Loading

Δείξε μου τον BF σου, να σου πω ποια είσαι!!

svg11 Ιουνίου, 2019LovebeezΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Ρίξε μια ματιά γύρω σου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μέρος αυτή τη στιγμή στη ζωή σου βρέθηκαν τυχαία ή μήπως έβαλες και εσύ το χεράκι σου σ’ αυτό; Φίλοι, συνεργάτες, σύντροφοι. Εσύ επιλέγεις καθημερινά ποιοι θα έχουν θέση στη ζωή σου και ποιοι όχι και αυτές οι επιλογές σου είναι που θα σε καθορίσουν και ως άνθρωπο. Βέβαια, πρέπει να είναι αμοιβαία τα αισθήματα (μωρό μου!! Τραγούδι του καιρού μου) διότι με το ζόρι σχέσεις, παντός τύπου, δεν γίνονται.

Πόσο μάλλον ερωτικές σχέσεις, με τις οποίες θα ασχοληθούμε σήμερα. Εσύ με ποια κριτήρια επιλέγεις τον σύντροφό σου; Συνέχισε να διαβάζεις και θα πρέπει να επιλέξεις μία κατηγορία (αναγκαστικά!!) διότι όπως είπα πριν όλα είναι επιλογές!! Μην λέμε και ξελέμε!!

Οι ‘για τα λεφτά τα κάνω όλα’:

Ναι ,ναι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες και είναι αρκετές (μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας!!). Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θέλεις ο σύντροφος σου να σε έχει βασίλισσα, με την οικονομική έννοια. Θέλεις αυτός που θα είναι δίπλα σου να έχει οπωσδήποτε δική του επιχείρηση, χρυσή πιστωτική κάρτα με απεριόριστη ανάληψη (must!!), δικό του σπίτι διώροφο, εξοχικό (ασσέν και στην Κύπρο) και ένα σκάφος για τις καλοκαιρινές διακοπές (όλοι έχουν κότερο εμείς να μεν έχουμε!!) .Ταξίδια πληρωμένα όλα από εκείνον φυσικά, δώρα παντού και πάντα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Ουσιαστικά θέλεις να έχεις σχέση με ένα τραπεζικό λογαριασμό και όχι με άνθρωπο!

Οι ‘ο φίλος μου εν ο πρόεδρος της δημοκρατίας’:

Ερωτευμένη με την εξουσία. Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από κάποιον που είναι πρόεδρος κάπου ή έστω διευθυντής. Σε κόμμα, σε σύλλογο, σε τράπεζα, στον καφενέ του χωρκού του. Το αξίωμα τον ανεβάζει στα μάτια σου και θέλεις να είσαι η κυρία του προέδρου όπως και δήποτε. Θεωρείς ότι με το να είσαι δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο θα ανέβεις και εσύ κοινωνικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά κυρίως.

Οι ‘θέλω απλά να έχω σχέση εν με κόφτει με ποιον’:

Η αγαπημένη μου κατηγορία (not!). Αποσυντονίζεσαι όταν είσαι μόνη σου και πρέπει γρήγορα να βρεθεί ένας για να μην είσαι μόνη σου. Δεν σε απασχολεί και τόσο ποιος θα είναι φτάνει να έχεις κάποιον. Θέλεις να έχεις την απεριόριστη σημασία του πάντοτε. Αν χωρίσετε αργότερα δεν θα σε πειράξει και πολύ φτάνει να βρεθεί αμέσως ο επόμενος για να μην είσαι μόνη. Η μοναξιά ο χειρότερος σου εφιάλτης.

Οι ‘είμαι σε σχέση με το μοντέλο του Calvin Klein (τόσο όμορφος!)’:

Είναι τόσο ωραίος εξωτερικά που προσπαθείς να καταλάβεις αν είναι πραγματικός κάθε φορά που τον κοιτάζεις.  Δεν σε ενδιαφέρει αν δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη σωστά ή αν δεν μπορεί να συμμετέχει σε μία συζήτηση που ΔΕΝ αφορά το ποδόσφαιρο. Εσύ απλά θέλεις να τον έχεις δικό σου και να τον μοστράρεις στις φίλες σου με κάθε ευκαιρία. Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να μιλάει κιόλας!!!

Οι ‘θέλω απλά να είναι ο εαυτός του’:

Last but not least. Δεν ζητάς τίποτα περισσότερο από τον άλλο παρά μόνο να είναι ειλικρινής και αληθινός απέναντι σου. Δεν σε αφορά η οικονομική – κοινωνική του κατάσταση, δεν σε απασχολεί αν δεν είναι μοντέλο εξωτερικά. Τον θέλεις στη ζωή σου και τον επιλέγεις διότι πιστεύεις ότι μαζί του γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Θέλεις να περνάτε καλά και να μοιράζεστε τα πάντα.

Τον τελευταίο λόγο για τις επιλογές σου τον έχεις εσύ και μόνο εσύ. Έχεις την ελευθερία να επιλέξεις ότι σε κάνει χαρούμενη με την προϋπόθεση να σεβαστείς και τις επιλογές που έχουν κάνει και οι άλλοι δίπλα σου χωρίς να κρίνεις. Τα κριτήρια σου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι τα ίδια με τα δικά μου. Σωστές ή λάθος επιλογές , who cares?? Εμ-bee-στέψου το ένστικτο σου και κάνε την επιλογή σου!!!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    Δείξε μου τον BF σου, να σου πω ποια είσαι!!