Ο γνωστός influencer, έσπασε την σιωπή του και απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram για όλες τις κατηγορίες που δέχεται αυτές τις ημέρες.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκαν hashtags όπως #cancel_kopsialis και #cancel_influencers. Το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη, μπλέχτηκε σε αρκετές υποθέσεις. Τον κατηγόρησαν για κλοπή 30.000 ευρώ, θεώρησαν ότι καλύπτει τον φίλο του ο οποίος υπήρξαν φήμες ότι εμπλεκόταν στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας, κάτι το οποίο εν τέλει δεν ισχύει. Τον ονόμασαν σεξιστή και ρατσιστή επειδή ανακάλυψαν μερικά likes που είχε κάνει σε tweets σεξιστικού περιεχομένου.

Έτσι, αποφάσισε να μιλήσει με ένα βίντεο που δημοσίευσε και να διαψεύσει όλες τις φήμες.

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε. Επειδή ο Δ.Φ. τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ, αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές.»

Μάλιστα, περισσότερο τον ενόχλησε το γεγονός ότι έβριζαν τον ίδιο και την οικογένεια του. Στο βίντεο που ανέβασε δείχνει με αποδείξεις, τι ακριβώς του ευχόντουσαν μέσα από μηνύματα στο instagram.

Το βίντεο:

Μπορεί ο influencer να αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, όμως αρκετός κόσμος ακόμα δεν έχει πειστεί μιας και το #cancel_kopsialis υπάρχει ακόμη στο twitter και όλο ανεβαίνουν καινούργια tweets σχετικά με αυτό.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
0
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
0
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
5
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!