα όλα άλλαξαν. Ένας έντονος πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μέσα σε λίγο καιρό έπεσε σε κώμα για τρείς μήνες. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι έπασχε από το σύνδρομο ADEM, ένα αυτοάνοσο που το δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση. Μέσα σε μόλις έξι μήνες, έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά.

Δήλωσε ότι στο νοσοκομείο άκουγε συνεχώς το γνωστό τραγούδι «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει ξανά, όμως τους απέδειξε το αντίθετο και όχι απλά σηκώθηκε, αλλά απέκτησε και μια κόρη!

Μετά από μια τόσο συγκινητική ιστορία, ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο οι κριτές να λυγίσουν, όπως και εμείς.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευεση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:news247.gr


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!