Loading

Ε-ΛΕ-ΟΣ: Get a room!

svg8 Ιανουαρίου, 2021LovebeezΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗ

Ακολουθεί ένα άρθρο καθαρά σατιρικό με ένα καυστικό, χιουμοριστικό και ειρωνικό ύφος. Αφορά μερικά ζευγαράκια εκεί έξω. Αν δεν σε ενδιαφέρει, αν το θεωρείς προσβλητικό ή γενικά δεν το «αντέχεις», πολύ απλά μην συνεχίσεις την ανάγνωση αυτού του άρθρου.  

Παιδιά μπείτε λίγο στο mood μου. Βγαίνεις με παρέα για καφέ, κάθεστε στο τραπεζάκι όλα καλά και βλέπεις απέναντι  να κάθετε ένα ζευγαράκι και να χαμουρεύεται. Περνάνε 5-10 λεπτά λες «θα σταματήσουν δεν μπορεί». Έλα όμως που δεν σταματάνε, αλλά γίνονται χειρότεροι. Εκείνη τη στιγμή θέλεις απλά να σηκωθείς και να φωνάξεις δυνατά «ΡΕ ΕΛΕΟΣ get a room”. Σίγουρα σου έχει τύχει έστω και μια φορά. 

Ωραία! Τώρα που όλοι έχετε μια εικόνα στο μυαλό σας, θα αναφερθώ στα ζευγαράκια της Αγίας Παρασκευής -ούπς κακία!-. Αγαπημένα μου ερωτευμένα -ο έρωτας θα σας φάει- πλάσματα, απλά έλεος get a room, βάλτε κάπου ένα όριο. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν απευθύνομαι στην εικόνα του τύπου κρατώ τον άλλο χέρι-χέρι ή περπατάμε αγκαλιά. Αυτού του τύπου εικόνα κακά τα ψέματα είναι ρομαντική. Αλλά ρε φίλε, πηγαίνετε και κάθεστε σε καφετέρια ή εστιατόριο και παρά να συζητήσετε κάτι, να κοινωνικοποιηθήτε κάθεστε και χουφτώνεστε με όλο το συμπάθιο!!! Φιλιέστε με ένα τρόπο, ο θεός να το κάνει φιλί, που ακόμα λίγο θα καταπιείτε τα έντερα του άλλου. Αγάπες είσαστε σε κοινό χώρο λίγο πιο ήρεμα ας πούμε. Κάποιοι τώρα θα πείτε «είναι απλά ένα παθιασμένο φιλί». Συγνώμη αλλά μόνο παθιασμένο δεν είναι. Φτάνει -να μην πω ξεπερνάει και φανώ υπερβολική- τα όρια του σαχλού και της αηδίας. 

Επίσης, κορίτσια ανοίξετε λίγο τα μάτια σας. Τα αντικείμενα γύρω από το τραπέζι που συνήθως είναι πλαστικά, σιδερένια ή ξύλινα και έχουν τέσσερα πόδια, δύο χερούλια δεν είναι εξωγήινοι ΚΑΡΕΚΛΕΣ είναι. Τις ανακάλυψε ο άνθρωπος για να κάθετε πάνω ο κο***ς μας και όχι για να καθόμαστε στα πόδια άλλων και να χαμουρευόμαστε. Κάτσετε τα γέριμα πας την καρέκλα σαν φυσιολογικοί άνθρωποι τζιαι οι πας τα κοπελούθκια σας. Αφήστε τους να αναπνεύσουν εν τζιαι να σας τους πιάμε τα τούμπανα (η μετάφραση στο google) –ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ-.

Δεν φτάνουν όλα αυτά που κάνετε, κανένας από τους δυο σας δεν περιορίζει τα χέρια του. Τα βάζετε εκεί που τα βάζετε και όποιον πάρει ο χάρος. Κάπου, κάποτε θέλω λίγο να ηρεμήσετε. Σας βλέπει κόσμος. Και εδώ θα μου πείτε «εεε δεν τους είπαμε να μας κοιτάνε». Με αυτά που κάνετε δεν μπορείτε να περάσετε απαρατήρητοι. Σας βλέπουν και ανήλικα. 

https://i.pinimg.com/originals/b2/72/51/b27251545b28fd6748d6a71b9fcfe5e5.jpg

i.pinimg.com

Σε καμία περίπτωση δεν σας κατηγορώ επειδή είσαι ερωτευμένοι. Μπράβο που έχετε βρει ένα σύντροφο στη ζωή σας. Απλά περιορίσετε ολίγον τι τα χέρια και γενικά τις κινήσεις σας. Η εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω με το να χουφτώνεστε, στα μάτια των τρίτων δεν φαίνεται μια εικόνα δυο ερωτευμένων και αγαπημένων ανθρώπων. Αντιθέτως, παρουσιάζονται δυο ανώριμοι άνθρωποι που δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Τόσο ανεύθυνοι και στερημένοι που βλέποντας τους τι κάνουν απλά αηδιάζεις που είσαι άνθρωπος.

https://i.pinimg.com/originals/f5/2c/6e/f52c6ee9a3a828e3a1f2a63e5e7bb3bb.jpg

i.pinimg.com

Ναι ο καθένας κάνει ότι θέλει με τη ζωή του, δεν αντιλέγω. Υπάρχουν όμως κάποιο άγραφοι νόμοι που πρέπει να τους τηρείς λόγω αξιοπρέπειας του εαυτού σου και των άλλων. Δεν λέω ότι όταν είστε σε κοινό χώρο θα κάνετε σαν δυο ξένοι. Εννοείται πως όχι. Απλά περιοριστείτε λίγο στο τι κάνετε. Το να κρατάς τον άνθρωπο σου χέρι-χέρι, να περπατάτε αγκαλιά, να ακουμπάτε τα κεφάλια σας στον ώμο του άλλου και να δίνεται τα αθώα φιλάκια σας είναι η καλύτερη εικόνα ερωτευμένων ανθρώπων. Όλοι ερωτευτήκαμε και αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι. Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας. 

ΕΛΕΟΣ get a room. Να κάνετε τι θέλετε  σε χώρους που θα είστε μόνοι. Εμείς τι σας φταίξαμε και πρέπει να σας βλέπουμε να γλείφεστε; Πιστέψτε με είναι πολύ πιο ωραίο και συναισθηματικά γεμάτο να μοιράζεστε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μόνο με τον άνθρωπο σας και όχι με όλη τη καφετέρια, το εστιατόριο ή το parking. Αν εσείς θέλετε να βγάζετε τα μάτια σας, απλά get a room. Δεν θα βγάλουμε εμείς τα δικά μας ή να κλειστούμε σπίτια μας να μην σας βλέπουμε γιατί εσείς θέλετε να χουφτωθείτε. ΕΛΕΟΣ. Βάλτε όρια, σεβαστείτε. Καλύτερα να μην πω κάτι περαιτέρω.

https://static1.thetalkoimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2017/03/BroncoRide.jpg?q=50&fit=crop&w=740&h=986

static1.thetalkoimages.com

Σε είχα προειδοποιήσει. Αν δεν θεωρείς το άρθρο αυτό χιουμοριστικό αλλά θεωρείς πως ξεχειλίζει από κακία είναι η άποψη σου, όπως είπα εγώ την δικιά μου ποιο πάνω -μην ανησυχείς δε θα κοιμηθώ με τις κάλτσες το βράδυ, επειδή δεν σου άρεσε-. Αν είσαι από εκείνους που «έκραξα» στο άρθρο συγγνώμη αλλά η αλήθεια μερικές φορές είναι σκληρή και πονάει. Ξέρω ότι η δικιά σου οπτική γωνία είναι διαφορετική, αλλά η δικιά μου είναι πιστεύω η ίδια με των άλλων τόσο που σας βλέπουν να χουφτώνεστε. Τζιαι δηλαδή ρε παρέα συγγνώμη αλλά εγώ ήρθα να σου κατουρήσω μες το ποτήρι ή να σου χέ** πάνω στο τραπέζι; (η μετάφραση δεν είναι απαραίτητη). Όπως εγώ σε σέβομαι και τηρώ ένα άγραφο νόμο που στο κάτω κάτω είναι θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού έτσι λοιπόν και εσύ βρες την αξιοπρέπεια σου και σταματά να χουφτώνεσαι δημοσίως. Ειλικρινά είσαστε τραγικά τραγικοί. ΕΛΕΟΣ get a room, το είπα; Με πολύ αγάπη. 

Ευχαριστώ!

(όποιος έχει μύγα μυγιάζεται).

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: media.guestofaguest.com

 

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Ε-ΛΕ-ΟΣ: Get a room!