35 χρόνια αργότερα….αποτελεί ακόμα μυστήριο.

Beez_alpha
Beez_fcg
Beez_fk
Beez_karis
Beez_kokkinis
Beez_Larcou
Beez_mavros
Beez_photo
Beez_printingpros
previous arrow
next arrow

Δεκαετία του ΄80. Λονδίνο.

Έπαυλη του ΄76, χλιδάτη, αρχοντική, αξίας εκατομμυρίων λιρών. Η οικογένεια του Κύπριου Άριστου Κωνσταντίνου, η γυναίκα του Έλενα και τα 3 τους παιδιά ξεκινούν τη ζωή τους και ο Άριστος στη συνέχεια φτιάχνει ένα οίκο μόδας μαζί με τον αδερφό του, διαμέσου του οποίου γίνεται γνωστός. Τα ρούχα του οίκου τους, Ariella Fashions, τους επέφεραν τεράστια κέρδη εφόσον για την εποχή εκείνη το στυλ τους συμβάδιζε ακριβώς με την τότε μόδα. Η απόλυτη ευτυχία και η επαγγελματική επιτυχία δεν άργησαν να «βαφτούν» με αίμα και όλα αυτά να μετατραπούν σε εφιάλτη, σε ένα μόνο βράδυ.

huffingtonpost.com

Πρωτοχρονιά του ΄85.

Μια αλλιώτικη Πρωτοχρονιά προμηνυόταν για την οικογένεια Κωνσταντίνου. Εφόσον βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγο και τον αδερφό του, ο Άριστος αφού πέρασε από την κουζίνα κατευθύνθηκε στο ισόγειο και η σύζυγος του, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, ανέβηκε τις σκάλες προς το υπνοδωμάτιο.

1.45 το πρωί.

Ο Άριστος βρίσκεται από την αστυνομία κατάκοιτος σε μια εσοχή, σε ένα μικρό εικονοστάσι εντός του σπιτιού του. Φαινόταν μια απλή διάρρηξη λόγω του ότι η μυστική κρύπτη στον τοίχο ήταν ανοιχτή και το τζάμι της κουζίνας σπασμένο στο πάτωμα. Μια απλή διάρρηξη η οποία όμως κατέληξε στη δολοφονία του επιχειρηματία. Ο Άριστος είχε δεχθεί 6 σφαίρες ενώ η 7η πέρασε ξυστά από το κεφάλι του όπως αποδείχθηκε από την ιατροδικαστική έρευνα. Οι 4 από τις σφαίρες τον χτύπησαν στο σώμα και οι 2 στο κεφάλι.

cyprustimes.com

Μαρτυρίες

Η σύζυγός του Έλενα κατέθεσε ότι στο σπίτι τους εισέβαλε άνδρας μαυροντυμένος ο οποίος φορούσε μάσκα τέρατος. Στην συνέχεια την ακινητοποίησε και αφού την έσπρωξε στο μπάνιο, την κλείδωσε μέσα. Κατάφερε να βγει στην οροφή εφόσον σκαρφάλωσε στο παραθυράκι του μπάνιου.

Κατά τις έρευνες, στην έπαυλη βρέθηκαν μόνο παλαιότερα αποτυπώματα και καταγράφηκε η έλλειψη 75.000 δολαρίων από το χρηματοκιβώτιο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το όπλο το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν μικρότερο από 10 εκατοστά. Αυτό είναι ασυνήθιστο γεγονός για ληστεία.

Χρησιμοποιήθηκαν «ασημένιες σφαίρες» της εταιρίας Fiocchi, οι οποίες ήταν καλυμμένες με γυαλισμένο νικέλιο.

Θεωρίες

Οι θεωρίες σχετικά με εκείνη τη μοιραία νύχτα είναι πολλές και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στο τι συνέβη.

Οι επικρατέστερες είναι αυτές που θεωρούν το έγκλημα αυτό αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής διαμάχης και άλλες αυτές που κατηγορούν τη σύζυγο του Έλενα για τη δολοφονία, εφόσον διερωτούνται γιατί ο δράστης την άφησε να ζήσει.

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το «τέλειο έγκλημα», εφόσον παρόλο που η Έλενα είναι ένοχη δεν μπορεί να κατηγορηθεί ξεκάθαρα λόγω του ότι ξεκάθαρα στοιχεία για τη δολοφονία δεν υπάρχουν, αλλά και οι λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν στις καταθέσεις είναι πολύ μπερδεμένες.

Πηγές:
omegalive.com.cy, cyprustimes.com, showbiz.cyprustimes.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:dailystarscyprus.com

Beez_fcg
Beez_Larcou
previous arrow
next arrow

Like it? Share with your friends!

​Πες μας τη γνωμη σου...

ΑΓΑΠΩ! ΑΓΑΠΩ!
80
ΑΓΑΠΩ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
2
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
0
ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
ΔΑΚΡΥΣΑ... ΔΑΚΡΥΣΑ...
0
ΔΑΚΡΥΣΑ...
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
4
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ! ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!
0
ΓΕΛΩ ΜΟΝΟΣ/Η ΜΟΥ!