Ανακοινώθηκε χθες το βράδυ ο θάνατος του αγαπημένου μας “Gunther”, από τα «Φιλαράκια». Ο εκπρόσωπος του, Tony Benson, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ενημερώνοντας τον κόσμο ότι έφυγε από την ζωή ειρηνικά στο σπίτι του στο Los Angeles.  

 Ο ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο πολύ πρόσφατα το 2018. Είχε ανακοινώσει ότι δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο τέταρτου σταδίου στον προστάτη, τον προηγούμενο Ιούνιο. Δήλωσε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν αυτό το δυσάρεστο γεγονός μετά από μια απλή εξέταση ρουτίνας. Αργότερα, ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά, γεγονός που δεν του επέτρεπε να περπατήσει.

Όταν ανακοίνωσε στον κόσμο για την μάχη του, δήλωσε: «Ο στόχος μου πέρυσι ήταν να δω τα 59α γενέθλιά μου. Αυτό έκανα», είπε. «Ο στόχος μου τώρα ,είναι να σώσω τουλάχιστον μία ζωή». Ο κύριος λόγος που αποκάλυψε για αυτή την δύσκολη του στιγμή, ήταν για να ενθαρρύνει τον κόσμο που ταλαιπωρείται από την ίδια ασθένεια ή παρόμοια.

«Ο Μάικλ αγαπούσε την μουσική, φώναζε υπέρ των Clemson Tigers και συχνά έβρισκε τον εαυτό του σε ευχάριστες και απρογραμμάτιστες περιπέτειες. Αν τον συναντούσατε μία φορά, κάνατε έναν φίλο για πάντα» δήλωσε ο Tony.

Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών από τα «Φιλαράκια» :

Ένα βίντεο που έγινε viral τώρα, είναι αυτό με τις «10 πιο αστείες στιγμές του στα Φιλαράκια».

Ευχαριστούμε για τον «Gunther», James Michael Tyler!


Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
3
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
2
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
0
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!